Am ajuns la zi cu cititul, greu dom´le greu, mult ati mai scris.
Koral, sanatatea baiatului.Tare nasoala senzatie.
Pisco, sanatate multa.
Maya, ti-a trecut gatul?
Si la noi fu uragan, furtuna, sau ce o fi fost el.Nu va zic cum se auzea, in singura seara cand fata sotului a hotarat sa nu mai doarma in canapea si sa se duca la ea in camera a fost zapaceala asta de uragan de saracuta si-a luat plapuma si s-a mutat iara in sufragerie ca nu putea dormii sus de zgomot.
Din 4 seara a tinut pana pe 5 spre seara cand a inceput si cu ploaie.Acum s-a mai potolit,desi dimineata iara incepuse,da cu zapada.
Moatza, pai al tai zice ca masurile S, M nu-s masuri,da ce sa zic de al meu care poarte XS?

si de multe ori se imbraca de la copii?
Vorbeati de H&M si C&A.Eu imi iau de la H&M si n-am avut pb, sotul de la ei tricouri isi ia ca gaseste nr mici, eu am blugi de la ei, m-au tinut 3-4 ani, au fost cam singurii care nu au tb modificati.De la C&A imi gasesc sutiene ok, am de la ei luati de la copii blugi care au deja vreo 6-7 ani.Poate am fost eu norocoasa, da n-am avut niciodata pb cu hainele lor.
In schimb la Zara la barbati au haine mai ok si iara acolo sotul gaseste nr XS si S.
Eu azi am lenevit, am fost servita, sotul a facut de mancare, eu am fost in greva:)) dupa atatea zile de pus masa, strans, noroc ca mai mult dimineata si seara ce mancam acasa.
O seara minunata va doresc si inca odata La multi ani pe 2012 si pt cei ce azi isi serbeaza ziua sau au in familie sarbatoriti.