La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
#9181
Postat 03 January 2012 - 03:54 PM
#9182
Postat 03 January 2012 - 03:55 PM

Number of downloads: 0

Number of downloads: 0
#9184
Postat 03 January 2012 - 03:56 PM
Daniella, la 03 January 2012 - 12:38 PM, a spus:
Multumesc Dani, asemeni si tie. mi-au trebuit 2 zile sa ajung la zi cu cititul, si pana sa apuc sa scriu ceva mai apareau posturi noi... si tot asa

Urezi si eu tuturor un an nou bun, asa cum si-l doreste fiecare

#9186
Postat 03 January 2012 - 04:13 PM
any_annette, la 03 January 2012 - 03:55 PM, a spus:
Mamaaaaaaaaaaa cum arata !!!!!!!!!!!!! multumim
any,
Ma intereseaza piesica umpluta cu salata franceza. Vreau sa fac de SF Ion la sotul prietenei mele. Eu am vazut-o dar chiar nu am mai putut sa bag in gura nika si nustiu ce avea in ea, banui ca deasupra este cascaval dar......... Piersica este din compot. iti mai pun odata p[altoul poate ca ai mai mincat si tu si sti ce fel de salata franceza are. Ca nu am gasit doar franceza cu mazare si de astea .
pe platoul asta piersica este intre rolul cu pasteta de branza cum te uiti dreapta si stg se vede un rol de curcan cu fructe uscate. piersica are pe ea sambure de nuca si frunza de patrunjel. Cred ca esre si ceva telina rasa in compozitie dar nustiuuuuuu.

Number of downloads: 0
#9187
Postat 03 January 2012 - 04:13 PM

pastravul afumat in cetina de brad, servit cu paine neagra, cu care v-am amenintat mai deunazi:

Number of downloads: 0

Number of downloads: 1
o salata de buf reusita anul asta de mamaia lui Beutza

Number of downloads: 0
muschi de vita la grill, servit cu linte si cotechino romanesc deasupra


Number of downloads: 1
panettone mare si monoportie

Number of downloads: 1
alte dulciuri pe care vi le daruiesc, dar din dar se face rai:

Number of downloads: 0
si Galani astia care apropos se pot servi cu vreo crema ceva?, sau se consuma asa simpli:

Number of downloads: 0
si o sticla de vin rosu, stati pe loc si nu plecati, ca fug in crama sa iau de-al bun
Acum hangitele noastre pricepute vor servi bauturi si vor da tonul sa incingem hora si dansurile

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#9188
Postat 03 January 2012 - 04:27 PM
#9189
Postat 03 January 2012 - 04:29 PM


Number of downloads: 0
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#9190
Postat 03 January 2012 - 04:30 PM
any_annette, la 03 January 2012 - 03:55 PM, a spus:
Ce apetisant este!!! YAM-YAM!!!!

#9191
Postat 03 January 2012 - 04:35 PM
Daniella, la 03 January 2012 - 04:13 PM, a spus:

pastravul afumat in cetina de brad, servit cu paine neagra, cu care v-am amenintat mai deunazi:
o salata de buf reusita anul asta de mamaia lui Beutza
muschi de vita la grill, servit cu linte si cotechino romanesc deasupra

panettone mare si monoportie
alte dulciuri pe care vi le daruiesc, dar din dar se face rai:
si Galani astia care apropos se pot servi cu vreo crema ceva?, sau se consuma asa simpli:
si o sticla de vin rosu, stati pe loc si nu plecati, ca fug in crama sa iau de-al bun
Acum hangitele noastre pricepute vor servi bauturi si vor da tonul sa incingem hora si dansurile

Dar voi nu va mai opriti cu toate bunatatile astea, am pus 2 kg. pe mine, eu vin doar sa incingem hora si dansurile, nu de altceva dar sa dau jos kilogramele puse! Clar!
Deci, muzica, maestre!

#9192
Postat 03 January 2012 - 04:38 PM
eu fug acasa azi mai devreme sa fac ratoiul burdusit cu mere
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#9193
Postat 03 January 2012 - 04:49 PM

Eu incerc sa ma abtin de la bunatati dar la asa bucate nu cred ca o sa reusesc
Ma duc sa beau un pahar cu apa

Fisiere atasate
-
images orhi.jpg (10.19K)
Number of downloads: 0
#9194
Postat 03 January 2012 - 04:59 PM

nu stiu de ce?
#9195
Postat 03 January 2012 - 05:52 PM

Bina ai venit Lili


#9196
Postat 03 January 2012 - 05:58 PM
Geany, la 03 January 2012 - 01:59 PM, a spus:

da' de ce sa stea in colivie? al meu sta pe centrala, pe cantul usii, intre carti, in biblioteca, pe cabina de dus, pe tastatura lu' fi-miu si-l ciuguleste de degete...in colivie doar mananca si doarme, neinchis bineinteles.
Mutti, la 03 January 2012 - 02:39 PM, a spus:
oh, Simona, cate planuri imi facusem si eu! si mi-a ras in barba.
lili, la 03 January 2012 - 03:31 PM, a spus:
mi-am facut curaj in sfarsit sa scriu si eu cateva cuvinte pe la han.
artista far' de curaj nu se egzista! parem fioroase, asa-i?

bine-ai venit la han, toata lumea e relax si se simte bine aici!
La multi ani!
boni, la 03 January 2012 - 03:56 PM, a spus:

Boni, la multi ani !
Daniella, la 03 January 2012 - 04:13 PM, a spus:
daniella, am trecut de Craciun pe la cumnata-mea si a desfacut un panettone ca sa ne serveasca. de curiozitate m-am uitat putin pe ambalaj ca sa vad ingrediete, alea-alea. avea data expirarii pe 31.07.2012!!! m-am ingrozit, ce poa' sa aiba-n el ca sa tina 8 luni? totusi am gustat si era iute si extrem de parfumat. n-am putut sa termin felia. cred ca era unul de o calitate slaba, totusi 8 luni? asta cum fu?
Acum hangitele noastre pricepute vor servi bauturi si vor da tonul sa incingem hora si dansurile

dau io tonul la dansuri, ca la asta ma pricep!

#9197
Postat 03 January 2012 - 06:02 PM




Dar ma infrupt din bunatatile voastre si sper sa-mi treaca!
Semineu? Daniella, e cald!Mi-ar fi placut sa vad asa:

Number of downloads: 0
Lili, fa-te comoda si zi-ne ce-ti doresti de baut / mancare / masaj.Pentru alte dorinte, mai importante, avem fantana dorintelor!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#9198
Postat 03 January 2012 - 06:47 PM
De obicei alea din magazin au termen pana in aprilie.
Asta al meu pe care l-am pus mai sus, e artizanal si scade acum in februarie.
Daniella, galani sunt ca niste minciunele, se mananca de carnaval.
Dar nimic nu te impiedica binenteles sa le mananci cand vrei tu.
#9199
Postat 03 January 2012 - 07:33 PM
cerra, la 03 January 2012 - 04:13 PM, a spus:
any_annette, la 03 January 2012 - 03:55 PM, a spus:
Mamaaaaaaaaaaa cum arata !!!!!!!!!!!!! multumim
any,
Ma intereseaza piesica umpluta cu salata franceza. Vreau sa fac de SF Ion la sotul prietenei mele. Eu am vazut-o dar chiar nu am mai putut sa bag in gura nika si nustiu ce avea in ea, banui ca deasupra este cascaval dar......... Piersica este din compot. iti mai pun odata p[altoul poate ca ai mai mincat si tu si sti ce fel de salata franceza are. Ca nu am gasit doar franceza cu mazare si de astea .
pe platoul asta piersica este intre rolul cu pasteta de branza cum te uiti dreapta si stg se vede un rol de curcan cu fructe uscate. piersica are pe ea sambure de nuca si frunza de patrunjel. Cred ca esre si ceva telina rasa in compozitie dar nustiuuuuuu.
Cerra, habar n-am cu ce poate fi umpluta piersica, dar eu de exemplu am umplut curmale cu o crema din gorgonzola si mascarpone. Sau smochinele dupa ideea Bonicellei, umplute cu crema philadelphia frecata bine, amestecata cu miez de nuca taiat bucatele. Deasupra am pus miez de nuca.
#9200
Postat 03 January 2012 - 08:17 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!