Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7901 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,513
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 December 2011 - 07:16 PM

Vezi postareaIoana, la 14 December 2011 - 06:16 PM, a spus:

oricum vreau sa aibe min 4 Bari si rezervorul min 1l.la talpa nu stiu cum se numeste,am vazut ceva din titanium,da nu stiu cum e cu talpa asta.cel de acum are talpa ultragliss.

Ioana eu sunt la a treia statie, acum pe asta o am
Imagine postata
http://www.polti.it/.../consumer/27/18
Am plecat dupa ce m-am uitat in Internet vrind sa o cumpar pe cea cu talpa de ceramica sticla nu mai tin minte cum se numea, era rosie cu puncte :) dar nu mai era in magazin asa ca l-am luat pe asta cu talpa de teflon ca cica nu lasa urme dar e vrajeala, tot lasa si asta
dar partea cea mai comoda e ca n-are buton de deschis unde e presiunea cind s-a termina apa, aia imi statea pe creier mai ales pentru cind e mama aici pentru ca ea calca, prima pe care o aveam nu se deschidea pina cind nu scadea presiunea deci daca mai aveai de calcat trebuia sa astepti, Polti era si aia, a doua se deschidea cu tot cu presiune, trebuia invirtit incet incet si asta ma deranja pe creier ca mi se parea nesigur
asta e misto pentru ca scoti capacul si pui apa fara nici un fel de probleme

#7902 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2011 - 07:19 PM

La al meu nici nu trebuie sa scot capacul, numai il deschid . :)

#7903 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 07:20 PM

Ia uite-o pe Bea plina de capsuni iti vine s-o mananci :) !

#7904 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 14 December 2011 - 07:23 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 07:19 PM, a spus:

Iarta-ma, si eu il deschid :) nici nu stiu de ce am scris ca-l scot :)

#7905 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 07:28 PM

Vezi postareaAdriana, la 14 December 2011 - 07:23 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 07:19 PM, a spus:

Iarta-ma, si eu il deschid :) nici nu stiu de ce am scris ca-l scot :)

Pai asa da :) !

#7906 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 December 2011 - 07:50 PM

AAAA, am uitat sa va rog ceva: am luat cotechino, dar dupa cat e de mic pachetelul, cred ca nu are si lintea inclusa (parca am si citit, zicea doar cum se fierbe adidasul) si vroiam sa va intreb cum fac lintea in acest scop?

Am mai luat odata, acum vreo 5-6 ani cred, dar atunci era si lintea in pachet si cu instructiuni de preparare... parca se punea ceva zeama de la cotechino la ea...

merci :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7907 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 14 December 2011 - 07:55 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 December 2011 - 07:50 PM, a spus:

AAAA, am uitat sa va rog ceva: am luat cotechino, dar dupa cat e de mic pachetelul, cred ca nu are si lintea inclusa (parac am si citit, zicea doar cum se fierbe adidasul) si vroiam sa va intreb cum fac lintea in acest scop?

merci :)

uite aici am povestit
http://artaculinara....dpost__p__13143

#7908 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 December 2011 - 07:57 PM

multumesc, Adriana, deci ca la o fasolica de post ... ce repede fierbe ... Deci nu se pune din zeama aia .. good... k retin ca era ceva foooarte gras ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7909 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 14 December 2011 - 07:59 PM

Vaaaai Daniella, mancam capsuna frumoasa si adormita! :)
Imagine postata

#7910 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 14 December 2011 - 08:06 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 December 2011 - 07:57 PM, a spus:

multumesc, Adriana, deci ca la o fasolica de post ... ce repede fierbe ... Deci nu se pune din zeama aia .. good... k retin ca era ceva foooarte gras ...

da, depinde de care folosesti, daca cea prefiarta la cutie, cea uscata, eu acu o sa iau una congelata
doamne fereste, zeama aia eu cred ca as muri daca as minca-o :)

#7911 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 14 December 2011 - 08:15 PM

Deci cele 40 de felicitari sunt oficiale, ca mi-s reprezentanta colegilor, si scriu de fac scurta la mana.
Altminteri si eu scriu rapid un mail sau sms la prieteni :) ...as fi putut imprima un text....dar e mai ...elegant scris ad labam :)

#7912 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 14 December 2011 - 08:17 PM

Pardon ca ma bag ca musca, dar mie zampone si cotechino nu-mi place de nici o culoare...prefer lintea simpla in salata.

#7913 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 14 December 2011 - 08:26 PM

hello, hello!
am lipsit oleac' de-aici si ce v-ati mai vorbit, olelei!

sanatate la bolnaviori, urari de viata lunga si fericita sarbatoritilor, sa va fie de bine plimbarile, bravo ptr copii silitori, felicitari harnicutzelor, drum bun celor care au drumuri de facut, somn usor capsunicei...numai bine tuturor!

noi ne-am sarbatorit duminica, in familie si cu niste prieteni dragi, iar luni si marti am fost la capitala, pusi pe shopping. he, he, a venit moshu'!

Vezi postareaDaniella, la 13 December 2011 - 01:52 AM, a spus:

nr. 3, moatza cum te-ai descurcat cu musafirii! sa-ti traiasca sotul si sa-ti fie de bine petrecerea1

fu bine, da' bag seama c-am imbatranit! nu ne mai tine ca alt'data

Fisier atasat  100_1155 (Small).JPG (74.84K)
Number of downloads: 0

cred ca tb sa trec la meniuri light si mai subtirele, ca i-am cam molesit cu bucatele. numa' ca la noi nu se obisnuieste, tre' sa geama masa sub platouri. :)

#7914 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 08:29 PM

Moatza treci la raport, ca deja te intrebasem pe undeva mai in urma ce-ai pregatit la musafiri.
Stella ad labam :) e mai fain, eu cred ca face mai mare placere, din pacate s-a pierdut obiceiul.
Eu imi aduc aminte cand eram mica, ai mei trimiteau si primeau o gramada de felicitari in perioada sarbatorilor. Si ce frumoase erau :) !

#7915 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 14 December 2011 - 08:30 PM

Vezi postareastella, la 14 December 2011 - 08:15 PM, a spus:

Deci cele 40 de felicitari sunt oficiale, ca mi-s reprezentanta colegilor, si scriu de fac scurta la mana.
Altminteri si eu scriu rapid un mail sau sms la prieteni :) ...as fi putut imprima un text....dar e mai ...elegant scris ad labam :)

Stellutza, am cumparat si eu 3 felicitari frumoase si le trimit unor matusi, foste profesoare, doamne de moda veche. Apreciaza asa de mult gestul, incat imi face mie placere sa le fac o bucurie. Una dintre ele a avut sotul profesor de literatura si ca orice prof de genul asta, era si scriitor. Cand traia el ii scriam scrisori lungi, cu povesti din targul asta. Ii placea tare mult sa-i scriu, zicea ca am talent, oh yes!

#7916 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 14 December 2011 - 08:42 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 08:29 PM, a spus:

Moatza treci la raport, ca deja te intrebasem pe undeva mai in urma ce-ai pregatit la musafiri.

Asa-i, dar am ocolit raspunsul ca parca-mi era jena sa-nsir toate oalele mele. Le-am facut salata boeuf, ca poftea omul, platou cu salam de Sibiu si-un muschi local, oua umplute 2 creme, platou cu brie, camembert, roquefort si feta, cu nuci si struguri, bilute din pasta de branza date prin verdeata, boia si mac+susan prajit, icre homemade,cu ardei rosu si rosii cherry, masline umplute, tartine cu unt si somon afumat, pulpe de pui, somon si carnati de Plescoi la gratar, ciuperci sotate in unt, salata de avocado doar cu ceapa rosie si smantana. saratele din foietaj, 3 feluri de fursecuri si bomboane rafaello, tort caramel cu banane (l-am repetat de pe ala de saptamana trecuta si mi-a iesit crema mai teapana). Sampanie, gin, vin alb si rosu, coniac si caisata la sfarsit, chiar si bere, sucuri. Nu ma pot mobiliza sa fac poze la mancare, as vrea sa-mi revin, dar prea le fac in fuga pe toate.

#7917 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 December 2011 - 09:17 PM

Moatza, sa-ti triasca jumatatea, frumos tortulet.

Daniella, e mortala Bea, asa am si eu o poza cu nepoata-mea, imi venea sa o pap de fundulet.

Cat de calcat, eu am o pb, deh fiecare cu piticii lui.Nu-mi plac dungile, mai ales la camasi, le calc si cum sunt multe tot se mai sifoneaza, asa ca inainte de purtat mai trag odata cu fierul.la fel si la pullovere si astea nu le pun la rotatii multe.
O alta pasarica o am ca nu-mi place sa imi faca cineva curatenie, am avut o tentativa si m-am ales cu banii dati si munca dupa,asa ca prefer sa-mi fac eu.cand am chef, fac, daca n-am chef nu fac.De fel in we e randul sotului sa dea cu aspiratorul si nu va spun cum stau cu gura pe el " vezi acolo, uite coltul ala n-ai dat bine" si tot asa.Asa ca tot mai bine fac eu,chit ca imi ia 2 ore sa fac curatenia saptamanala.

Any, insula am avut si eu,da am avut norocul ca aveam tavan din lemn si burlanul era tras prin tavan si mergea catre aerisire, mai ales ca aveam bucataria deschisa si ar fi fost aiurea daca nu se ducea mirosul afara.

Am niste nervi pe mine, imi merge netul din ce in ce mai rau.Chiar sunt curioasa daca in urma amenintarilor cu avocatul vin astia de le telefoane sa imi instaleze pana la Craciun.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#7918 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 09:18 PM

Vezi postareamoatza, la 14 December 2011 - 08:42 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2011 - 08:29 PM, a spus:

Asa-i, dar am ocolit raspunsul ca parca-mi era jena sa-nsir toate oalele mele. Le-am facut salata boeuf, ca poftea omul, platou cu salam de Sibiu si-un muschi local, oua umplute 2 creme, platou cu brie, camembert, roquefort si feta, cu nuci si struguri, bilute din pasta de branza date prin verdeata, boia si mac+susan prajit, icre homemade,cu ardei rosu si rosii cherry, masline umplute, tartine cu unt si somon afumat, pulpe de pui, somon si carnati de Plescoi la gratar, ciuperci sotate in unt, salata de avocado doar cu ceapa rosie si smantana. saratele din foietaj, 3 feluri de fursecuri si bomboane rafaello, tort caramel cu banane (l-am repetat de pe ala de saptamana trecuta si mi-a iesit crema mai teapana). Sampanie, gin, vin alb si rosu, coniac si caisata la sfarsit, chiar si bere, sucuri. Nu ma pot mobiliza sa fac poze la mancare, as vrea sa-mi revin, dar prea le fac in fuga pe toate.

Wowww Moatza, n-aveam dubii, stiam ca ai sa vii cu o lista de nota 10 :appl: !
Omu' cu siguranta a fost super multumit si oaspetii la fel. Brava!
Asa si eu, cand am oaspeti cu greu fac poze la mancare, as vrea dar nu reusesc niciodata si-mi pare tare rau ca le pregatesc frumos zic eu incepaind cu masa, flori, etc, si-ar merita.

#7919 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 December 2011 - 09:19 PM

Vezi postareaAdriana, la 14 December 2011 - 07:16 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 14 December 2011 - 06:16 PM, a spus:

oricum vreau sa aibe min 4 Bari si rezervorul min 1l.la talpa nu stiu cum se numeste,am vazut ceva din titanium,da nu stiu cum e cu talpa asta.cel de acum are talpa ultragliss.

Ioana eu sunt la a treia statie, acum pe asta o am
http://www.polti.it/.../consumer/27/18
Am plecat dupa ce m-am uitat in Internet vrind sa o cumpar pe cea cu talpa de ceramica sticla nu mai tin minte cum se numea, era rosie cu puncte :appl: dar nu mai era in magazin asa ca l-am luat pe asta cu talpa de teflon ca cica nu lasa urme dar e vrajeala, tot lasa si asta
dar partea cea mai comoda e ca n-are buton de deschis unde e presiunea cind s-a termina apa, aia imi statea pe creier mai ales pentru cind e mama aici pentru ca ea calca, prima pe care o aveam nu se deschidea pina cind nu scadea presiunea deci daca mai aveai de calcat trebuia sa astepti, Polti era si aia, a doua se deschidea cu tot cu presiune, trebuia invirtit incet incet si asta ma deranja pe creier ca mi se parea nesigur
asta e misto pentru ca scoti capacul si pui apa fara nici un fel de probleme

Adriana, are gaurele pe toata talpa?sau doar in varf?
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#7920 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 14 December 2011 - 09:51 PM

Buna dimineata hanului!

Tocmai m-a trezit Annabelle cu un pupic lipicios :appl:

Va ofer

Fisier atasat  breakfast-in-bed-1.jpg (40.17K)
Number of downloads: 0

Sa aveti o zi minunata!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou