Azi pranz intarziat, trezit tarziu, mic dejun tarziu asa ca pranz cand e gata
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 08 January 2012 - 03:25 PM
Azi pranz intarziat, trezit tarziu, mic dejun tarziu asa ca pranz cand e gata
Postat 08 January 2012 - 03:30 PM
noi am pranzit: muschi de porc alla Dex, cu cartofi la cuptor in untura de rata si cu salata verde + rosii cherry (cu EV si balsamico). F bun ...prea bun, doamne ajuta!
picea doarme
imediat ce se trezeste, ne imbracam frumusel si plecam la locul de joaca
any, succes! tot reteta mea de friptura bate
cerra, mare dezmat! salatile acelea ma innebunesc pe mine! + k iar mi-ai pus chiftele in fata ochilor! vreau chifetele! la mine e simplu dc vrei sa ai succes cu mine: snitele mititele + chiftele (ideal de curcan), daca le mai faci si in 2 moduri cu si fara susan ca si pe platourile cerrei, silueta mea e la gara ... mananc pana golesc platoul
A murit Ricky, cainele nepoatei ... doamne fereste!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 08 January 2012 - 03:31 PM
Cat despre salata cu mirodenii, mie imi place sa ma *joc * cu mirodenii in mancaruri
Postat 08 January 2012 - 03:35 PM
stella, la 08 January 2012 - 02:38 PM, a spus:
daca nu, o reteta mai simpla este de a taia felii obisnuite din portocala, si peste fiecare strat de portocala, presarat zahar pudra si scortisoara ....
Stella, cum o pot prescurta fara dulceata?
cardamon ce-i? nu era scotisoara ?
e salata alaturi de friptura? sau desert?
si mie imi place sa ma joc cu mirodeniile, precum fetitelor cu mancarea pt papusi
Postat 08 January 2012 - 03:43 PM
Pe mine m-a luat un somnnn
Postat 08 January 2012 - 03:44 PM
cardamom e o mirodenie mult folosita la asiatici ( indieni ) si pe care libanezii o pun in cafea...sunt mici seminte intr-o teaca mica.
eu o folosesc des la compotul de mere, sau la supa de morcovi cu rosii , reteta sarah pe celalalt forum.
unora nu le place gustul. mie da si la sarat si la dulce.
http://www.google.ch...lKpLZ4QTHn6mkDg
ps. salata mea de *oranges* era desert
Postat 08 January 2012 - 03:50 PM
Donsoara Daniella, ai postat da, la topicul cu dulceata de portocale
Postat 08 January 2012 - 03:51 PM
as manca 1 virel, 2-3 pesti, 1 curcam 1 kg de ciuperci si u platou de fructe de mare
aste si pizza nu-mi scoateti in fata!
nu'sh ce am!
mai mult de atat, i-am facut poza geanynei la salata mea verde in ideea ca o conving sa incepem cu verdeturile ... , dar ?!!! ar fi rusine sa o arat, atata timp cat mie imi vine sa ma duc sa sparg frigiderul! ce-o fi asta?!!!
Postat 08 January 2012 - 03:51 PM
any_annette, la 08 January 2012 - 03:50 PM, a spus:
Donsoara Daniella, ai postat da, la topicul cu dulceata de portocale
bun asta! deci e grav!
bine makr k mi-ai zis cum sta treaba, ca dc nu am dat refresh si am scormonit aici de freo 5 ori pe ultimele 2 pagini ... in zadar ...
Aniiiiiiiy! of course e vina ta, ca m-am zapacit intre topice
Postat 08 January 2012 - 05:48 PM
in cuptior productia
facuram cu nuca si cu mac...ea nuca simpla, eu cativa mititei , nuca cu cacao....
Postat 08 January 2012 - 05:59 PM
M-am mai intremat .
Drept pentru care ,in seara asta tragem ultimul chef din cavalcada Sarbatorilor de Iarna .
Nu avem nici un Ion ,doar asa ,ca ne-am intors acasa si tre sa mai dezbatem ce am facut in vacanta .
De maine la lucru .
Stiti voi vorba mea :
Sa imi trag in fund cu shutu,
Sa ma mai apuc de lucru .
Pentru cina de adio (Adio Sarbatori de Iarna ) ,am facut :
Oua umplute
Supa de perisoare
Friptura din pulpe (din pui de casa) la punga
Carfofi pufosi
Muraturi
Cremes
Si ma-nervez ca timpul e tot mai scurt si nu-mi ajunge .
De luni ma trezesc la 5 .Asa mi-am propus .Poate in felul asta resesc sa gat ce-i de gatat.
Sau nu ma mai culc de loc .
Friptura-i in cuptor si pureul fierbe molcom .
Masa-i pusa ,lumanarile parfumate ard ,va pup
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 08 January 2012 - 06:01 PM
...si o saptamana cat mai blanda de maine.
Postat 08 January 2012 - 06:09 PM
Pisco' ce festin (ador ouale umplute
Dani' ma apuc dar fara pic de ''elan muncitoresc'' de asta data
Postat 08 January 2012 - 06:29 PM
Asa ca nu facui decat un tort de piscoturi cu crema de lamaie si frisca, dupa ideea lui Geany!
Fu bun, dar nu mai e! S-a mancat rapid! A stat doar la poza!
piscot2.jpg (46.17K)
Number of downloads: 0
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 08 January 2012 - 06:51 PM
numa' o zi n-am trecut pe-aici si-am citit 40 de minute, ce mai tocatzi!
Corina, sper ca-i bine toata lumea si baiatul tau! Cred c-ai tras o spaima!
Ce faceti aici? As mirosi niste paine de-aia calda, si de-a Mirelei, si de-a lui Geany cu sunca de la Gela, ma gandesc la cozonacii lu' Stella...in rest nu poftesc nimic, zau!
Zozorica, te invidiez, mie mi-e jena sa zic, da' n-am fost la opera sau la balet niciodata. Poate ajung direct la teatru' lu' Stella, ce-ar fi?
Gela, ai facut fata atator sarbatoriti? ce bine-i asa!
Ieri l-am sarbatorit pe prietenul nostru, ala semicentenaru'! I-a facut nevasta-sa surpriza, nu stia ca venim toti, a fost f emotionat. In rest, am dansat - olele!, mancare- sunt mandra de mine, am amushinat mai mult, bautura -eu deloc! si cred ca m-as putea obisnui usor cu cate-o petrecere de-asta dantzuitoare/saptamana. dar de-acuma, cam pas!
Iar azi mi-am platit dezmatzul si-am stat inchisa in bucatarie, c-a plecat fi-miu si nu-i pregatisem nimic. l-am rezolvat pana la urma, de-acuma trec la capitolul emotii, ca intra in sesiune si tragere nu prea are, of!
Cam asta eu, predau legatura!
Postat 08 January 2012 - 06:59 PM
Azi in sfarsit pot sa respir si eu cum trebuie, a fost pisoiul foarte bolnav si am fost distrusi de cateva zile incoace. Acum e mai bine si m-am mai linistit.
De gatit a gatit sotul tempura de legume diverse si asa bine au mers cu un orez alb si un sos picant! Eu am facut un tiramisu si e la frigi, am zis ca ma abtin si maine ii dau atacul, dar cred ca ma duc sa bag o felie, mi-e pofta
Postat 08 January 2012 - 07:09 PM
Intreb pt ca socrul meu a fost saptamana trecuta la dr de familie sa-si faca niste analize ( i s-a spus de la spitalul unde-l va opera ca unele analize trebuie sa le faca la dr de familie). Dr de familie zice ca nu i le poate face ca el in oct sau noiembrie a fost la nush ce spital ( au incerat sa-i desfunde venele) si el , prin internarea la spitalul ala a ales nush ce fel de asigurare. Implicit , nu i se mai pot face nici un fel de analize la medicul de familie.
Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva?
Socru-miu nici nu le intzelege pe toate , ba se mai si enerveaza si numai de asta n-are el nevoie acum.
Postat 08 January 2012 - 07:18 PM
ia geaninooooooooooo , productie la hectar...aia mititei is pentru mine ( da o sa-i impart) aia mari si-i ia fata ( ce bine)
da miroase de zici ca e ajunul Craciunului ( bre aproape pe vechi )
si am si gustat din fiecare ( cu mac si nuca ) . sunt yummi rau
Postat 08 January 2012 - 07:19 PM
Fisiere atasate
-
cozonac 1 geany 8.1.12.jpg (117.32K)
Number of downloads: 0

Ajutor