Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8541 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 28 December 2011 - 01:09 AM

Mi-am mai adus aminte de o faza,facusem prajitura 'Inteligenta' sa-i servesc,la care ea fara s-o guste macar,'nu,pentru ca mie nu-mi place ce-i facut din branzeturi,prajitura care n-are nici urma de branza in ea.Dar avea oua,de care tot nu-i incantata,deci trebuie s-o inteleg,da. :notworthy:

Cred ca imi ramane doar sa ma-nvat sa nu-mi bat capul.

Si,mda sa nu fii multumit de nici un fel gatit...sincer,n-o invidiez pe soacra ta.Norocul meu ca sotului ii place aproape tot.Mai are unele, foarte putine, cu care nu se-mpaca,dar in rest,sunt salvata!

#8542 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 December 2011 - 01:16 AM

Vezi postareaEllani, la 28 December 2011 - 01:09 AM, a spus:

Mi-am mai adus aminte de o faza,facusem prajitura 'Inteligenta' sa-i servesc,la care ea fara s-o guste macar,'nu,pentru ca mie nu-mi place ce-i facut din branzeturi,prajitura care n-are nici urma de branza in ea.Dar avea oua,de care tot nu-i incantata,deci trebuie s-o inteleg,da. :notworthy:

Cred ca imi ramane doar sa ma-nvat sa nu-mi bat capul.

Da, nu baga de seama ce mananca, sau ce spune. Ii place, mananca bine, nu iarasi bine. Se multumit nu o vei multumi nicicum. Desi as intreba-o ce i-ar placea sa ii fac, macar de curiozitate :D . Tati imi spune: nu stiu, ce vrei tu. Si cand ii fac, zice ca eu nu stiu ca aia nu ii place ? Chiar daca altadata a mancat asa ceva. Oricum mama-sa zice ca s-a mai indreptat, ca le ea nu manca nici jumatate din cate chestii mananca acum la mine ... :P Io tb sa-l dau pe brazda incet, incet nu am incotro ..., dar tb sa ai nervi tari!

nu trebuie sa o intelegi, doar sa o ignori cu nonsalanta =))

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8543 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 December 2011 - 01:32 AM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 01:16 AM, a spus:

Oricum mama-sa zice ca s-a mai indreptat, ca le ea nu manca nici jumatate din cate chestii mananca acum la mine ... =)) Io tb sa-l dau pe brazda incet, incet nu am incotro ..., dar tb sa ai nervi tari!

Asta vroiam sa-ti zic si eu, trebuie sa-l dai pe brazda incet incet.
Eu cred ca ai sa reusesti :notworthy:

#8544 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 28 December 2011 - 08:15 AM

Buna dimineata la lume. Oana bine ai venit, Liutza drum bun, sedere placuta si noi te asteptam cuminti aici.
Despre cei ce nu mananca sau stiu fara sa guste ca "asta" nu le place...stiu si eu cate unii, dar nu ma strofoc mai mult de-atat.
copila mea cand era mititica, numai pe degetele de la o mana ce manca, restul nu si nu...ei s-a mai dat pe brazda ..am trecut la doua maini si acum...mananca mult mai multe...iar in vizite mananca lucruri de carte acasa nu se atinga :notworthy:.
o zi faina la toata lumea.
Ia ca sa va distrati...am chinuit pisicul si l-am deghizat in Santa =))

Fisiere atasate

#8545 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 10:51 AM

si "fi-miu" a trecut de la degetele de la o mana, la degetele de la doua maini. Cu rabdarea ...treci marea ...! Doar ca mie de multe ori imi lipseste si ma mai enervez tip, fac ca trenul ! Saptamana trecuta cand a fost Beutza in deplasare la mamaie, mi s-a plans ca a suferit de foame de cand a plecat mamaie ...ei uite de aia stopam eu curatenie, spalat, ca sa ii fac lui oale cu mancaruri si sa le mananc tot eu dupa aia ... Nici eu nu ma mai strofoc. Tin minte ca si eu mancam in deplasare chestii pe care la mama nu le mananc, desi eu am extrem de putine care nu imi plac, dar multe de la care ma abtin din teama de explozie a siluetei.
Ce faina distractie ai si tu cu pisicul ...precum noi cu bebelusa :notworthy:

Deci Ellani, vezi ca si Stella confirma: cand ai de-a face cu mofturosi sau lipsa apetit, lasa-i in legea lor, nu te strofoca prea mult ca nu ai sanse de izbanda.

#8546 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 10:53 AM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 01:32 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 01:16 AM, a spus:

Oricum mama-sa zice ca s-a mai indreptat, ca le ea nu manca nici jumatate din cate chestii mananca acum la mine ... :D Io tb sa-l dau pe brazda incet, incet nu am incotro ..., dar tb sa ai nervi tari!

Asta vroiam sa-ti zic si eu, trebuie sa-l dai pe brazda incet incet.
Eu cred ca ai sa reusesti :notworthy:

E musai! Ce eu sunt usor de dovedit? cand imi pun ceva in cap ... pazea ... sunt taur, doar! =))
cand pleci?

Zi faina everybody!

#8547 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 28 December 2011 - 10:58 AM

Buna dimineata, de azi din nou la servici (de-abia m-am trezit dimineata). Ma doare capul deja, ca mi-a adus mosul telefon nou si imi prind urechile cu el...n-am nici rabdare sa o iau metodic si sa ma dumiresc.
Aseara am fost in vizita, azi iara mergem, tare plimbareti suntem mai nou.

#8548 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 28 December 2011 - 11:12 AM

Ziua buna .
Of , eu nu suport genul de oameni cu fite si mofturi , mai ales cand sunt in vizita . Si eu am mancaruri pe care nu le mananc , dar din respect fata de gazda , pentru ca s-a straduit si a muncit , gust macar . Nu exista sa nu-ti placa chiar nimic din ceea ce e pus pe masa . Asta e snobism curat .

Eu si Iza suntem mucoase din nou :notworthy: Cred ca am patrulat prea mult pe afara prin frig .

#8549 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 11:23 AM

Si eu ca si tine Izuk, din respect pentru munca gazdei mananc si ii fac si elogiile cuvenite cu voce tare in fata tuturor musafirilor.

la al meu nu e de snobism, lui pur si simplu nu ii place sa manance, este declarat anti-food. Nu mananca nici acasa, nici la restaurant, nici in vizite decat putin si arareori ... . Nu are pofte niciodata de nimic (exceptie dulciurile ... probabil si de aici lipsa poftei de mancare).

#8550 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 28 December 2011 - 11:35 AM

Tatal meu , Dumnezeu sa-l odihneasca , era in tinerete de groaza . Nu manca nici picat cu ceara la altcineva in casa . Mereu spunea ca nu-i e foame , ca nu mananca dulciuri . Nici macar de la sora lui . La batranete s-a mai dat pe brazda .

#8551 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 December 2011 - 11:42 AM

Neata'! =)) Eu fac parte din grupul super pretentiosilor,mofturosilor :D si nu mananc la altii la masa (greu m-ar putea nimeri cu ceva),dar gust din respect pt. gazda ,ciugulesc ce pot .Daca asa sunt eu ce sa fac?! La fel ca si fetita Stelinei de mica puteam numara pe degetele de la o mana ce imi placea sa mananc,acum e oarecum mai bine ,salata beof am inceput sa mananc pe la 21,22 de ani,la fel,mustar,usturoi,muraturi cu beshtele' stiti povestea nu va mai blictizesc.

Tre' sa cobor sa duc gunoiul si sa fac ceva cumparaturi cu bub' (paine ,si alte nimicuri,baterii pt. masina de spalat mov :notworthy: deshtia...) si am o lene de ma duoare :P

O zi minunata tuturor! :P

#8552 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:36 PM

Acum o idee ce am prins-o ieri din zbor la prova del cuoco ''le sorelle Landra,au facut o friptura de vitel bucata intreaga l-au lasat sa se raceasca bine,l-au taiat felii subtiri (e o buna idee de a recicla ce a ramas de la craciun chiar vre-o rulada de carne)si le-au alternat (cam ca la vanata evantai) cu felii de branza topicioasa si prosciutto,au pus in aluat de foietaj asa fel sa para un pachet (cadou) dreptunghiular,au facut benzi si le-au dispun in cruce(ca si cum ar fi legat cu panglica)facut bucle de funda,si un trandafiras,pensulat cu ou,si copt era asa de efect servit pe pat de spanac (dar merge si salata zic eu) fiind pe verde era chiar de efect,asa de sarbatoare,mi-a placut mult ,mult de tot... :notworthy:

Fisier atasat  Foto0926.jpg (4.72K)
Number of downloads: 0

http://www.ricettepe...-a-sorpresa.htm

#8553 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:37 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2011 - 10:51 AM, a spus:

si "fi-miu" a trecut de la degetele de la o mana, la degetele de la doua maini. Cu rabdarea ...treci marea ...! Doar ca mie de multe ori imi lipseste

:notworthy: =))

#8554 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:42 PM

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 12:36 PM, a spus:

Acum o idee ce am prins-o ieri din zbor la prova del cuoco ''le sorelle Landra,au facut o friptura de vitel bucata intreaga l-au lasat sa se raceasca bine,l-au taiat felii subtiri (e o buna idee de a recicla ce a ramas de la craciun chiar vre-o rulada de carne)si le-au alternat (cam ca la vanata evantai) cu felii de branza topicioasa si prosciutto,au pus in aluat de foietaj asa fel sa para un pachet (cadou) dreptunghiular,au facut benzi si le-au dispun in cruce(ca si cum ar fi legat cu panglica)facut bucle de funda,si un trandafiras,pensulat cu ou,si copt era asa de efect servit pe pat de spanac (dar merge si salata zic eu) fiind pe verde era chiar de efect,asa de sarbatoare,mi-a placut mult ,mult de tot... :notworthy:

Atasament Foto0926.jpg

Am facut si eu odata un muschi de asta, dar fara desene pe el http://artaculinara....cat-in-foietaj/
Numai ca eu l-am facut bucata intreaga, un pic altfel.

#8555 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 12:47 PM

Buna fetele,

Eu sunt tare suparataaaaaaaaa :notworthy: :P :P :P =)) :P azi adika peste vreo jumatate de ora imi pleaca copila. Offf, offf.Despartirea este foarte grea. Sa ma pot stapanii, am deschis calculatorul sa nu dau apa la broaste si sa nu ma vada si ea. Numai am chef de nimik. :P :P :D

#8556 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:49 PM

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 12:47 PM, a spus:

Buna fetele,

Eu sunt tare suparataaaaaaaaa :notworthy: :P :P :P =)) :P azi adika peste vreo jumatate de ora imi pleaca copila. Offf, offf.Despartirea este foarte grea. Sa ma pot stapanii, am deschis calculatorul sa nu dau apa la broaste si sa nu ma vada si ea. Numai am chef de nimik. :P :P :D

De curiozitate, la cati km pleaca :P ?

#8557 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 12:53 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 12:49 PM, a spus:

Buna fetele,

Nu km sunt de vina.Raman singurica iarasiiiiii. In Cehia (Brno) 630km de la Timisoara.

Nu fi rea, intodeauna asa fac precum un copil de 2 ani cind ne despartim, egal ea de aici de acasa sau eu de la ea cind plec.

#8558 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 12:57 PM

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 12:53 PM, a spus:

Buna fetele,

Eu sunt tare suparataaaaaaaaa :notworthy: :P :D azi adika peste vreo jumatate de ora imi pleaca copila. Offf, offf.Despartirea este foarte grea. Sa ma pot stapanii, am deschis calculatorul sa nu dau apa la broaste si sa nu ma vada si ea. Numai am chef de nimik. :P =)) :P

Nu km sunt de vina.Raman singurica iarasiiiiii. In Cehia (Brno) 630km de la Timisoara.

Nu fi rea, intodeauna asa fac precum un copil de 2 ani cind ne despartim, egal ea de aici de acasa sau eu de la ea cind plec.

:P Rea?
Cerra , calm down please!
Eu sunt una din persoanele care stie foarte bine ce inseamna distanta de casa si de parinti.

#8559 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 28 December 2011 - 01:03 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 12:57 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 28 December 2011 - 12:53 PM, a spus:

Buna fetele,

Eu sunt tare suparataaaaaaaaa :notworthy: :P :D azi adika peste vreo jumatate de ora imi pleaca copila. Offf, offf.Despartirea este foarte grea. Sa ma pot stapanii, am deschis calculatorul sa nu dau apa la broaste si sa nu ma vada si ea. Numai am chef de nimik. :P =)) :P

:P Rea?
Cerra , calm down please!
Eu sunt una din persoanele care stie foarte bine ce inseamna distanta de casa si de parinti.

Am vrut sa zic (rea) in sensul sa nu razi de mine ca sunt asa naiva ca un copilas si pling. Este singurul meu odor care si asta ma parasit. Este mai bine acolo stiu asta dar.............. nu ma pot impaca intodeauna cu gandul asta.Ce pot sa fac????????decit o rinita alergica ca de fiecare data. Dar, daca se `ntimpla asa inseamna ca tre sa stau acasa de revelion. Asa nu o sa p[lec nicaieri de acasa sa vb in punga si sa nu pot respira pe nas. Tre sa ma controlez dar mai greu de pus in practica.

#8560 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2011 - 01:04 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 12:42 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 12:36 PM, a spus:

Acum o idee ce am prins-o ieri din zbor la prova del cuoco ''le sorelle Landra,au facut o friptura de vitel bucata intreaga l-au lasat sa se raceasca bine,l-au taiat felii subtiri (e o buna idee de a recicla ce a ramas de la craciun chiar vre-o rulada de carne)si le-au alternat (cam ca la vanata evantai) cu felii de branza topicioasa si prosciutto,au pus in aluat de foietaj asa fel sa para un pachet (cadou) dreptunghiular,au facut benzi si le-au dispun in cruce(ca si cum ar fi legat cu panglica)facut bucle de funda,si un trandafiras,pensulat cu ou,si copt era asa de efect servit pe pat de spanac (dar merge si salata zic eu) fiind pe verde era chiar de efect,asa de sarbatoare,mi-a placut mult ,mult de tot... =))

Atasament Foto0926.jpg

Am facut si eu odata un muschi de asta, dar fara desene pe el http://artaculinara....cat-in-foietaj/
Numai ca eu l-am facut bucata intreaga, un pic altfel.

Anutza' :P cu tini' nu vb. :P Dupa ce m-ai lovit pisti ocheane cu pateurile tale din foietaj cu branza cu nuci :P nici nu mai stiu cu ce erau si nu ma duc sa ma mai uit ,m-au traznit si sorelele cu pachetul asta fain...vreauuu asa ceva cu foietaj!! :P O sa-i arunc lu' mama perla da' sigur spune ca nu ,ca nu bat ei cu brizbrizuri destea si daca fac ghici cine ar manca,ca ghitelu(sha')?! :P

Glumesc fata... :notworthy:

Mi-a placut mult ca l-au taiat si intercalat cu branza si prosciutto si forma aia de cadou pe patul verde,m-a inspirat mi-a placut mult :D

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul