La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 24 April 2013 - 09:31 AM
Postat 24 April 2013 - 09:31 AM
Geany, la 22 April 2013 - 10:19 AM, a spus:
Aia de sus e cea veche,celelalte 2 noi (una deja am luat eticheta ca ma duc sa-l iau cu ea)
Ia' reducerea aici
Mnee!! sunt f. multumita,eu am noroc la cumparaciuni'
Frumoase hainute! Sa le poarte cu mare placere!
Postat 24 April 2013 - 09:37 AM
Carmen L, la 22 April 2013 - 04:11 PM, a spus:
Ori nu-mi aduc eu aminte, ori n-am avut parte de asemenea probleme in scoala primara??? Si memoria mea pare in buna stare...
Mi se par cam ciudate problemele astea pentru clasa 1. E vorba mai degraba de logica, nu de matematica. Sunt niste fineturi pe care un copil de clasa 1 nu are de unde sa le stie. Zic si eu...
Postat 24 April 2013 - 09:39 AM
floricica, la 24 April 2013 - 09:31 AM, a spus:
Acum sunt in regula, multumesc pentru intrebare.
Mi-e mai usor sa raspund la fiecare mesaj, decat sa dau citare multipla. Asa sunt unii, defecti.
Postat 24 April 2013 - 09:40 AM
Postat 24 April 2013 - 09:44 AM
Mutti, la 23 April 2013 - 12:09 PM, a spus:
A trecut si ziua lui d-l Mutti cu bine!
Elenei i-a placut cel mai mult. De dimineatza a tot bodoganit ca de ce n-are tata coroana , v-am zis ieri , de fapt. Le-a innebunit si pe educatoare la cresa ,asa ca atunci cand eu am sunat sa-mi dea un tipar mi s-a spus ca deja coroana lui Papi e gata , Elena alesese chiar si culoarea ( portocalie
Draga de ea.....
Postat 24 April 2013 - 09:45 AM
zerda, la 22 April 2013 - 12:17 PM, a spus:
Conducatorul meu de licenta era profesor, avocat de succes si arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International, cand crezi ca mai avea timp de noi?!? Unii il fugareau prin facultate,le raspundea amabil, dar cred ca v-ati obisnuit deja cu mine, nu-mi place sa alerg, nici sa astept la usi si oricum era foarte interesat de lucrarea mea, tocmai intrucat nu avea idee de plan sa-mi faca. M-am prins pe urma de ce, in toata bibioteca aia mare de la drept am gasit 2 lucrari si doua reviste cu privire la nazbatia de contract pe care mi-l alesesem( a se citi pe ala nu l-a vrut nimeni!).
In fine, lasa ca am luat zece, am primit cel mai mare compliment, daca poate sa citeze in articole din lucrarea mea.... am fost si eu geniala, macar o data este certificat!
Bravo!
Postat 24 April 2013 - 09:48 AM
Foxyy, la 24 April 2013 - 09:39 AM, a spus:
floricica, la 24 April 2013 - 09:31 AM, a spus:
Acum sunt in regula, multumesc pentru intrebare.
Mi-e mai usor sa raspund la fiecare mesaj, decat sa dau citare multipla. Asa sunt unii, defecti.
Tu iti dai seama ca de cateva zile raspunzi la mesaje? Dovada de dragoste, da.:)Sa nu te plangi apoi ca n-ai avut timp de odihna in vacanta si ca esti epuizata...de ce nu te-ai dus tu la bai, la statiune in loc sa stai sa analizezi fiecare mesaj in particular?
Postat 24 April 2013 - 09:50 AM
cerra, la 23 April 2013 - 03:15 PM, a spus:
Capatul soncului destul de generos ca bucata, il fierb cu oua albe de Pasti si asteptam rosiile de gradina sa le papam cu sonc
Astept reteta, desi nu prea vad cum as putea s-o fac... Banui ca trebuie atarnata undeva in aer liber, iar la bloc nu-i chiar asa usor de facut astfel de preparate.
Postat 24 April 2013 - 10:03 AM
Foxyy, la 24 April 2013 - 09:18 AM, a spus:
Corect!
Dar copilul din dotare cum reactioneaza? Nici macar el nu se trezeste sa zica: nu-mi place, nu mai vreau, da-mi altceva? Poate macar din directia aia sa vina un sprijin pentru tine!
Ba da! din pacate aici bub' ma cam mosteneste,fitzos la mancare
Mai am mare baza in sot ca el ma salveaza,in familia lui saracu' la inceput am fost vazuta probabil ca o mare mironositza,asa ca la masa mereu trebuia el sa intervina sa ma scape de insistente,confirmand ca eu chiar asa sunt si acasa si sa nu se insiste ca deaia nu mananc ,slava domnului acum am trecut de faza asta de mult,cum am zis sunt dresati !
Postat 24 April 2013 - 10:12 AM
alpha, la 23 April 2013 - 11:06 PM, a spus:
alpha, la 23 April 2013 - 11:29 PM, a spus:
Am avut salata de boeuf, de vinete, de ciuperci cu maioneza cu usturoi, de cartofi, de mere cu telina, ham, carne de vita la cuptor, maling -ul Maestrului Paparotti ( a avut un succes nebun), tartine cu somon afumat, mini quiche, tzatziki, crema de branza cu chives, chili, sare, piper, crema de somon, biscutii sarati ai lui Any, reteta cu parmezan si migdale (superbi), cocktail sausages, coleslaw, rosii cherry, crackers si chips, branzeturi (capra, cheddar afumat, camembert, cheddar matur, gorgonzola, cu caise, cu cranberry), cocktail de creveti
Tortul a fost de ciocolata cu doua foi intercalate facute din albus si nuca, am mai avut carrot cake, apple cake, cupcakes, cookies, rice crispie buns, mini tarte cu mere si zmeura
Bushmills si Jameson, vodca Smirnoff, rom Bacardi, Lichior de whisky Baileys, gin Gordon, cognac Courvoisier, vin alb, rosu si rose, Guinness, Carlsberg, Bubdweiser, sucuri, apa minerala, cafea, ceai
Cred ca n-am uitat nimic
Kathy, nasa Andreei m-a ajutat si Carol, alta prietena a fscut cateva cupcakes si rice crispie buns
Fetitele sunt superbe, sa-ti traiasca!
Iar petrecerea se vede ca a fost una reusita si ca toti s-au simtit bine!
Postat 24 April 2013 - 10:14 AM
Postat 24 April 2013 - 10:16 AM
Geany, la 24 April 2013 - 10:03 AM, a spus:
Mai am mare baza in sot ca el ma salveaza,in familia lui saracu' la inceput am fost vazuta probabil ca o mare mironositza,asa ca la masa mereu trebuia el sa intervina sa ma scape de insistente,confirmand ca eu chiar asa sunt si acasa si sa nu se insiste ca deaia nu mananc ,slava domnului acum am trecut de faza asta de mult,cum am zis sunt dresati !
Pe tine nimeni nu se poate supara!
Postat 24 April 2013 - 10:17 AM
aura, la 24 April 2013 - 01:55 AM, a spus:
Multumesc tuturor de aprecieri

Postat 24 April 2013 - 10:18 AM
floricica, la 24 April 2013 - 09:48 AM, a spus:
Acum, da, cand am ajuns la zi cu cititul, vad ca am lalait-o nepermis de mult cu raspunsurile.
Postat 24 April 2013 - 10:34 AM
Foxyy, la 24 April 2013 - 10:18 AM, a spus:
floricica, la 24 April 2013 - 09:48 AM, a spus:
Acum, da, cand am ajuns la zi cu cititul, vad ca am lalait-o nepermis de mult cu raspunsurile.
Da' nu-ti dau eu permis, si nimeni, doar ca intr-adevar te-ai lungit si asta din bunatate..Dar apoi sa nu cumva sa te plangi ca esti epuizata urmatoarele luni :)N-ai de ce sa iei foc, imi cer eu scuze ca am intererupt pomelnicul. MEA CULPA.
Postat 24 April 2013 - 10:49 AM
Ok, dudes...am vrut sa raspund si eu la cateva mesaje de din urma taaaare, ca eu apuc sa citesc din ani in Pasti, dar mi-a trecut...ce de-a probleme, ce de-a sensibilitati.
Foaxä, mie personal mi-au folosit citatele date de tine, desi si pe alea le-am citit din 3 in 7, ca asa am prins the gist de la ce s-a scris un zecile de pagini trecute si nu a trebuit sa mai citesc din urma.
@ Geany: Diseara, daca nu uit, iti dau un MP cu o reteta pt par care contine ulei de ricin. In privinta vitaminelor si suplimentelor: acum daca tot ai dat bani pe ele, fa cura cu ele. Aici toti medicii te sfatuiesc sa le eviti si sa iti asiguri necesarul de minerale si vitamine din alimentatie. Atata timp cat iti ajustezi dieta iti primesti necesarul zilnic din alimente. Normal, daca iti lipsesc alimentele benefice, apar carente. In cazul in care nu ti-am scris diseara, da te rog un "ghint" virtual, ok? Sa aveti cu toatele o zi calma!
Postat 24 April 2013 - 10:52 AM
La noi e soare şi frumos acum, dar ieri seară a fost o răpăială ca de vară. Prin munţi s-a lăsat şi cu tunete.
Am scos la un moment dat capul pe geam şi tare frumos mirosea.
Alpha, felicitări pentru fete şi pentru petrecerea reuşită. Tulai ce de lume şi ce de mâncare!
Eu tortul îl ţin ascuns de Maia mea, că dacă îl vede îmi cere să-i fac şi ei, şi e bai. Depăşeşte limitele mele de răbdare în ale bibilelii.
Giorgi, multă sănătate lui Alex. Mă bucur că ţie ti-e bine unde eşti acum.
Nu mai ştiu ce şi cui vroiam să spun, că iar m-am tot întrerupt.
Vă pup la grămadă şi vă doresc o zi frumoasă
EDIT: că am văzut-o pe Geany şi mi-am amintit.
Geany, să ştii că eu am perioade când îmi cade părul destul de mult, toamna şi primăvara. E normal să ne schimbăm părul, dar năravul ba.
Şi da, mai cade mai mult în perioade de stress.
La început mă agitam, dar după un timp m-am lămurit că se regenează şi întră totul în normal. Singurul lucru care mă deranjează este că am "antene" când îmi prind părul în coadă

Ajutor