Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8661 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 December 2011 - 01:34 AM

Vezi postareaDaniella, la 29 December 2011 - 01:27 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 28 December 2011 - 11:51 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 28 December 2011 - 11:42 PM, a spus:

Geaninoooooooo n-as fi zis fata ca esti asa de mofturoasa :-* !

Pai nu-ti povestii Anuta ?!la mancarica de ardei copti de tanti Aneta ca si-a pus mainile-n cap' si ti-am zis ca nu m-am schimbat prea mult deatunci,am ras cu lacrimi atunci zau ashea... :)

aaasta ce mai e: "mancarica de ardei copti de tanti Aneta"? :)

Nee fatttaa ca ne hiliziram noi aicea :)

http://artaculinara....dei-coptigeany/

#8662 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 December 2011 - 01:37 AM

Vezi postareaMaya, la 29 December 2011 - 12:26 AM, a spus:

Ma uitam la masa (de Craciun) a lui Any. Pai la cîte feluri a facut femeia asta merita un premiu. Si daca ar nimeri tot ce nu-mi place(ceea ce este imposibil la mine :-* ), as mînca cîte ceva din respect pentru munca depusa, si mi-as tine pliscul. Doar cacaciosii comenteaza sau nu maninca ca nu le place fara sa stie macar ce gust are ceea ce este servit la masa!
Fiecare dintre noi nu manînca una sau cealalta din anumite motive, dar cînd ti se pun enshpe feluri în fata si nu-ti place niciunul fara sa gusti, sigur ai o problema de tartacuta sau una ascunsa. Poate nu-ti plac oalele respectivului, sau vorba Cerrei macelaria sau ce stiu eu... atunci bea apa si te uita pe pereti. So!

Asa-i! pana si al meu gaseste ceva de ciuguleala pe unde merge ... nu se observa prea mult ca e mofturos. Aaaa, daca insisti: ia mama si ciorba si felul 1 si felul 2 si desert ... si nu are timp sa mi le paseze ... apoi excuse-moi dar nici acasa nu mananaca mai mult de 1 data si 1 fel pe zi... that's life :) si de-aia unii au silueta :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8663 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 01:37 AM

Vezi postareaany_annette, la 29 December 2011 - 01:29 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 29 December 2011 - 01:28 AM, a spus:

Paii eu v-asi face ce va place si duceti doru',ca e dupa om,unuia ii place si ii lipseste unele,altuia altele,eu fac de toate (chiar daca nu le mananc ,gen ciorba de burta si altele)slava domnului ca ai mei mananca de toate :)
Uite poate niste poale-n brau...Si eclerele imi ies f. bine...
Anul asta nu i-am facut tatii mancare rece :-* dar a zis sa-i fac in ianuarie de ziua mamii,am asa o placere sa vad cu cata placere o mananca(ca nimeni nu-i face decat eu)de nu aveti idee!! :)

Daaaaa eu vreau trandafiri de la Moldova, ciorba de burta, pizza

Ai vazut?! Fiecare cu cel duoare... :) :)

#8664 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 01:40 AM

Bueeyy!! Voi stiti ca e 1??!!!...vreau sa zic 1 si 38 di minute'?! Cel putin la mine... :-* :) Eu nu stiu cand o trecut timpul si asi sta pana dimineata cu voi...Mda,prea tarziu faptu' e deja consumat :) :)

#8665 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 01:43 AM

Vezi postareaGeany, la 29 December 2011 - 12:40 AM, a spus:

De la Anutza luam ashea:'1 curmala,1 smochina,1 rondica lamaie cu ton,salata beof ,branza,PATTEEUURII cu branza si nuci :) ,am auzit de ghebe cu maio(chiar am si eu ghebe la congi si vinete :) ) si salata de vinete cu maio,si zacusca :-* ,anghinare,tortelini in supa,rulada de iepure,iar la dulciuri din toate :)

dar cum fata!??? nu mananci peste, dar mananci urechiat? :)

#8666 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 01:46 AM

Vezi postareaDaniella, la 29 December 2011 - 01:43 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 29 December 2011 - 12:40 AM, a spus:

De la Anutza luam ashea:'1 curmala,1 smochina,1 rondica lamaie cu ton,salata beof ,branza,PATTEEUURII cu branza si nuci :-* ,am auzit de ghebe cu maio(chiar am si eu ghebe la congi si vinete :D ) si salata de vinete cu maio,si zacusca :D ,anghinare,tortelini in supa,rulada de iepure,iar la dulciuri din toate :)

dar cum fata!??? nu mananci peste, dar mananci urechiat? :o

Urechiatu' nu pute' ca pestele sau oiule :)

Mie nu-mi place''izul'' :) imi plac mancarurile mai neutre nu-mi plac gusturile ''decise'' ..bine eu ii zic ''izu' :) nu incerca sa ma intelegi ca e imposibil :D

#8667 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 02:02 AM

Vezi postareaGeany, la 29 December 2011 - 01:46 AM, a spus:

nu-mi place''izul'' :) imi plac mancarurile mai neutre nu-mi plac gusturile ''decise'' ..bine eu ii zic ''izu' :-* nu incerca sa ma intelegi ca e imposibil :)

ba inteleg perfect! pentru ca una din putinele chestii pe care nu le mananc sunt icrele (nu rosii sau negre ce mie mi se par fara miros). Si nu mananc icrele deoarce au acel miros si gust, "iz" cum l-ai numit.
Urecheatul......

#8668 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 29 December 2011 - 09:32 AM

Buna dimineatza!

Ce mai facetzi , fetelor?

O cafelutza?

Fisiere atasate

#8669 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 December 2011 - 09:39 AM

Buna dimineata si de la mine!

Si sper sa fie ultima zi de zcarbici pe anul acesta, sper!

O cafeluta!

Fisier atasat  cafea cu caimac.png (318.04K)
Number of downloads: 0

Si niste cozonac, l-am facut aseara, chiar daca mi-am zis ca nu mai fac, dupa esecul de la Craciun, dar am schimbat faina si asta a iesit bun, a crescut si l-am facut cu umplutura de mac. IAM-IAM!!!

Fisier atasat  IMG_1203.JPG (179.81K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#8670 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 10:29 AM

Neatza! Ce fain ti-a iesit Giorgi',ce faina ai folosit la craciun si ce faina ai folosit acum?! :)

#8671 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 December 2011 - 10:38 AM

Vezi postareaGeany, la 29 December 2011 - 10:29 AM, a spus:

Neatza! Ce fain ti-a iesit Giorgi',ce faina ai folosit la craciun si ce faina ai folosit acum?! :)

A primit mama faina de la ajutoare, de la astia de la primarie, pentru cei cu pensii mici si nu este buna de cozonac, asta e clar, dar m-am luat dupa mama sa incercam. Iar aseara am facut cu faina primita de la tara, de la un var care are moara de porumb si grau, alta viata! Sa traiasca varul!
GEORGIA

#8672 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 December 2011 - 10:39 AM

Io nu mai fac NIK!

De Rev stam acasa totzi 3 si am de gand sa pregatesc niste somon , niste caviar.... ( a gasit sosul o sursa buna , macar o data pe an sa ne dezmatzam , ca in rest nu ne permitem asa ceva ) , o sampanie buna si gata!

In seara de ajun fac peste , papa si bubulina....si pt ziua de anul nou...nush ce sa fac. Un steak pt ca se face repede :)

Nasii fetei au zis sa mergem la ei , s-au cam suparat ca am zis ca vrem sa stam singurei , in liniste acasa....iesim la 12 pe strada , puscam , bem ceva cu vecinii si gata.

Acum s-au trezit si niste vecini sa ne cheme la ei ( ne-au auzit ca stam acasa si cred ca au crezut ca nu avem unde merge :P ) . Muoamaaaaaaaaaaa , ce s-au suparat cand i-am refuzat! Nu mai ai , d'le , voie sa-tzi doresti liniste!

Voi ce facetzi de Rev?

#8673 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 December 2011 - 10:40 AM

Ma duc sa-mi iau printzesa ca s-a trezit :)

Si apoi imi continui shopping-ul on-line ca-s oferte de nerefuzat acum!!!! La HM e nebunie!

#8674 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 10:40 AM

bunadimi! tii sparta de somn, dar pe baricade la serviciu :)
merci de cafelute!

#8675 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 December 2011 - 10:45 AM

Eu una prajituresc pt.Revelion, ca in fiecare an: baclava, placinta cu branza (cu ravase sau fara) si un tort cu nuca, anul acesta.
Sontul si bucatarul meu face astazi piftia si sambata o friptura, cum stie el sa o faca. O salata de peste afumat cu ceapa rosie, niste icre (nu cumparate) si cam atat. Si desigur, sampania, nelipsita de la 12 noaptea.
Spor la treaba!
Eu sunt la servici, ca prostu, ma uit ca sunt 2-3 persoane in toata institutia.
GEORGIA

#8676 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 10:45 AM

Vezi postareaMutti, la 29 December 2011 - 10:40 AM, a spus:

Ma duc sa-mi iau printzesa ca s-a trezit :)

Si apoi imi continui shopping-ul on-line ca-s oferte de nerefuzat acum!!!! La HM e nebunie!

dar ce iei tu de la H&M, ca au o calitate horror? Le speli o data si se lungesc, se largesc, se descos, sar nasturii, se trage materialul din bata, iese culoarea in toate ... si nici prima oara cand le porti nu au o tinuta. Dupa parerea mea sunt ieftine, dar nu merita, arunci banii! ... in fine nivel de Zara la calitate ... adresate adolescentilor. C&A nici atat, acolo calitatea e si mai si!

#8677 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 December 2011 - 11:14 AM

Daniella , dimpotriva!

Mie-mi place tare mult calitatea hainelor de la HM. Iau pt Elena , pt mine nu ca nu e genul meu :). Dar iubesc hainele de copii de la HM! Si nu mi s-a lungit/largit/decolarat niciuna , nicioadata. Dar eu citesc cu atentzie etichetele , si daca scrie ca trebe spalate la 30 , apoi la 30 le spal.
Poate o fi la voi alta calitate? Nu cred.........

C& A are o calitate execrabila la hainele de femei , la barbatzi ...na ja , se pot imbraca. Dar la cele de copii sunt iar OK.

Si Zara.....na ja , nu-s de nasul meu. Eu n-am bani de Zara decat din An in Paste :P.

Si oricum , Elena poarta hainele de cateva ori si gata. Cand o sa fie mai mare ii iau si eu altceva.....Dar cateoadata sunt haine de la Otto , Neckermann---asa de dulci !!! Acum are un compleu pe ea din tunica cu imprimeuri si leggings mov , de la Bon Prix. E asa de dulce!!!!

Nu pot sa spun ca o imbrac in jeguri , am si S.Oliver , si Esprit pt ea...Zara-mai putzin , vreo 2 bucatzi , cred.

#8678 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 29 December 2011 - 11:40 AM

Daniela, calittea toalelor de le aduc in Ro difera. la mine Zara nu e nimic special, mie imi place dar nu la nebunie.
mie imi place Gap, OshKosh, Next, esprit, Adams, Pumpkin Patch ...pt copii. iau si Target de la mine dar sant mai de slaba calitate. si le iau si second de la baby market, DKNY, Ralph Laurent, etc....
imi plac hainele frumoase ce sa mai vb :)

in alta ordine de idei, are ceva daca inlocuiesc drojdia proapata cu uscata ? eu nu am gasit proaspata la mine aici dar uscata (si de buna calitata) am vreau sa fac cozonacul geany si nici nu stiu cat inseamna 50g proaspata = cata uscata?

#8679 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 11:53 AM

Eu nu am folosit drojdie uscata,dar poate vede Stelina si-ti spune ea...Nu scrie pe plic pt. cate kg. de faina e?! :)

#8680 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2011 - 11:56 AM

Pe pliculetul de drojdie uscata de la dr. oetqer scrie ca un pliculet de 7g de drojdie uscata e echivalentul a 25 de gr. de drojdie proaspata si ca e pt. 500 de gr. de faina,deci la 1 kg. de faina ar intra 2 pliculete a 7 gr. deci 14 gr. :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul