Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 412
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8261 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 20 December 2011 - 09:24 AM

Adriana, minunat arata saculetul, sigur toti vor fi incantati sa primeasca asa ceva.
Carmaw, lasa, nu-ti face sange rau, sigur totul va fi bine pana la urma.
Stella, dupa cate ai facut in ultima vreme nu ma mir ca azi n-ai chef, mai fa si tu un pic de pauza. Cand ma gandesc la multimea de pungute pe care le-ai facut, ma dor pe mine toate cele...
Eu sunt la servici, nu prea mai am chef, ma gandesc ce mai am de facut, liste de cumparaturi si altele de genul asta.
Dar m-apuc totusi de lucru...o zi faina sa aveti!

#8262 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,515
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 December 2011 - 09:28 AM

Vezi postareamoatza, la 20 December 2011 - 08:36 AM, a spus:

ma uit cu jind la pachetelele voastre, ma mananca palma sa fac, dar ma gandesc ca as ramane cu ele si chiar nu e cazul sa gustarim, sa tot gustarim.
ptr familion mi-am pus in plan sa fac un tort ciocolatos, ca asta-i cererea si niste eclere.

Moatzo aici e ceva normal, dar vezi ca depinde de obiceiurile din fiecare loc, pe forumul italian multe facem asa ceva. Apoi eu de-a lungul anilor am obisnuit lumea care abia asteapta punguta mea, nu pot sa-i dezamagesc :rolleyes:
Chestia e ca faci cadou timpul si pasiunea pe care ai pus-o in ceea ce ai facut (pe linga calitatea biscuitilor facuti cu ingrediente simple) si care e un cadou nepretuit, am cintarit ca fapt divers punguta asta si are 700 de gr (fara biscuitele de la inchizatura care e tare ca piatra si greu ca plumbul :D ), nici nu vreau sa ma duc sa vad cit ar costa luate intr-o cofetarie. Si le dau celor care stiu ca apreciaza, normal ca nu i l-as face cadou uneia care nu pune gura pe un dulce.
Nu's daca m-am facut inteleasa :)

#8263 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 December 2011 - 09:50 AM

Moatzo, vezi ca dau "dependinta" , si dupa aia le asteapta mereu :rolleyes:.
Si mai e un factor care nu trebuie neglijat...in RO femeile sunt gospodine, fac mereu una alta...aici
e deja ceva deosebit cine sta sa faca home made , si apreciaza si mai mult astfel de cadauri...mai mult decat daca as lua o cutie babana de cioco , ca e munca , pasiunea si cum zoice Adriana, lucrurile bune si proaspete ca ingrediente:)

#8264 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 20 December 2011 - 10:03 AM

Salut!
Eu deja m-am apucat de "administrativ" Azi spal lenjeriile si fac bagajele!
Cum zicea si Moatza, pe-aici s-ar uita lumea urat daca as facea asa ceva.La mine la birou, cum ma stiti nebunica (a se citi cumintica, timiduta, etc, vedeti voi), relatiile sunt oarecum calde, dar nu de prietenie.Io-s singura fatuca in birou si "pustii" mei s-ar fi bucurat de asa pungute, dar le-am dat doar cate o ciocolata! Ei...nimic, asa ca...Imagine postata
Maine vom pleca (sper) la Braila.Sper sa n-apara ceva neprevazut....

O cafea la gura..semineului mi-ar placea si mie!
Fisier atasat  cafeaua-de-dimineata.jpg (69.62K)
Number of downloads: 0

Nu ploua, dar e intunecat si rece!
Fisier atasat  semineu.jpg (54.89K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8265 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 December 2011 - 10:06 AM

Vezi postareaAdriana, la 20 December 2011 - 09:28 AM, a spus:

Nu's daca m-am facut inteleasa :D

te-am inteles perfect si nu incetez sa admir munca si bunavointa voastra.
de fapt f multe le-am invatat si deprins de la voi, fapt ptr care va multumesc. :)

Vezi postareastella, la 20 December 2011 - 09:50 AM, a spus:

Si mai e un factor care nu trebuie neglijat...in RO femeile sunt gospodine, fac mereu una alta...

Stellutzo, ai fi surprinsa sa stii cat de putine femei mai fac o oala de mancare! In anturajul meu sunt privita ca o curiozitate, si eu nu fac nici pe jumate din cate faceti voi. Dintre colegele mele doar eu gatesc regulat si mai prestez si deserturi. Cand aduc la birou mancare gatita sau prajituri, de cele mai multe ori sunt privita cu neincredere, probabil banuiesc ca am femeie in casa care imi gateste. De-aia nu le fac nici eu cadouri de Craciun :rolleyes:
Comunitatea de pe forum nu-i deloc reprezentativa ptr ceea ce-i Romania feminina acum. Chiar daca au sau nu joburi solicitante, au sau nu cariera femeile aleg sa fie comode. In detrimentul sanatatii familiei, de cele mai multe ori.

gata, plec sa rezolv treburi in oras!

#8266 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 20 December 2011 - 10:17 AM

De Moatzo , vad ca au luat numai ce le convine din sistemul occidental, nu si "datoriile" fata de societate, doar ce e placut...:rolleyes:
La mine "ninje" ,, singurul care se bucura e "norvegianul meu"...

Fisiere atasate

#8267 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 20 December 2011 - 10:30 AM

Vezi postareastella, la 20 December 2011 - 10:17 AM, a spus:

De Moatzo , vad ca au luat numai ce le convine din sistemul occidental, nu si "datoriile" fata de societate, doar ce e placut...:)
La mine "ninje" ,, singurul care se bucura e "norvegianul meu"...

E superb la tine in ograda, Stella! Tare l-as mai scarmana pe "norvegian" prin zapada! :rolleyes:

#8268 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 20 December 2011 - 11:20 AM

Ziua buna si de la mine .
Scriu mesajul a treia oara , ca-mi tot pica netul . Merge ca naiba , din doi in patru . Urasc internetul asta mobil de la Vodafone , e cea mai proasta alegere . dar daca am stick-ul asta il tot folosesc .
E bine acasa , de fapt la mama , ca nu sunt la Timisoara . Aici acum ploua marunt si eu trebuie sa merg la coafor ,

#8269 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 20 December 2011 - 11:49 AM

Buna d'amiaza si de la mine! :)
M-am cam iniervat la banca, vreau sa trimit niste bani si comisionul e mai mare decat suma ce-o transfer eu! Astia cer 45 de euro / tranzactie. :rolleyes: Esteti dusi cu pluta!!!!! Asa ca trimit cu MoneyGram, ca e 4.5 euro transferul. Parca suna oleaca altfel....
In alta dezordine de idei, astept sa vina ora 4, sa spal putinica. E serbare la gradinita, la nepot-miu si m-a chemat sor-mea si pe mine. Si normal ca mi-a aruncat planurile pentru diseara in aer. Ce terminat de aranjat, ce copt, ce cumparaturi......?????
Eh, noi sa fim sanatosi! :D

#8270 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 20 December 2011 - 12:20 PM

Foxulico, e deplasat tare sa te-ntreb daca ti-ai luat brad?Imagine postata

Stellina, ce faina e acuma ograda ta! Asa alba si pura!Imagine postata Si norvegianul se-ncadreaza perfect in peisaj!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8271 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 20 December 2011 - 12:28 PM

Vezi postareazoazorel, la 20 December 2011 - 12:20 PM, a spus:

Foxulico, e deplasat tare sa te-ntreb daca ti-ai luat brad?Imagine postata

Stellina, ce faina e acuma ograda ta! Asa alba si pura!Imagine postata Si norvegianul se-ncadreaza perfect in peisaj!Imagine postata

Nu-i deplasata intrebarea. Vezi ca te-am "citit" si ti-am raspuns anticipat la topicu' de Craciun. :rolleyes:

#8272 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 20 December 2011 - 12:34 PM

Buna , fetele!

Am venit scurt acasa ca sa-i iau fetii haine de schimb. De la cresa mergem direct la tati la servici.Si a trebuit sa curatz si zapada in fatza casei ca dimineatza n-am apucat nici unul. Si daca aluneca vreun ingramadit si-s rupe piciorul mi-s buna de plata. Legi nemtzesti , deh !

Acum plec la coafor. Casa arata ca naiba ca 'mnealui a vrut sa vedem un film aseara si n-am mai apucat sa fac nimic. Apropos de organizare , dimineatza am uitat gentutza cu micul dejun al fetii acasa. I-am luat de la brutarie o painica cu stafide si au zis educatoarele ca-i dau de la ele ceva :rolleyes: . mare-ngramadita-s !!!!!!

PS: Casutza tot nu-i gata ! :)

#8273 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 20 December 2011 - 12:54 PM

Vezi postareaMutti, la 20 December 2011 - 12:34 PM, a spus:

Buna , fetele!

Am venit scurt acasa ca sa-i iau fetii haine de schimb. De la cresa mergem direct la tati la servici.Si a trebuit sa curatz si zapada in fatza casei ca dimineatza n-am apucat nici unul. Si daca aluneca vreun ingramadit si-s rupe piciorul mi-s buna de plata. Legi nemtzesti , deh !

Acum plec la coafor. Casa arata ca naiba ca 'mnealui a vrut sa vedem un film aseara si n-am mai apucat sa fac nimic. Apropos de organizare , dimineatza am uitat gentutza cu micul dejun al fetii acasa. I-am luat de la brutarie o painica cu stafide si au zis educatoarele ca-i dau de la ele ceva :rolleyes: . mare-ngramadita-s !!!!!!

PS: Casutza tot nu-i gata ! :)

LLa ce program incarcat ai nu-i de mirare ca n-ai apucat s-o termini. Las ca vine vacanta si o sa fii si tu ceva mai libera...

#8274 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 December 2011 - 02:03 PM

buna dimineata fetili!

Stella, bine ca ai pus poza cu zapada, nu de alta, dar sa nu uit cum arata.

La noi e uscat :D :rolleyes: :) :D
Nici un fir de zapada si acusi vine si Mosu'.

Apropos de mos, Stefania mea a vorbit cu el la telefon zilele trecute si a fost foarte emotionata. I-a spus totusi o poezie si i-a amintit ca a fost foarte cuminte anul asta :D
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8275 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 December 2011 - 02:45 PM

Aura, asta-mi aminteste de cat era de paracios fi-miu cand era mic.
Intr-un an cand a venit moshu' acasa, il intreaba daca a fost cuminte. Eu da, da' sa stii ca Lori si Cata (2 fetite din bloc) n-au fost. :rolleyes:

#8276 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 20 December 2011 - 03:15 PM

Am reusit si eu sa ma tund si sa ma aranjez putin , ca m-am dus ca nesimtita fara programare :thumleft: . Am tuns si pitica . Am fost sa cumpar bradut , nu prea am avut ce alege aici , tare slaba oferta .Sunt putin dezamagita , dar mi-era teama ca daca mai stau nu mai gasesc nici ce era azi . Iza a scris aseara scrisoarea catre mos Craciun , dar "sa mearga mama la el sa ia cadoul ". Am copil modest , a cerut carti , creioane ( de parca nu ar avea un vagon ) , o pisica alba , un trenulet si papusi . Pana acum cateva zile vroia laptop , cu mouse , aseara a spus ca nu mai vrea :notworthy: Ce i-o fi venit , nu stiu , ca ma batea la cap de o luna ca vrea si ea "calcaltor".
Eu vreau putina zapada , nu-mi place deloc cand ploua .
Maine trebuie sa merg la Timisoara . Sper sa stea ploaia ca as umbla putin prin oras .

#8277 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 20 December 2011 - 04:50 PM

Norocoase Ioana si Stella cu zapada (Stella imi dai voie sa pupacesc un pic norvegianul adorat?!) Aura, iti vine sa crezi cat de uscat e aici, in tara cu zapezi (nu de alta, dar sunt multi in anumite tari care cred ca in Canada traim in igloos )

Stella, Adi, pachetelele arata minunat - si eu am pe lista fursecuri si bunataturi de facut (bine ca inchidem maine si am destul timp pana sambata) si am mici termite care nu apreciaza nimic mai mult ca o farfurie plina de bunataturi dulci :notworthy:

In rest, spor la treaba harnicutelor!
A cat is a friend fur-ever !

#8278 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 20 December 2011 - 05:00 PM

Vezi postareastella, la 19 December 2011 - 11:19 PM, a spus:

Any, ciocolata fiind topita (calda) oul se omogeneizeaza rapid ...si in general se trec rapid...dar cred ca tin cateva zile fara probleme la rece ( nu in figi , ci camara sau ceva racoros) cica daca tii cioco léa frigider devine casanta....

Merci mult de tot Stella, vreau sa le fac, dar mai am o intrebare, ultima :notworthy: : Cacaua rezista pe trufe sau vine absorbita?

#8279 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 December 2011 - 05:09 PM

Vezi postareaAdriana, la 20 December 2011 - 09:28 AM, a spus:

am cintarit ca fapt divers punguta asta si are 700 de gr (fara biscuitele de la inchizatura care e tare ca piatra si greu ca plumbul :notworthy: ), nici nu vreau sa ma duc sa vad cit ar costa luate intr-o cofetarie.

700 g ar costa cel putin 15 euro, cumparate la o brutarie de rind. La o cofetarie fitzoasa, dublu :thumleft:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#8280 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 December 2011 - 05:25 PM

apropo de trufe: anul trecut de revelion am servit trufe in regim "do it yourself" şi toată lumea a avut fun la maxim: am făcut pasta respectivă cu (destul de mult) alcool şi am solidificat-o in boluri individuale pe care le-am servit fiecărui comesean. am pus cacao, nuci şi migdale mărunţite in mai multe "farfurii" dreptunghiulare şi fiecare îşi tăvălea bucata de trufă prin ce maclavais şi in ce combinaţie voia.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 412
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul