moatza, la 06 January 2012 - 02:07 PM, a spus:
chiar am auzit la tv ca pamantul, din cauza secetei prelungite, cantareste mai putin, e mai light

si din cauza asta se-nvarte mai repede. ar putea fi o explicatie a faptului ca ni se par zilele tot mai scurte...
bun, s-a usurat, de-acord, da' cat, dom'le? ca mie mi se pare ca trece extrem de repede timpul.
pai nu e doar ca s-a usurat, dar tu iti aduci aminte cate aveam noi de facut pe vremea fostului regim?
aveam program tv 2 h /zi
reviste nexam
entertainment in oras nexam, la 22 era bezna
shopping nexam
vacante doar pe acilea ... , dar nu we de we ca circulai un WE da unul nu si in plus nu aveai benzina ca era la ratie.
Acu numai de cate ori pui benzina pe luna si deja vezi ca de 10 ori mai mult timp pierzi numai cu asta.
si atunci ce ramanea de facut: sa citesti, sa inveti, intalniri cu prietenii/familia, sa faci o piata si o gospodareala, da? Le puteai cuprinde pe toate intr.o zi si-ti mai si ramanea timp. Corect?
si de gospodarit cat puteai sa gospodaresti, ca nu aveai ingrediente. Ce strangeai puneai pe masa la familie sau la o zi de sarbatoare/aniversare.
Acum: gospodareala, net (oho si inca, Cat: orice vrei dai din una in alta si pierzi o groaza de vreme), serviciu (de regula mai mult de 8h/zi ...cu eventualul extrajob), aprovizionare la supermarket (pierdut cu drum cu tot 3h / sapt minim), tv, filme, mall-shopping, entertainment o iesire din oras colo-colo mult de we ...
Eu asta cred ca e problema pt care ni se pare ca zboara timpul: optiunile sunt infinit mai variate ca inainte si nu.ti ajunge niciodata timpul de toate!