Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8021 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 December 2011 - 12:05 AM

[quote name='any_annette' date='16 December 2011 - 12:02 AM' timestamp='1323986568' post='116097']
numai la prostii ma duci cu capul Any ... cozonac cu fistic am carat din Napoli! acu de unde iau si fursecuri cu fistic si crema de vanilie, si lamaie? :rolleyes:

[/quote]

:) :)
[/quote]

:) :) :) ma tavalesc si io, dar nu am gustat domne' specialitatile astea de fursecuri, vreau sa stiu si io cum sunt ...chit ca nu-mi plac fursecurile de fel ...ai tu asa un dar sa-mi faci mie pofte ... :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8022 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 16 December 2011 - 12:06 AM

Doamne cat ati mai scris!!
Nu pot sa va mai tin pasul cu cititul dar sa si mai scriu :rolleyes:
Va scriu maine ca deja nu mai am timp sa scriu...

Va pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#8023 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 December 2011 - 12:09 AM

Vezi postareaDaniella, la 16 December 2011 - 12:03 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 16 December 2011 - 12:02 AM, a spus:

Centrala.

:) te pricepi pana si la limba bubuleasca!

Am avut noroc ca citisem cand i s-a stricat lui Geany centrala :) :) !

Vezi postareaDaniella, la 16 December 2011 - 12:05 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 16 December 2011 - 12:02 AM, a spus:

numai la prostii ma duci cu capul Any ... cozonac cu fistic am carat din Napoli! acu de unde iau si fursecuri cu fistic si crema de vanilie, si lamaie? :rolleyes:

:) :) :) ma tavalesc si io, dar nu am gustat domne' specialitatile astea de fursecuri, vreau sa stiu si io cum sunt ...chit ca nu-mi plac fursecurile de fel ...ai tu asa un dar sa-mi faci mie pofte ... :P

Banalele :) fursecuri de ti se topesc in gura cu crema la mijloc si lipite 2 cate 2.

#8024 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 12:09 AM

Vezi postareaOana S, la 16 December 2011 - 12:06 AM, a spus:

Doamne cat ati mai scris!!
Nu pot sa va mai tin pasul cu cititul dar sa si mai scriu :rolleyes:
Va scriu maine ca deja nu mai am timp sa scriu...

Va pup!!

Hello Oana!

#8025 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 December 2011 - 12:12 AM

Buna Oana! Nu mi-ai mai scris! :rolleyes:

#8026 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 December 2011 - 12:16 AM

Paii va dati seama un bub' care nu-l spune pe R si mai vb. si pi moldovinesti' :rolleyes: :D

Ezemplu' bub' care nu-l spune pe R ,..cuvant, centrala = centala ,bub' moldovean= cintala :rolleyes: ...corect?! corect ... :) :D

#8027 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 12:18 AM

Vezi postareaany_annette, la 16 December 2011 - 12:09 AM, a spus:

Banalele :) fursecuri de ti se topesc in gura cu crema la mijloc si lipite 2 cate 2.

La noi la cofetarie nu-s bune alea, nu-s proaspete, sunt tari si nici gustoase ..., dar nu stiu de ce cred ca alea din poza sunt di belea :rolleyes: !

mai Any mai, tu stii ca mi-a ramas gandul la panetonele umplut cu inghetata, da? :rolleyes: Si partea proasta e ca nu cred ca o sa am ocazia sa-l mananc niciodata, ca nu ma voi nimeri de Craciun acolo ... :D
Asa ca o sa mananc tot dupa reteta Adrianei: felia de cozonac si inghetata alaturi! :D

#8028 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 12:18 AM

Vezi postareaGeany, la 16 December 2011 - 12:16 AM, a spus:

Paii va dati seama un bub' care nu-l spune pe R si mai vb. si pi moldovinesti' :rolleyes: :D

Ezemplu' bub' care nu-l spune pe R ,..cuvant, centrala = centala ,bub' moldovean= cintala :rolleyes: ...corect?! corect ... :) :D

Bubuletzu :D !!!!!!

#8029 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 12:20 AM

Vezi postareaDaniella, la 16 December 2011 - 12:18 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 16 December 2011 - 12:09 AM, a spus:

Banalele :D fursecuri de ti se topesc in gura cu crema la mijloc si lipite 2 cate 2.

La noi la cofetarie nu-s bune alea, nu-s proaspete, sunt tari si nici gustoase ..., dar nu stiu de ce cred ca alea din poza sunt di belea :rolleyes: !

mai Any mai, tu stii ca mi-a ramas gandul la panetonele umplut cu inghetata, da? :rolleyes: Si partea proasta e ca nu cred ca o sa am ocazia sa-l mananc niciodata, ca nu ma voi nimeri de Craciun acolo ... :D
Asa ca o sa mananc tot dupa reteta Adrianei: felia de cozonac si inghetata alaturi! :)

Daniela, pofticioasa mica, remediaza asa cu inghetata ca e bun cred si-asa :D !

#8030 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 12:23 AM

Dani fii atenta poti face si asa: cumperi un panettone normal din ala numai cu stafide (deci fara ciocolata si alte creme) ii tai calota, il scobesti de miez, dar nu chiar de tot si-l umpli cu inghetata. Pui calota la loc, il invelesti in folie de bucatarie si-l bagi la congelator.

#8031 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 12:24 AM

Vezi postareaany_annette, la 16 December 2011 - 12:20 AM, a spus:

Daniela, pofticioasa mica, remediaza asa cu inghetata ca e bun cred si-asa :D !

mica??!!! :)
io nu am timp sa gatesc cate poftesc ... hihi, as manca non stop ... ma mir ca nu ma ingras si numai de cate pofte am ... :rolleyes:

Anul trecut de Craciun am gasit inghetata de fistic (scria pe ea ca e artizanala italieneasca ... dar ce poti sa crezi ...). Sper sa mai gasesc si anul asta ... ca nu mai am rabdare sa vad cum e cozonacul cu fistic. :rolleyes:

#8032 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 12:26 AM

Vezi postareaany_annette, la 16 December 2011 - 12:23 AM, a spus:

Dani fii atenta poti face si asa: cumperi un panettone normal din ala numai cu stafide (deci fara ciocolata si alte creme) ii tai calota, il scobesti de miez, dar nu chiar de tot si-l umpli cu inghetata. Pui calota la loc, il invelesti in folie de bucatarie si-l bagi la congelator.

Pricepui, dar oare nu se ingheata si cozonacul :rolleyes: ? sau nu se inmoaie coca pana cand se deconegeleaza ?
ala se tine/tu il tii in congelator :rolleyes: ?

#8033 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 12:28 AM

Vezi postareaDaniella, la 16 December 2011 - 12:26 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 16 December 2011 - 12:23 AM, a spus:

Pricepui, dar oare nu se ingheata si cozonacul :rolleyes: ? sau nu se inmoaie coca pana cand se deconegeleaza ?
ala se tine/tu il tii in congelator :) ?

Pai nu stiu ca eu n-am incercat niciodata :rolleyes: . Banuiesc ca ar trebui scos inainte de a-l manca sa se inmoaie un pic.
Eu pe ala pe care-l iau de-a gata il tin in frigider.

#8034 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2011 - 12:31 AM

Vezi postareaany_annette, la 16 December 2011 - 12:28 AM, a spus:

Pai nu stiu ca eu n-am incercat niciodata :rolleyes: . Banuiesc ca ar trebui scos inainte de a-l manca sa se inmoaie un pic.
Eu pe ala pe care-l iau de-a gata il tin in frigider.

ma gandesc ca unde e scobitura, ala are vreo glazura, protectie ca sa nu se topeasca inghetata si sa inmoaie panetonele? :rolleyes:

#8035 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 16 December 2011 - 07:38 AM

Stiu ca am scris ieri pe aici si nu mai gasesc - ati scris 10 pagini deja? :rolleyes:
Am vazut poza Capsunicii si tare mi-a placut - are niste gene lungi si negre
Vad ca va pregatiti temeinic de Craciun cu fursecuri, cornulete, biscuiti.
Care este de fapt treaba cu masina de calcat cu talpa? Ce scop are talpa? Nici eu nu sunt fan calcat dar din ianuarie vine soacra si ea e :rolleyes: si ma gandesc sa-i fac cadou un fier de calcat din asta :D

Eu ieri am avut o zi plina de..... evenimente.
Dupa ce a plecat The Husband la servici m-a trezit Annabelle tare dragastoasa - ma "pupa" de zor pe obraz.
Am avut apoi breakfast in bed ca mai jos :)

Fisier atasat  breakfast in bed.jpg (41.66K)
Number of downloads: 0

Am hotarat apoi sa merg cu Annabelle la un mare shopping centre - daddy ne lasase cardul cu un biletel langa el "La multi ani - mergi cumpara-ti ceva frumos". Annabelle este tare bazaita de la o vreme - cred ca-i ies dintisorii- asa ca in masina pana acolo, cam o jumatate de ora mi-a plans. Shopping centre-ul e foarte modern si decorat superb de Craciun. Luminitele au atras-o la inceput apoi cum voiam sa probez ceva isi manifesta dezaprobarea ;)
Am reusit sa probez cateva lucruri care stateau groaznic pe mine - ooof ce se schimba si corpul asta - te trezesti ca unele parti ti se umfla si nu mai intra in nimic, alte parti incep sa-ti atarne, altele nu vor sa se absoarba oricat ai forta tu fermoarul :D Plina de frustrare si cu Annabelle care de acum nu mai voia nici in carut ci doar in brate am mers la mother's room sa-i dau sa pape - acolo era tare fain - canapele confortabile, mese de schimb pt bebei f curate, curat peste tot de lucea - sa tot stai si sa te relaxezi. Dupa ce picea a mancat si proaspat schimbata zic - hai sa mai fac si eu un tur macar sa enjoy the view!
Sta fata mea ce sta in carut si se uita la luminite si dintr-o data, in dreptul unui stand cu parfumuri unde o domnisoara ma imbia sa incerc ultima fragrance de la nu stiu ce casa, se pune Annabelle pe un urlat..... O iau in brate si in momentul ala simt ceva cald pe brat unda era popoul ei si o vad pe domnisoara vanzatoare ca face ochii mari
Eu o intreb daca e ok, ea zice da, cu glasul pierit.
Plec mai departe cu fata in brate si impingand de carucior victorioasa.
picia bucuroasa ca e in brate se hlizea de zor la oamenii care erau pe acolo - unii dintre care ma priveau scrutator si dezaprobator. Eu ma gandeam ca din cauza ca imping carutul si o tin pe Annabelle in brate. Deodata ma izbeste asa un miros si simt ceva asa ....umed pe mana. ma uit la costumasul alb, frumos brodat si imbracat pt prima data de fii-me si descopar ca o pata mmaaaare, galbena , uda si mirositoare ii acoperea tot spatele pana la gat :D Prind o viteza nemaipomenita in directia mother's room - care era in celalat capat al centrului - lumea se uita insistent la noi dar nu nu aveam cum sa ascund ca se vedea de la o posta. ajung intr-un final si cand sa o schimb realizez ca in carut nu avusesem decat un pamper si nimic de schimb :D . Noroc ca aveam un scutecel transparent cu care ma acoper cand o alaptez. Asa ca scot tot de pe ea - iesise tot kk prin partea de sus a pampersului o bag cu funduletul sub jet de apa, o infasor cu scutecelul si directia parcare si acasa.

The Husband mi-a adus un buchet frumos de trandafiri si a lot of chocolats :D . Era tare nedumerit saracul ca nu am cumparat nimic.

Deci sa aveti o zi buna si fara evenimente :D

#8036 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 16 December 2011 - 08:14 AM

Buna dimineata
Cristina, ai avut o zi memorabila :rolleyes:
La Iasi e caldut, innourat, umed, intuneric, somn....si azi am o zi turbata la servici, imi trebe asa o cafea!

Fisiere atasate

Imagine postata

#8037 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 December 2011 - 08:24 AM

Hello, hello! Scularea!

Cristina, ce m-ai amuzat! Cred ca tb sa amani sedinta de shopping ptr cand o veni soacra ta ca sa stea cu Anabelle. Imi place treaba cu camera mamei, la noi nu cred sa existe. Pana la urma si buchetul de flori a fost un cadou frumos. Cert e ca-i cam de neinteles sa ai cardul omului in mana si sa nu profiti nitzel. :rolleyes:
Mi-am amintit de-o faza cumva asemanatoare, de cand era fi-miu mic. Vazusem eu un compleu de noapte frumusel ptr vremea aia. Era din matase si dantela neagra, numa' bretelute si zorzonele, era frumos! Si costa si-o gramada de bani...dar pana la urma, la indemnul omului :) m-am dus sa mi-l iau. Cu fi-miu in carut. Il iau, mai casc ochii pe-acolo, plec spre casa, dar pe drum a inceput maraiala. Si i-am dat punga in care era compleul sa-si faca de treaba cu ea. Cert e ca si-a facut de treaba pana cand, acasa, n-am mai gasit compleul. Ii scapase pe jos pe strada, eu n-am observat si aia e, l-am pierdut! Ce dezamagire pe mine, da' ce dezamagire pe om, ca se astepta si el sa vaza minunea...eram si noi f tineri...ciuciu!
A doua zi m-am dus sa iau altul si-mi amintesc :rolleyes: ca ne-am bucurat ceva timp de el!

#8038 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 16 December 2011 - 09:07 AM

Vezi postareaCristina, la 16 December 2011 - 07:38 AM, a spus:

Deci sa aveti o zi buna si fara evenimente :rolleyes:

ha ha ha, nu vei uita prea usor ziua asta :)

moatza, eu am vazut si la noi ceva loc pentru mamici. nu-i camera de alaptat, dar la toileta de la carrefour este o masa mare pentru infasat. e curata, e loc mult. mi s-a parut o idee buna.

Vezi postareamoatza, la 16 December 2011 - 08:24 AM, a spus:

Mi-am amintit de-o faza cumva asemanatoare, de cand era fi-miu mic. Vazusem eu un compleu de noapte frumusel ptr vremea aia. Era din matase si dantela neagra, numa' bretelute si zorzonele, era frumos! Si costa si-o gramada de bani...dar pana la urma, la indemnul omului :D m-am dus sa mi-l iau. Cu fi-miu in carut. Il iau, mai casc ochii pe-acolo, plec spre casa, dar pe drum a inceput maraiala. Si i-am dat punga in care era compleul sa-si faca de treaba cu ea. Cert e ca si-a facut de treaba pana cand, acasa, n-am mai gasit compleul. Ii scapase pe jos pe strada, eu n-am observat si aia e, l-am pierdut! Ce dezamagire pe mine, da' ce dezamagire pe om, ca se astepta si el sa vaza minunea...eram si noi f tineri...ciuciu!

oarecum asemanator am "pierdut" si eu ceva negru cu dantelute. cat am fost gravida, de la o anumita dimensiune a burtii, si apoi, dupa ce am nascut-o pe Maia nu am mai purtat compleul. l-am pus "bine" prin sertar si am si uitat de el. intr-o zi, dupa ce incepuse sa misune prin casa, o gasesc cu toate cele din sertar trase afara, iar ea "imbracata" in dantelute. Imagine postata si atat le-a fost dantelutelor, ca am gasit bretelele rupte si gaurele din loc in loc. Imagine postata

'neata tuturor.
la noi a tras o ploaie azi noapte, de ziceai ca-i vara. doar tunetele mai lipseau. acum vad ca se risipesc norii iar :rolleyes:

a, ca era sa uit! Geany, parca il vad pe bubulet incretit tot la piele, cum nu vrea sa iasa din vana de baie, Imagine postata

#8039 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 December 2011 - 09:49 AM

Vezi postareaboni, la 16 December 2011 - 09:07 AM, a spus:

la noi a tras o ploaie azi noapte, de ziceai ca-i vara. doar tunetele mai lipseau. acum vad ca se risipesc norii iar :rolleyes:

ce-mi plac ploile astea!
la noi e-o burnita nehotarata, buna si-asta!

Cred ca Maia e-o cocheta de-a atentat ea la dantelele tale! :rolleyes:

#8040 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 16 December 2011 - 10:30 AM

Buna dimineata .
Ma bucur pentru voi Geany ca ati reusit sa rezolvati problemele , imi pare insa rau ca asta a cerut multi bani . Bub este ca si Iza , amator de balaceala :rolleyes:
Boni , la noi ploua de o saptamana , nu ploaie de vara , dar continuu. Si parca noaptea ploua mai tare decat ziua si ma enerveaza ca se aude zgomot pe pervaz , e metalic.
Eu azi pe ultima suta de metri , in mare bagajele sunt facute , Iza deja a impartit " noi ducem bagaziu mic , tata duce ala mare ". Si vrea un avion rosu :rolleyes: Asta mai greu

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul