Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#9461 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 January 2012 - 05:42 PM

Vezi postareaDexter, la 05 January 2012 - 05:35 PM, a spus:

Vezi postareaAlexandru, la 05 January 2012 - 04:36 PM, a spus:

Singurul care are motive de deceptie este eventual Dex :toothy9;

ba din contră, dex este măgulit că mielu' său este apreciat =))

:toothy9; Bai sunteti de coma! (eu vb. :rolleyes: ) Dexule traitz-ar mielu' :lol:

Eu astept sa ploua...,Dex te astept la cotitura ...Daca nici asa nu-mi place ma las pagubasa pe veci :toothy6:

#9462 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2012 - 05:43 PM

Vezi postareacerra, la 05 January 2012 - 04:55 PM, a spus:

Piersicile sunt cele cu frunza de patrunjel pe ele si nuca, jumataea de stugure rosu.
Se vede clar ca este rasatura de legume albe.
Intrebare: care sunt mai decolorate? ale mele sau cele dupa platou?
Piersicile sunt oricum mai mari si sunt mai tari decit caisele mele mici si uitate pe foc mai mult decit trebuie. O sa las sa se scurga bine piersicile.

acu in poza asta se vede bine, atunci cred ca era o poza mai mica, m-am chiorat, dar nu am deslusit mai nik
cerra, eu zic ca e branza de capra (sau ce-o fi) rasa, poate amestecata cu telina rasa, desupra nuca, 1/2 strugure rosu si frunza de patrunjel
ale ei au rosu si verde si d-aia sunt colorate, stii ca am zis si eu sa arunci o boaba-2 de rodie si coada ciorii, dar cu patrunjelu'si strugurele e la fel de bine, dar aceleasi culori. Doar la asta m.am referit sa-i dai culoare din decor. iarta.ma dc sunt natanga si scriu ca o capie :rolleyes:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9463 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 January 2012 - 05:44 PM

Vezi postareaDexter, la 05 January 2012 - 05:35 PM, a spus:

Vezi postareaAlexandru, la 05 January 2012 - 04:36 PM, a spus:

Singurul care are motive de deceptie este eventual Dex :rolleyes:

ba din contră, dex este măgulit că reţeta sa este apreciată

giany, sorry, nu văzusem ultimul tău comentariul, am schimbat postarea ...

Stai linistit ca nici eu nu m-am prins din prima :toothy6:

#9464 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 05 January 2012 - 05:45 PM

rezolvat reteta de piersici.

Celeri remoulade.Pana la urma ma enerva chestia dc salata franceza daca nu gasesc asa ceva ca doar nu`i secreta nu?

1 cană (240 g) maioneza, casa sau cumparat de la magazin

2 1 / 2 linguri de mustar Dijon

1 lingurita de sare de mare, plus mai mult, dupa gust

2 linguri de suc de lamaie proaspat stors

piper negru proaspat macinat

2 1 / 4 lire sterline (1 kg) rădăcină de ţelină

1. Se amestecă împreună maioneză, muştar, 1 linguriţă de sare, suc de lamaie, si o macină câteva de piper negru.

2. Peel rădăcină ţelină şi grătar-l grosolan.

3. Se amestecă sosul cu radacina de telina si de gust, adăugând sare suplimentare, piper, muştar, si suc de lamaie, dupa gust.

Notă: În cazul în care salata este prea gros, se poate adăuga o linguri de câteva lapte integral sau scăzut de grăsimi pentru a se subtieze.

Depozit: salata va să păstreze timp de una-două zile în frigider.

asa stie gogu sa traduca. Asta era sigur.asa si arata la culoare exact ca in piersicile dupa platou.

#9465 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 05 January 2012 - 05:52 PM

Vezi postareacerra, la 05 January 2012 - 05:45 PM, a spus:


Celeri remoulade.Pana la urma ma enerva chestia dc salata franceza daca nu gasesc asa ceva ca doar nu`i secreta nu?

1 cană (240 g) maioneza, casa sau cumparat de la magazin

2 1 / 2 linguri de mustar Dijon

1 lingurita de sare de mare, plus mai mult, dupa gust

2 linguri de suc de lamaie proaspat stors

piper negru proaspat macinat

2 1 / 4 lire sterline (1 kg) rădăcină de ţelină

1. Se amestecă împreună maioneză, muştar, 1 linguriţă de sare, suc de lamaie, si o macină câteva de piper negru.

2. Peel rădăcină ţelină şi grătar-l grosolan.

3. Se amestecă sosul cu radacina de telina si de gust, adăugând sare suplimentare, piper, muştar, si suc de lamaie, dupa gust.

Notă: În cazul în care salata este prea gros, se poate adăuga o linguri de câteva lapte integral sau scăzut de grăsimi pentru a se subtieze.

Depozit: salata va să păstreze timp de una-două zile în frigider.

asa stie gogu sa traduca....



:rolleyes: :toothy6: :toothy9; :toothy9; :lol: La traduceri, gogu e cam vai de steaua lui... Altminteri, arunca o privire aici
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#9466 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2012 - 05:52 PM

Vezi postareacerra, la 05 January 2012 - 05:45 PM, a spus:

rezolvat reteta de piersici.
2 1 / 4 lire sterline (1 kg) rădăcină de ţelină


daca e si cu lire sterline sigur va fi bataie pe ea! :rolleyes:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9467 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 January 2012 - 05:56 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 05:52 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 05 January 2012 - 05:45 PM, a spus:

rezolvat reteta de piersici.
2 1 / 4 lire sterline (1 kg) rădăcină de ţelină


daca e si cu lire sterline sigur va fi bataie pe ea! :rolleyes:


:toothy6: livra frantzozeasca e cam juma de kil :toothy9; / mai exact :lol: 1 livre = 0,45359237 kilogrammes

cerra, meri pe mana lu' maestru Alex, ca salata data de la Mignon e foarte ispititoare ( si nu fac nnici-o referinta la mielu' cu noroace sau alte bazaconii citite in pralabil , la care * tare m-am hlizit si eu * :toothy9; )

#9468 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2012 - 05:59 PM

dadada, stiam eu ca stella se bungheste cel mai bine la asocieri: salata mignon data de maestru e cea mai potrivita ... ce pofta am! ...trimiti si la han, cerrulino, da? ca numa piersici umplute vaz! :rolleyes: piersica nu o vreau nici io, numa umplutura mignon!
io as zice sa nu pui pt party ridiche/gulie ca miroase :toothy6:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9469 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2012 - 06:43 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 03:29 PM, a spus:

Vezi postareaAlexandru, la 05 January 2012 - 03:13 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 02:24 PM, a spus:

[...]am promis ca voi incerca mielul lui Dex[...]


Domnu Geany e la curent? :toothy9;

Domnu' Geany e fuoarte la curent si nerabdator! :toothy6: A zis ca el nu mai crede ca ma poate face cineva sa mananc miel,si ca daca Dex reuseste are o diploma din partea lui (sotul dealungul a 18 ani a epuizat toate posibilitatile in a incerca sa ma pacaleasca in orice mod posibil sa-l mananc pe mielu' si nu a reusit)am promis ca o sa-i dau o sansa si o sa o fac ,sotului oricum ii va place :rolleyes:


Aceste 3 posturi sunt epocale :toothy9; ! unde sa le punem sa le citesc cand mi-o fi mai greu, ca nu ma pot astampara de ras :lol: =)) !

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9470 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2012 - 06:45 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 05:34 PM, a spus:

acu' sper sa nu aiba timp..ca se oftica... :rolleyes:

da' lasa omu'sa se rastoarne de ras si el :toothy6:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9471 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 January 2012 - 06:50 PM

Mah draci'! Nu mai puni paie pi foc... :rolleyes:
Di n-oi arunca eu cu pasti dupe tini'... :toothy6: :toothy9;

#9472 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 January 2012 - 08:21 PM

Eroare de pileotaj,ia 2-4 2-4 proba de microfon... :toothy6:

Ciufut bre' Dinica asta nu vrea el ashea oricum...eii oricum l-am pacalit :rolleyes:

Pa' sa pune el cu Geany?!... :toothy9;

#9473 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 January 2012 - 08:22 PM

:toothy6: Pantru' cini' am muncit',tuoata' viata mea?!

Pentru copii, pentru casa si nevasta mea,

Am muncit si nopti,ddaarrr am muncit si zilee

Pentru tine draga mea ca sa te simti bine!!! :rolleyes:


http://www.youtube.c...h?v=4Ml2ycsdYGY



Fisier atasat  SAM_2263.JPG (65.11K)
Number of downloads: 0

#9474 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2012 - 08:32 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 06:50 PM, a spus:

Mah draci'! Nu mai puni paie pi foc... :toothy6:
Di n-oi arunca eu cu pasti dupe tini'... :toothy9; :toothy9;


:rolleyes: cu Paste sau cu peste?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9475 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2012 - 08:33 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2012 - 08:22 PM, a spus:

:toothy6: Pantru' cini' am muncit',tuoata' viata mea?!

Pentru copii, pentru casa si nevasta mea,

Am muncit si nopti,ddaarrr am muncit si zilee

Pentru tine draga mea ca sa te simti bine!!! :rolleyes:

vai di mini ,vai di mini! m-ai lovit iarasi la lingurica! yammy!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9476 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 January 2012 - 08:36 PM

Hi hi ! O ajuns Fox,deja ie pi' la politetzuri da ajunge ea si pe la han si am zis sa o intampin cum trebe' :rolleyes:

''La multi ani ''! Fox... :toothy6:

#9477 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 January 2012 - 08:37 PM

Alo alo azi se pot spala rufe?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#9478 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 January 2012 - 08:39 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2012 - 08:37 PM, a spus:

Alo alo azi se pot spala rufe?

NNNnnnuuuu!!!!!! :rolleyes: sau cel putin eu asa stiu...

#9479 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 05 January 2012 - 08:46 PM

mama, cat de nebuni puteti fi! nu mai zic de nevorbiti!
Giani, las-o cum a cazut, ca n-o scoti la capat cu astia! pe mine te poti baza, daca intreaba ceva dl Giani, eu neg tot! :toothy9;

Vezi postareaany_annette, la 05 January 2012 - 04:26 PM, a spus:

Moatza, am adus pur si simplu in discutie treaba asta, asa ca chestie, no offence :rolleyes: !


Any, imi pari o persoana extrem de rezonabila, nu te pot suspecta de rautate nicicum! :toothy6:

dar una e sa ai o haina buna pe tina, sa mirosi bine, sa arate pantoful a pantof si alta e sa uiti in mod constant sa tai eticheta de pe maneca si la fiecare doua replici sa spui cat a costat una/alta.

nu ma-nvart intre oameni cu bani, cunostintele mele sunt persoane oneste care traiesc modest.
eu am si-o haina mai buna, dar am si de duzina, vanez promotiile si omu' zice ca exagerez. intre colege -ca barbatii nu conteaza-trec drept cea mai cocheta (si modesta de nu se poate!), dar nu pot fi de-acord cu cei care fac miloaga pe la amaratii de colegi pentru o tigara sau o cafea, iar in timp ce le savureaza explica superior ca butonierele la camasile de firma se cos pe verticala. iote ca nu stiam, ca omu' meu poarta brainconf, de altfel f scumpe si-alea.
cam la asta ma gandeam cand am zis ca urasc snobismul.

#9480 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 January 2012 - 08:48 PM

Hi hi ! Merci Moatzo :rolleyes: ...N-am vazut ,n-am auzit,nika bre' da nika :toothy6:

Ha ha ha! :toothy9; :toothy9;

Arata acest topic


  • 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi