Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1472
  • 1473
  • 1474
  • 1475
  • 1476
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29461 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 April 2013 - 10:29 AM

Hello!!!!! :hug:

Am trecut sa va salut, nu am timp de vorba, din pacate nu am inca nici calculatorul meu, iar de acasa nu am loc de altii.

LA MULTI ANI!!!! tuturor celor care poarta numele Sf.Gheorghe! :thumleft: :toothy9;

Si nu ma sarbatoresc decat cu o bomboana si un pahar de suc. Si o sa plec mai devreme de la munca, Alex are 39 temperatura si trebuie sa-l iau de o aripa sa-l duc la doctor. =))
GEORGIA

#29462 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 April 2013 - 10:36 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 23 April 2013 - 10:29 AM, a spus:

Hello!!!!! =))

Am trecut sa va salut, nu am timp de vorba, din pacate nu am inca nici calculatorul meu, iar de acasa nu am loc de altii.

LA MULTI ANI!!!! tuturor celor care poarta numele Sf.Gheorghe! :thumleft: :hug:

Si nu ma sarbatoresc decat cu o bomboana si un pahar de suc. Si o sa plec mai devreme de la munca, Alex are 39 temperatura si trebuie sa-l iau de o aripa sa-l duc la doctor. :)

La multi ani! :toothy9; si multa sanatate puiului tau!

#29463 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 April 2013 - 10:42 AM

Vezi postareaFoxyy, la 23 April 2013 - 09:59 AM, a spus:

Da' care-i baiu'?????????? :toothy9; Doar nu cosi, nu impletesti....... Te pomenesti ca nu poti sa faci chiar nimic, nici sa gatesti? :thumleft:

Cica nu se coace cand e sarbatoare. Poi mie imi era pofta de ceva dulce si m`am apucat asa zice si Denisa mea ca sa tac adata ca doar nu am framantat paine , am batut cu telul niste maglavais.
Las asta pacat sa il am.

#29464 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 April 2013 - 10:47 AM

Vezi postareacerra, la 23 April 2013 - 10:42 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 23 April 2013 - 09:59 AM, a spus:

Da' care-i baiu'?????????? :toothy9; Doar nu cosi, nu impletesti....... Te pomenesti ca nu poti sa faci chiar nimic, nici sa gatesti? :thumleft:

Cica nu se coace cand e sarbatoare. Poi mie imi era pofta de ceva dulce si m`am apucat asa zice si Denisa mea ca sa tac adata ca doar nu am framantat paine , am batut cu telul niste maglavais.
Las asta pacat sa il am.

Iote ca pe asta n-am stiut-o.... Pai cum ramane cu Vinerea Mare? Ca doar taman atunci se fac pastile si cozonacii.....

#29465 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 April 2013 - 10:51 AM

Moo!! nu dati cu si anume ''Petre'' :toothy6: da sa va mai zic ce am combinit',m-am lasat dusa de impulsul de moment si mi-am luat din farmacie produsul ''aspasia 40+ '' sunt tablete se ia una pe zi ,cica: regenereaza parul unghiile si pelea',reduce ridurile :toothy9; (asta cu ridurile orcum' nu ma intrenseaza')da' parul a inceput sa-mi cada ca la nebuni,si mi s-a subtiat tare asa ca,coama mea pe care o stiati deja e o amintire :tongue3:
Cica contine: vitamina C,E,B 6,2 si 1,A ,D 3,COLAGEN,Acid hialuronic,zinc cupru,nush' ce etc-uri..parca ma gandii ca rau nu are cum sa faca,mai ales ca situatia mea e disperata.Imi propun sa imi impun sa bag iar carnea in dieta mea desi nu-mi place deloc,ca vad ca trebile' stau prost,chiar f. prost :sad3: ..
Stiu ca m-ati avertizat toate,mai ales in privat,da' ce sa fac,asta sunt.. :sad4:

Hhhaa?!! oare mai fac o prostie si cu astea?! :toothy9;

#29466 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 April 2013 - 10:54 AM

Vezi postareaGeany, la 23 April 2013 - 10:51 AM, a spus:

Moo!! nu dati cu si anume ''Petre'' :toothy9; da sa va mai zic ce am combinit',m-am lasat dusa de impulsul de moment si mi-am luat din farmacie produsul ''aspasia 40+ '' sunt tablete se ia una pe zi ,cica: regenereaza parul unghiile si pelea',reduce ridurile :sad3: (asta cu ridurile orcum' nu ma intrenseaza')da' parul a inceput sa-mi cada ca la nebuni,si mi s-a subtiat tare asa ca,coama mea pe care o stiati deja e o amintire :toothy9;
Cica contine: vitamina C,E,B 6,2 si 1,A ,D 3,COLAGEN,Acid hialuronic,zinc cupru,nush' ce etc-uri..parca ma gandii ca rau nu are cum sa faca,mai ales ca situatia mea e disperata.Imi propun sa imi impun sa bag iar carnea in dieta mea desi nu-mi place deloc,ca vad ca trebile' stau prost,chiar f. prost :sad4: ..
Stiu ca m-ati avertizat toate,mai ales in privat,da' ce sa fac,asta sunt.. :sad4:

Hhhaa?!! oare mai fac o prostie si cu astea?! :sad4:

De obicei pastilele cu vitamine si minerale duc la ingrasat.... Daca-si fac efectul pentru care au fost scoase la vanzare.... nu-s foarte sigura. Dar prea multa lume (din afara dar si din interiorul sistemului medical) mi-a zis ca pastilele ingrasa. Sunt suplimente alimentare, asa ca, in mod normal, ar trebui sa-ti verifici tare bine portiile si felurile de mancare. Cam cresc pofta de mancare acele pastile....
Dar, repet, asta e ce mi s-a spus. Personal.... nu servesc, ca n-are rost. Mai degraba iau sampon anti-cadere, decat sa iau pastile.
Nu dati cu 'Petre' nici in mine! :tongue3: (intre noi fie vorba, depinde cum arata acel Petre...... :toothy6:)

#29467 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 23 April 2013 - 10:55 AM

Geany, eu zic ca rau n-o sa-ti faca, eventual n-o sa aiba taman efectul scontat, dar mi se par ok ca si compozitie.

#29468 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 April 2013 - 10:55 AM

Vezi postareacerra, la 06 April 2013 - 06:30 PM, a spus:

No sa recapitulam meniul:

fara aperitive (daca nu ma razgandesc)

ciorba de burta +ardei iute
friptura de porc+pui
cartofi duchesse
legume la tigaie
barcute din vinete umplute
salata verde
mujdei
sos rece de maioneza, usturoi smantana
paine de casa
sucuri
cafele
vin (daca vrea cineva) sofer
visinata
lichior din cirese amare facut de mine
rachie de prune
bere cu alcol si fara alcol (daca vrea cineva)
tort fara blat cu stracciatella, fructe de padure si toping din fructe de padure.
Dupa cum se vede, nu este mare pregateala.

Daaaaaaaaaa, siiiiigur......... si marmotaaaaaaaaaa........... :tongue3:
Stiu ca-i bine sa fii musafir la tine!!!!!! Mi-ar cam placea.... :toothy6:

#29469 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 April 2013 - 10:56 AM

Eu stiu de la o vegetariana convinsa 7 ani a fost vegetariana, multi o stiti, Luanda, e bine a dat de fundul sacului cu vegetarianismul, s-a plimbat pe la doctori si a trebuit sa introduca si produse animale la indicatia doctorului. Daca nu-i era rau nu ajungea la doctor, as zice?!? Oricum cand am vazut-o eu acum un an ii era deja mai bine! Poate acum are alta dieta, dar ideea este ca uneori se vede pe hartie ca ceva nu merge!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29470 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 April 2013 - 11:09 AM

Vezi postareazerda, la 23 April 2013 - 10:56 AM, a spus:

Eu stiu de la o vegetariana convinsa 7 ani a fost vegetariana, multi o stiti, Luanda, e bine a dat de fundul sacului cu vegetarianismul, s-a plimbat pe la doctori si a trebuit sa introduca si produse animale la indicatia doctorului. Daca nu-i era rau nu ajungea la doctor, as zice?!? Oricum cand am vazut-o eu acum un an ii era deja mai bine! Poate acum are alta dieta, dar ideea este ca uneori se vede pe hartie ca ceva nu merge!

Sora-mea e vegetariana de vreo 10 ani. Si, pana acum (cu o sarcina la activ) n-a avut de ce sa introduca in meniu carnaria. Peste mananca. Dar atat.

#29471 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 April 2013 - 11:10 AM

Vezi postareabristena, la 07 April 2013 - 07:59 AM, a spus:

Vezi postareastella, la 07 April 2013 - 07:41 AM, a spus:

Buna dimineata .raportez frig si gri la mine-n sat; cica de miercuri se incalzeste un piiiiic.
O duminica frumoasa tuturor.ia si singura zi insorita la Paris, cand am fost sa vad o superba expozitie.

sa pup io fetiscana plimbareata
doamne, Steluto, pentru tine timpul trece invers

Asa-i! :tongue3: Confirm!

#29472 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 April 2013 - 11:11 AM

Vezi postareacerra, la 07 April 2013 - 09:57 AM, a spus:

Am venit s ava arat torta mea fardata.

Simplu dar bun si Monti pe deasupra.

Tort fara blat cu stracciatella chocolate si fructe de padure

Monti, nemonti..... e de belea tortura ta! :tongue3:

#29473 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 April 2013 - 11:38 AM

Vezi postareaGeany, la 07 April 2013 - 11:09 AM, a spus:

Vin Stelutza,cum sa nu :toothy9;

:toothy6: inca mai trebuie sa se usuce,carpetelele sunt la spalat,mai am de facut geamurile pe afara ,ia' un coltisor!

Se vede c-a muncit omu'! Bravo! :tongue3:

#29474 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 April 2013 - 11:56 AM

Vezi postareaUma, la 06 April 2013 - 01:01 AM, a spus:

Cerra, nici eu n-as pune servetelul sub farfurie, insa l-as folosi pe cel lila langa :toothy9; Albastru cu verde merg bine, si lila-ul e pata de culoare vesela si potrivita pentru paste :toothy9;

Parerea mea, pana la urma vezi tu ce folosesti :tongue3:

Edit: Mie imi plac fetele de masa si aici e ce am folosit de Pastele trecut. Doua servetele de diferite culori.

Superb aranjamentul! Imi place tare mult! :toothy6:

#29475 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 April 2013 - 12:01 PM

Vezi postareaFoxyy, la 23 April 2013 - 11:09 AM, a spus:

Vezi postareazerda, la 23 April 2013 - 10:56 AM, a spus:

Sora-mea e vegetariana de vreo 10 ani. Si, pana acum (cu o sarcina la activ) n-a avut de ce sa introduca in meniu carnaria. Peste mananca. Dar atat.

Stii cum e sunt organisme si organisme! Fata asta era dedicata, promova ideea, pana analizele au pus-o la zid. Si mai stiu una, o stiti si pe ea de pe celalat forum, dar nu-i dau numele ca n-am acceptul, tot asa nu i-a fost bine, de tipul RAU! Nu dupa 3 luni, dupa ani!

Uite eu nu metabolizez calciul, daca mie-mi tai lactatele din alimentatie ca n-o sa pasc o pasune intreaga de varza ca n-am intestin lung ca la ierbivore sau sa rod nu stiu cate alune si nuci cu dintii mei friabili de la lipsa de calciu, ma bagi in spasmofilie. Asta ca sa ma restrang la exemplul personal. Fata de care va ziceam s-a anemiat grav, lipsa de B12. Deci acum depinde si de parametrii biologici, eu n-am fost programata pentru vegetarianism si pace buna! Fiecare face ce crede, eu nu vreau carne dimineata la pranz si seara, dar fara lactate ma resimt, sunt fete pe forum care ma stiu, pe bune, nu-mi face bine! Dar oligolementele sunt si in carne, daca tot admitem ca antibioticele se transfera astea de ce nu??!!

#29476 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 23 April 2013 - 12:09 PM

Buna , fetelor!

A trecut si ziua lui d-l Mutti cu bine!
Elenei i-a placut cel mai mult. De dimineatza a tot bodoganit ca de ce n-are tata coroana , v-am zis ieri , de fapt. Le-a innebunit si pe educatoare la cresa ,asa ca atunci cand eu am sunat sa-mi dea un tipar mi s-a spus ca deja coroana lui Papi e gata , Elena alesese chiar si culoarea ( portocalie :tongue3: ) !!! Toata dimineatza le-a zis ca e ziua lu' tat'su , ca i-a cantat , dar el n-are coroana , :toothy6:.....Chiar si cand s-au dus la culcare ea canta La multzi ani prin dormitor. Cand sa o iau i-am zis ca mergem scurt sa luam paine , mama ce suparata a fost , ca ea nu vrea la cumparaturi ( de obicei ma roaga ea sa mergem); CA EA MERGE ACASA ; LA PAPI , ca e ziua lui , ca trebuie sa-i dam prajitura , ca trebuie sa cantam , ca EA trebuie sa despacheteze cadoul.....

#29477 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 April 2013 - 12:12 PM

Fata lui tata!! :tongue3:

#29478 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 23 April 2013 - 12:28 PM

Vezi postareaMutti, la 23 April 2013 - 12:09 PM, a spus:

Buna , fetelor!

A trecut si ziua lui d-l Mutti cu bine!
Elenei i-a placut cel mai mult. De dimineatza a tot bodoganit ca de ce n-are tata coroana , v-am zis ieri , de fapt. Le-a innebunit si pe educatoare la cresa ,asa ca atunci cand eu am sunat sa-mi dea un tipar mi s-a spus ca deja coroana lui Papi e gata , Elena alesese chiar si culoarea ( portocalie :toothy6: ) !!! Toata dimineatza le-a zis ca e ziua lu' tat'su , ca i-a cantat , dar el n-are coroana , :toothy9;.....Chiar si cand s-au dus la culcare ea canta La multzi ani prin dormitor. Cand sa o iau i-am zis ca mergem scurt sa luam paine , mama ce suparata a fost , ca ea nu vrea la cumparaturi ( de obicei ma roaga ea sa mergem); CA EA MERGE ACASA ; LA PAPI , ca e ziua lui , ca trebuie sa-i dam prajitura , ca trebuie sa cantam , ca EA trebuie sa despacheteze cadoul.....

Mutti sa-ti traiasca sotul sanatos. La multi ani!
Doamne cata dragoste dulce, daca o ai pe Elena nu-ti mai trebuie nimic, nici un cadou :tongue3:
Imagine postata

#29479 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 23 April 2013 - 12:33 PM

Georgiana , LA MULTZI ANI!

Si lui Alex insanatosire grabnica!

#29480 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 April 2013 - 12:45 PM

Merci mult de raspunsuri! :toothy9; eu cred ca ma risc,daca tot le-am luat,chiar daca o sa ma ingras ,oi mai face iar cura de slabeala,da' decat cheala :toothy6:

Ia ce am mai gasit la reducere :tongue3:

Fisier atasat  SAM_7255.JPG (63.78K)
Number of downloads: 0

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1472
  • 1473
  • 1474
  • 1475
  • 1476
  • Ultima »