any_annette, la 19 December 2011 - 09:56 PM, a spus:
Foarte fain ti-a iesit saculetul!
grazie cara
Oana S, la 19 December 2011 - 10:03 PM, a spus:
Adriana ce bine arata pachetelul cu dulciuri!!
Va pup!!
mersi
stella, la 19 December 2011 - 10:50 PM, a spus:
Adriana, super biscuitii din punga.Brava
grazie stellina
koral, la 19 December 2011 - 11:15 PM, a spus:
Eu nu înţeleg cum reuşiţi să vă organizaţi atât de bine, încât să vă fie deja gata pacheţelele cu prăji... eu abia nădăjduiesc să le pot împărţi vineri. Foarte faine şi vesele, se vede că sunt făcute şi dăruite cu tot sufletul tău bun...

eu am inceput sa le fac de citva timp ca sa le am gata in ultima saptamina cind trebuie sa le dau, le-am facut treptat gen intr-o seara aluatul si intr-alta coptul, le-am pus in cutii de tabla in camara, unele nu mi-au iesit ca s-au pleostit

si le mincam la micul dejun

in cutii sunt cele "bune", inclusiv cel care inchide saculetul e un rebut, ca am uitat sa pun praf de copt

si e tare ca piatra, dar apoi mi-a venit ideea sa le decorez si cum aveau gaurica ca trebuiau puse in pom, am zis hai sa le folosesc la inchisul saculetelor ca sa ramin in tema
saculetul asta e primul care pleaca, tre sa ma duc miina la coafor si cum nu le mai vad pe coafeze pina dupa Craciun am inceput cu ele datul, azi am facut si cornulete cu rahat deci urmatoarele vor fi diferite
Ioana, la 19 December 2011 - 11:18 PM, a spus:
Adriana, imi plac bastonasele, uite astea am uitat sa fac anul asta.
aluatul e splendid, pun miine dimineata reteta daca reusesc, sunt frumoase, eu sunt cu frica sa nu coc bine totul si cred ca le-am lasat prea mult pentru ca partea alba e prea colorata, sunt foarte frumoase dar problema e ca sunt fragile, cum am inchis saculetul cum mi s-au rupt doua