Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#8901 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 December 2011 - 04:46 PM

Si aici, de aseaara, tarta sarata fara blat a lui Any, pozata la mamaie, ca la mine uitat ... :105:, asezonata cu felii de sfecla coapta

Fisiere atasate

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8902 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 31 December 2011 - 05:41 PM

Dragi artisti culinari de pe toate meleagurile, eu va doresc un An Nou fericit, plin de realizari, sanatate si bucurii cu caru'!
:105: :105:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#8903 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 December 2011 - 05:43 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 December 2011 - 04:05 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 31 December 2011 - 02:56 PM, a spus:

Ha ha! Sunt curioasa daca iar o sa avem inundatie la sarbatoriti :105: ATZILICA ''La multi ani!'' :105:

Pai cine e Atzilica pe la noi?

Hi hi ! Uite discutia de anul trecut http://artaculinara....a/page__st__440

Era lista cu sarbatoriti plina (cica cei care nu si-au mentionat data de nastere,ca sa nu dea de baut :hug: )am zis sa-i numim pe toti Atzilica :hug:

#8904 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 31 December 2011 - 06:32 PM

Si din cei 41, cam cati crezi tu ca si-au modificat data nasterii? Deci, Imagine postata , iar avem 'Atzilici! Multi!Imagine postata

LA MULTI ANI!!!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8905 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 December 2011 - 06:35 PM

Brava doamnelor. Cerra , muncisi ceva . La multi ani si de la mine...eu in seara asta pe baricade , avem spectacol. se termina la 23h..numai bine ajung acasa, imbuc ceva, beau altceva :105: si naniiiiiiii. copila iese cu pretinarii...i-am facut niscai saratzele.

#8906 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 31 December 2011 - 06:46 PM

La multi ani !!!!!

Sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

Cu mult drag

cerra

#8907 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 31 December 2011 - 06:54 PM

Vezi postareastella, la 31 December 2011 - 06:35 PM, a spus:

Brava doamnelor. Cerra , muncisi ceva . La multi ani si de la mine...eu in seara asta pe baricade , avem spectacol. se termina la 23h..numai bine ajung acasa, imbuc ceva, beau altceva :105: si naniiiiiiii. copila iese cu pretinarii...i-am facut niscai saratzele.

Si de la mine

La multi ani!!!

Multe bucurii si impliniri.

Da am muncit. Acu stau cu prosopelu`n cap si ma invart de ici colo. La ora 20:00 tre sa fim la restaurant si eu inca nu`s hoatarata in ce ma imbrac. Mi`am pregatit un sarafan deasupra de genunchi cu maneca scurta dar are si un mic sacou si.... cizmele de piele intoarse negre. Costumatia este un gri petrol si reflecta putin in argintiu nush cum sa spun. Asa strimfii gri iar asha spre argintiu si mi `am pregatit o chestiutza de prins parul sus, sus tot asa gri inghis iar deasupra haina de piele cu doua fetze negru si cea lalta parte gen tigrat asa gri inchis si negru. ASA: e bine? sau nu? maia m varianta sa ma imbrac in pantaloni dar.... uff si toate astea ca am 5 kg in plus. Nu am vrut freza si nici coc. Sunt asa mai clasica asta seara. Cu parul prins sus arat si eu mai tinerica :105: ziceti iute ca tre sa`mi usuc parul ca imediat striga d-nul meu mamaaaaaaaa cind te gatzi.

#8908 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 December 2011 - 07:00 PM

cerra e f bn cu sarafanul ... mai bine in rochita ... parerea mea

Geany asa-i cu Atzilicii!

#8909 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 31 December 2011 - 07:04 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 December 2011 - 07:00 PM, a spus:

cerra e f bn cu sarafanul ... mai bine in rochita ... parerea mea

Geany asa-i cu Atzilicii!

ce bine ca ai raspuns
uff asa de sucita pot fi eu uneori off, off

Tre sa imi mai iau ceva pantofi de schimb. Cizmele mele au toc cui si inalte rau. Si pantofii sunt cu toc doar ca au un alt toc mai comod.

Multumesc!

O sa vad colo sa` fac cev apoze ca vrea si denisa sa ii trimit poze ufffff. Pe sotul meu daca il pun nustiu ce face cu aparatul ala ca ma scoate de parca as fi la 1000 de metri

#8910 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 December 2011 - 07:12 PM

Am aruncat un ochi, si eu zic precum Daniella , sarafan si cizme ( pantofi)

seara placuta tuturor. :105: :105:

#8911 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 December 2011 - 07:31 PM

Vezi postareacerra, la 31 December 2011 - 07:04 PM, a spus:

ce bine ca ai raspuns
uff asa de sucita pot fi eu uneori off, off

Tre sa imi mai iau ceva pantofi de schimb. Cizmele mele au toc cui si inalte rau. Si pantofii sunt cu toc doar ca au un alt toc mai comod.

O sa vad colo sa` fac cev apoze ca vrea si denisa sa ii trimit poze ufffff. Pe sotul meu daca il pun nustiu ce face cu aparatul ala ca ma scoate de parca as fi la 1000 de metri

cerra pune-l sa-ti faca acum o poza si posteaza iute acusi, asa o sa fac si eu inainte de a pleca (DACA APUC) ... ce-i in mana nu-i minciuna ... Poate in urma postului vine zozo pana nu apuc a pleca si-mi zice ca asta nu-i tinuta de club :hug: , sau ca o sa-mi iau medical 3 luni din cauza de catalige ... zozo tu sa nu-mi faci una ca asta, da?

Si eu sunt la fel de nehotarata si sucita, deci wellcome in club si bine ca stiu ca nu's singur pe lume! Pe la 20 ma apuc sa ma imbrac si sper sa nu incep sa sucesc rochitele ... caci cu pantofii sunt oarecum hotarata ... si eu iau unii putintel mai comozi pt mai tarziu. Noi tb sa fim la 22.

Eu stau cu capul cocotata pe doo perne si ma hodin ... la mine coafata sau nu tot aia e, ca la fel aproape imi sta: parul in tins si oleaca umflata calota, deci sa nu credeti ca io imi fac vreun coc de cuconeta ... mi-am facut la un botez unul, destul de tineresc am zis eu cu coafeza si artistic, de altfe, si tati a facut un bot cand m-a vazut ... cum ca mie imi sta bine cum sunt io... ok. Ce sa va mai zic ca nu ma mai lasa sa ma machiez, cum ca nu-mi sta bine: tie iti sta bine naturala asa cum esti esti cea mai frumoasa! I se pare horror fondul de ten si pudra la femei. Imi vine si sa ma supar, dar nu pot nici sa ma supar. Azi am bagat un machiaj de seara ... nu a comentat ... De fapt imi sta tare fain, m-a handicat de tot, daca nu ma mai fardez si tb sa ma duc in oras sa-mi aplic machiajul ... ! E drept fata asta are talent ..., dar o groaza de bani si pot sa fac si eu asa ... oricum cu produsele mele ...
Si nici la pastele napoletane nu a comentat azi :hug: , sa fi scapat si eu de carcoteli tot anul, oare?

Eu stiam ca ce faci pe 1 si cum te prinde anul nou la 00:00 aia faci tot anul, acu imi zisa prietena mea ca nu, ca mai nou a aflat ca ce faci pe 31 si maine pana la 12 la pranz, aia faci tot anul. Eu pe azi ma declar satisfacuta: inseamna ca la anul baie parfumata hammmam, coafor, machiaj, manechiura, odihna si o pereche de paste de la borcanel (e prima oara ca fac din borcan cumparat). Bun asa! Apoi am rugat pe tati si mi-a scos vasele din masina (mi le.a dat la mana eu le.am aranjat la locul lor) si a curatat si pregatit alt rand pt alta masina (ma gandeam sa apas pe buton cand plec ...dar ma prinde 00:00 cu masina torcand .... inseamna ca spal la vase tot anul? .... sau mai bine il pun pe el sa apese :105: ), tot el a dereticat prin bucatarie (sters frumos blaturile si masa) ca eu am unghiile facute :105: , macar pana deseara sa tina, da? Apoi am pus capul pe 2 perne si am tras un puiiiut de somn. Am impresia ca azi nu am raspuns la nici un telefon/mail de serviciu ... deci - deci anul asta nu mai muncesc ca o roaba?

Va rog sa-mi spuneti cum e pana la urma? ce facem pe 31 dec pana la orele 24:00, sau ce facem pe 1 ianuarie de la orele 0:00 vom face tot anul? ca sa stiu sa-mi organizez si ziua de maine.... doar cu relax si dixtractie! La mine se aud numai pocnitori ... nu era interzis?

La Multi Ani fericiti si de la mine pe toate continentele si fusele orare!

#8912 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 31 December 2011 - 07:34 PM

[quote name='Daniella' date='30 December 2011 - 11:08 AM' timestamp='1325236099' post='118583']
[quote name='stella' date='30 December 2011 - 10:35 AM' timestamp='1325234128' post='118579']

Carmen am facut si eu un revelion la vatra dornei, era zapada ca in povesti. Era parca un hotelas. Era tot parasit in zona, insa pt ca era zapada mare a fost frumos ca in povesti.
Cumnatica te mai ajuta? :P ce a mais part ? =))

...
[/quote]
Fetelor cred ca la voi a inceput distractia...Daniella te vad pe arta???sau am halucinatii??
Ca doar pot ...am o raceala faina plus o falca umflata de la o lucrare la marele dentist grec(il omor cind il vad....nu mai scapa teafar)
Deci ma uit cu jind la bautura...si la cumnatica care doarme asa cam intre 12 si 15 ore .
Acum face gaura in canapele si asteapta poate sa i pun masa....haha o sa fie surprinsa!!
Deci LA MULTI ANI si distractie faina!!

#8913 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 December 2011 - 07:43 PM

daaa, la 22 fara juma de ora plecam in club, deci pana la 20 imi permit relax pe aici ... si sa mai lenevesc ...
deci sunt pe arta, ca nu am nik de facut/pregatit, ia sa bag nasul sa mai citesc si eu o pagina din carte ...

nasol cu maseaua si cu raceala totodata, ia ceva sa le dreaga pe ambele, da te rog o fuga si intreaba la farmacie ...

cumnata asta e sotia vreunui frate/sora de-a ta? sau de a sotului? e mai mica decat tine si se asteapta ca de la mama? sau ce-i cu ea? si de ce ma rog ai invitat-o? nu stiai cu cine ai de-a face?

LA MULTI ANI si aveti grija ce faceti azi- maine, da?

#8914 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 31 December 2011 - 08:24 PM

Un an nou fericit alaturi de cei dragi!

Ps... am visat eu sau am vazut pe aici pe undeva o salata cu piept de pui, telina (tija) si nuci? Am pregatit tot necesarul, dar nu-mi mai aduc aminte daca era cu maioneza? Sau cu ce era... Ajutooorrrrr!
Sorina

#8915 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 December 2011 - 08:29 PM

Eu va vizionez de la matusa =))

Petrecere frumoasa!!! :P

#8916 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 December 2011 - 09:11 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 31 December 2011 - 08:24 PM, a spus:

Un an nou fericit alaturi de cei dragi!

Ps... am visat eu sau am vazut pe aici pe undeva o salata cu piept de pui, telina (tija) si nuci? Am pregatit tot necesarul, dar nu-mi mai aduc aminte daca era cu maioneza? Sau cu ce era... Ajutooorrrrr!

avea cineva la masa de craciun, dar nu mai stiu care dintre fete. Aura/la ce gatesc azi? nu mai stiu ... nu cred ca era cu maio =))

#8917 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 December 2011 - 09:12 PM

Vezi postareaGeany, la 31 December 2011 - 08:29 PM, a spus:

Petrecere frumoasa si tie!

io's gata, tati a dat o matura prin casa si a dat si drumul la masina de vase iuhuuu ...tot anul gospodareste el ... :P

#8918 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 December 2011 - 09:17 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 December 2011 - 09:12 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 31 December 2011 - 08:29 PM, a spus:

Petrecere frumoasa si tie!

io's gata, tati a dat o matura prin casa si a dat si drumul la masina de vase iuhuuu ...tot anul gospodareste el ... :P

Ci rau imi pari ca nu am luat cablu de descarcare la camera ,ca am bagat 2 ulcici di lut cu sarmale la cuptor...moama cum miroase..Oari nu-mi cadoneaza sha mii matusa una?! :P ca tari faini' is'... :P

#8919 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 31 December 2011 - 10:09 PM

la multi ani hangite si hangii , trecatori si trecatoare pe aici ! sa aveti un an nou cu multa sanatate si numai bine pt toti !

#8920 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 31 December 2011 - 10:27 PM

Nu prea am mai avut timp sa va citesc dar am intrat doar cateva secunde ca sa va urez si eu un an nou fericit si multa, multa sanatate!!

La multi ani!!!

Mii de pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul