Stiu ca am scris ieri pe aici si nu mai gasesc - ati scris 10 pagini deja?
Am vazut poza Capsunicii si tare mi-a placut - are niste gene lungi si negre
Vad ca va pregatiti temeinic de Craciun cu fursecuri, cornulete, biscuiti.
Care este de fapt treaba cu masina de calcat cu talpa? Ce scop are talpa? Nici eu nu sunt fan calcat dar din ianuarie vine soacra si ea e

si ma gandesc sa-i fac cadou un fier de calcat din asta
Eu ieri am avut o zi plina de..... evenimente.
Dupa ce a plecat The Husband la servici m-a trezit Annabelle tare dragastoasa - ma "pupa" de zor pe obraz.
Am avut apoi breakfast in bed ca mai jos
breakfast in bed.jpg (41.66K)
Number of downloads: 0
Am hotarat apoi sa merg cu Annabelle la un mare shopping centre - daddy ne lasase cardul cu un biletel langa el "La multi ani - mergi cumpara-ti ceva frumos". Annabelle este tare bazaita de la o vreme - cred ca-i ies dintisorii- asa ca in masina pana acolo, cam o jumatate de ora mi-a plans. Shopping centre-ul e foarte modern si decorat superb de Craciun. Luminitele au atras-o la inceput apoi cum voiam sa probez ceva isi manifesta dezaprobarea
Am reusit sa probez cateva lucruri care stateau groaznic pe mine - ooof ce se schimba si corpul asta - te trezesti ca unele parti ti se umfla si nu mai intra in nimic, alte parti incep sa-ti atarne, altele nu vor sa se absoarba oricat ai forta tu fermoarul

Plina de frustrare si cu Annabelle care de acum nu mai voia nici in carut ci doar in brate am mers la mother's room sa-i dau sa pape - acolo era tare fain - canapele confortabile, mese de schimb pt bebei f curate, curat peste tot de lucea - sa tot stai si sa te relaxezi. Dupa ce picea a mancat si proaspat schimbata zic - hai sa mai fac si eu un tur macar sa enjoy the view!
Sta fata mea ce sta in carut si se uita la luminite si dintr-o data, in dreptul unui stand cu parfumuri unde o domnisoara ma imbia sa incerc ultima fragrance de la nu stiu ce casa, se pune Annabelle pe un urlat..... O iau in brate si in momentul ala simt ceva cald pe brat unda era popoul ei si o vad pe domnisoara vanzatoare ca face ochii mari
Eu o intreb daca e ok, ea zice da, cu glasul pierit.
Plec mai departe cu fata in brate si impingand de carucior victorioasa.
picia bucuroasa ca e in brate se hlizea de zor la oamenii care erau pe acolo - unii dintre care ma priveau scrutator si dezaprobator. Eu ma gandeam ca din cauza ca imping carutul si o tin pe Annabelle in brate. Deodata ma izbeste asa un miros si simt ceva asa ....umed pe mana. ma uit la costumasul alb, frumos brodat si imbracat pt prima data de fii-me si descopar ca o pata mmaaaare, galbena , uda si mirositoare ii acoperea tot spatele pana la gat

Prind o viteza nemaipomenita in directia mother's room - care era in celalat capat al centrului - lumea se uita insistent la noi dar nu nu aveam cum sa ascund ca se vedea de la o posta. ajung intr-un final si cand sa o schimb realizez ca in carut nu avusesem decat un pamper si nimic de schimb

. Noroc ca aveam un scutecel transparent cu care ma acoper cand o alaptez. Asa ca scot tot de pe ea - iesise tot kk prin partea de sus a pampersului o bag cu funduletul sub jet de apa, o infasor cu scutecelul si directia parcare si acasa.
The Husband mi-a adus un buchet frumos de trandafiri si a lot of chocolats

. Era tare nedumerit saracul ca nu am cumparat nimic.
Deci sa aveti o zi buna si fara evenimente