Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1517
  • 1518
  • 1519
  • 1520
  • 1521
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30361 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 May 2013 - 07:16 PM

Buna seara la han!
Geany sanatate multa!
Stella drum bun, imi place grozav job-ul tau!

Chestia cu diferenta de Ac, nici mie nu-mi place.
Iarna frig afara, intri in orice magazin, o caldura de incepi sa transpiri pe loc, de la primul pas facut inauntru in spatiul respectiv.
Vara, aici sunt cateodata nicte calduri insuportabile, deja dimineata la ora 7 sunt 30 de grade, imaginati-va mai tarziu. Se repeta chestia de mai sus, cand intri intr-o alimentara, intr-un magazin, te ia benga de frig, diferenta e extrem de mare, pe mine chiar ma deranjeaza.

#30362 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 May 2013 - 07:53 PM

hello şi what's up, că seară încă nu-i
+1 şi nu numai la aer condiţionat ... am fost iarna în caraibe şi la 28 de grade îmi era frig, am fost de rîsul curcilor seara in restaurant, în jeans şi cu mânecă lungă. in două zile m-am adaptat dar cînd îi vedeam pe alţii cu pantaloni lungi şi zgribuliţi, ştiam că sunt proaspăt aterizaţi. la intoarcere, îmi era cald la -10. mi-a luat o săptămînă să-mi revin la normal.

#30363 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 20 May 2013 - 08:56 PM

Tocmai am citit ceva pe www.antena3.ro
Deci pt vacantze in Grecia platesti pt 1 persoana si se duce toata familia....o fi adevarat???
Ca daca da cred ca e lume maxim!

#30364 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 May 2013 - 09:26 PM

Vezi postareaCami, la 19 May 2013 - 12:38 PM, a spus:

La multi ani sarbatoritilor de saptamana asta, distractie placuta celor care pleaca la plimbare, spor la treaba celor ocupati (inclusiv mie :) ) si "Keep calm and purr/go shopping" (fiecaruia ce i se potriveste :) ) celor stresati.

La mine e soare si frumos afara, undeva pe la 30-32 de grade, da' eu am niste nervi de nu se poate, ca desteptii mei de colegi au setat A/C-ul pe 16 grade .... Asa ca dupa mintea lor ar trebui sa-mi iau pe mine suba, cizme si manusi.

ai facut niste urari exact cum imi place sa le fac si eu, deci +1 pentru urari!
si compatimesc cu tine pentru temperatura la care esti tinuta in birou!!!

Vezi postareastella, la 20 May 2013 - 11:38 AM, a spus:

Buna ziua si bye la han, plec cu jobul cateva zile. pup tulemond

+1 si eu delegatie anuntata pe ultima suta de m, ca de obicei... deci si eu calare pe matura!
succese stella si sa te intorci cu bine!

Vezi postareaMaya, la 20 May 2013 - 07:05 PM, a spus:

Diferentele bruste de temperatura chiar afecteaza organismul. Poate unii or fi construiti altfel, dar majoritatea au probleme. De ex., cu AC în masina la 16°C, daca iesi afara la 40°C, te ia shlogu'!!! Mama, de la 24°C în masina la 40°C afara, era sa cada jos... chiar si pe cei care "nu simt" pe loc treaba asta, îi afecteaza mai tîrziu, cu diferite stari începînd cu dureri de cap, etc... pe tema asta se gaseseste destul material cu gogu, n-are rost sa va spun eu :D

medicii recomanda sa nu dai AC sub 24, sau chiar 25 vara si sa nu incalzesti in casa peste 21 de grade iarna.
eu la etaj, sub acoperis nu pot sa fac sub 27 de grade vara, asa ca noaptea cam avem zaduf

desi e deja foarte cald afara ziua, noaptea inca se racoreste bine dupa 22-23, asa ca noi nu am dat drumul la AC acasa, iar la munci doar in sala serverului deocamdata. Am avut azi o sedinta acolo ca serverul e in meeting room si 2h de racoare m-a scos de pe traiectul de adaptabilitate pe toata ziua :pupic:

Dex, si eu patesc la fel cu adaptabilitatea cand merg iarna intr-o tara calda. Si cu fusul orar, tot asa imi ia cam tot pe cat am stat plecata sa ma readaptez :)

verb, o fi fost vreo promotie de cateva bilete, ca sa atraga cumparatorii agentia respectiva
noi am luat cazare in Thassos pentru 7-17 iulie, doar camera 370 eurici, la un hotel bine pozitionat (la cat poti sa pricepi de pe bookings), dar cu doar 2 amarate de stelute. Om vedea conditiile, ca nu am mai fost in Grecia de ani si atunci am fost la mai multe stelute, dar acum ... suntem in plina criza ... ne mai limitam.

si asa cum incepusem va doresc numai bine, multa sanatate si o saptamana super! cand ma intorc sa citesc numai de bine! =))

La Multi Ani tuturor Elenelor, Constantinilor si celor ce se serbeaza maine, ca nu mai apuc de urari maine inainte de plecare! sanatate si voiosie! Petrecere frumoasa si imi cer scuze pentru absenta de la party :)
:)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#30365 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 21 May 2013 - 07:48 AM

Buna dimineata!

La noi dupa ploicica de ieri e racoare si bine aer curat,asa ca e o placere sa ies la cumparaturi.
La multi ani' tuturor Elenelor si Constantinilor,bub' cred ca are o fetita in clasa care se va sarbatori ,ca am auzit parintii/bunicii ca intrebau cand e pauza mare si exact cati copii sunt in clasa,asa ca sigur cred ca le pregateste ceva ,bub' era tare curios despre ce va sa se petreaca :drool: azi au si sportul asa ca ii scoate afara pe teren,lui ii place f. mult asta :hello:
Ma simt mai bine cu raceala ,gatul inca mai e in pioneze.
Acestea fiind spuse,o sterg afara cu domnu' Geany' de manuta,ca nu e de stat in casa =))

O zi minunata tuturor!

#30366 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 21 May 2013 - 08:40 AM

'neaţa la han!

La noi e răcoare, dar e bine şi se anunţă o zi frumoasă. A tot plouat zilele astea, cate una-două reprize pe zi, dar încă tot e praf mult care se aşează peste tot. Mă aştepam să se mai cureţe aerul.

La mulţi ani sărbătoriţilor de azi. Imagine postata
Multă sănătate tuturor şi zile frumoase :drool:

#30367 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 May 2013 - 08:42 AM

Buna ziua tuturor. Din scurt va zic ca-s bine, dupa o excursie prin tara de 1100 km, am trecut muntii de vreo 4 ori. Numai ieri i-am trecut de 3 ori..... :hello:
Va cinstesc cu dulciuri si sampanie si trec la munca. Am de lucru muuuuuuuult...... :drool:
O zi cat mai frumoasa va doresc!

Fisier atasat  1.jpg (22.39K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (30.74K)

Fisier atasat  3.jpg (256.42K)

Fisier atasat  4.jpg (341.71K)

Fisier atasat  5.jpg (158.8K)

Fisier atasat  6.jpg (289.7K)

Fisier atasat  7.jpg (39.26K)

Fisier atasat  8.jpg (211.17K)

Fisier atasat  9.jpg (75.16K)

#30368 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 21 May 2013 - 09:01 AM

Buna dimineata si de la mine!!!!

Am un pic de timp liber si am intrat sa va salut si sa urez din tot sufletzelul meu un calduros: LA MULTI ANI!!!! sarbatoritzilor zilei de astazi!

M-am tratarisit de la Foxxy si acum ma duc cu drag si spor la munca!
Si ii urez si ei un LA MULTI ANI!!! :drool: :hello:
GEORGIA

#30369 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 21 May 2013 - 09:03 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 16 May 2013 - 08:05 AM, a spus:

Daca ati sti ce bucurie mi-a facut Alex ieri, m-a facut pur si simplu sa plang!
M-a asteptat la metrou sa-mi duca bagajul. Cand am ajuns acasa m-a luat de mana sa-mi arate chipurile ce dezastru a facut Cody in camera mea, m-am speriat, normal! si cand am intrat in camera ce ma astepta: pe pat era asezat un cosulet frumos cu flori, de el sprijinit o ciocolata si un biletel cu "La multi ani! Mamico". L-am luat in brate si l-am strans tare si am inceput sa plang. Il iubesc enorm!
Si lui Cody i-a pus la gat o fundita rosie, mi-a zis ca asa trebuie sa o intampine pe mami lui de ziua ei.

Maine descarc pozele si va arat cadoul care m-a "spart", cum se zice!

Am ramas restanta cu niste poze:

Fisier atasat  IMG_0063.JPG (77.03K)
Fisier atasat  IMG_0067.JPG (61.21K)
GEORGIA

#30370 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 May 2013 - 09:39 AM

Neata si de la mine, a plouat si pe la noi si acum e racoare si noros.
La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi!
Georgi, faina surpriza, altceva nici nu-ti mai trebuie de ziua ta daca primesti asa ceva.
Foxy, da te-ai plimbat ceva, nu gluma, hai si tu cu niste detalii, poze, ceva....vrem dovezi! :drool:
Sa aveti o zi frumoasa!

#30371 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 May 2013 - 10:05 AM

Vezi postareaCami, la 19 May 2013 - 12:38 PM, a spus:

La multi ani sarbatoritilor de saptamana asta, distractie placuta celor care pleaca la plimbare, spor la treaba celor ocupati (inclusiv mie :hello: ) si "Keep calm and purr/go shopping" (fiecaruia ce i se potriveste :hello: ) celor stresati.

Pfuaiii cat de stresata ma simt :drool: !
ps. stiu ca nu te refereai la mine, dar sa stii ca shopping-ul face bine nu neaparat daca esti stresat sau nu, pentru unii e cel mai fain sport posibil =)) .

#30372 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 21 May 2013 - 10:57 AM

La multi ani tuturor sarbatoritilor , sa aveti o zi frumoasa! :drool:
Imagine postata

#30373 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 21 May 2013 - 11:07 AM

La multi ani sarbatoritilor acestei zile!!!
Noroace si sanatate va urez!! :drool:

#30374 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 21 May 2013 - 01:47 PM

Azi le-am facut pana la urma snitele de pui cu pilaf si salata.

Am vazut la prova del cuoco pe rai uno pe Gino facand pizzette la cuptor(dar se pot face si prajite)pizzette=mini pize, scriu reteta pana n-o uit :occasion15: http://www.ricettein...-gino-sorbillo/
1 kg. de faina,300 de ml. de apa ,3 oua intregi ,1 lingura de zahar,1 lingura de sare,10 gr. de drojdie proaspata de bere ,100 gr. de unt moale.
Se framanta aluatul se lasa la crescut,se intinde foaie se taie discuri,care se pensuleaza cu ulei si se lasa la crescut inca o ora acoperite de folie de plastic,cu degetele se face loc in mijloc apasand (astfel incat sa ramana un bord putin mai inalt )se pune sos de rosii se dau la cuptor,apoi se pune busuioc,mozarella(fior di latte),un fir de ulei maslinos,se mai pot face si cu diverse legume sau cu ,cartofi prajiti si rondele de crenvusti!

Mnnee!! ce bine aratau...Anna moroni a spus ca aluatul e ca cel de pan brioche :hug:

Am mai facut eu prajite dar cred ca erau cu aluat simplu de paine-pizza o sa le incerc si pe astea cat de curand.

Edit:

Fisier atasat  c33.jpg (50.9K)

#30375 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 21 May 2013 - 06:49 PM

Vezi postareaDexter, la 20 May 2013 - 07:53 PM, a spus:

hello şi what's up, că seară încă nu-i
+1 şi nu numai la aer condiţionat ... am fost iarna în caraibe şi la 28 de grade îmi era frig, am fost de rîsul curcilor seara in restaurant, în jeans şi cu mânecă lungă. in două zile m-am adaptat dar cînd îi vedeam pe alţii cu pantaloni lungi şi zgribuliţi, ştiam că sunt proaspăt aterizaţi. la intoarcere, îmi era cald la -10. mi-a luat o săptămînă să-mi revin la normal.

D-astia incotosmaniti mai erau, saracii, aia carora li se pierduse bagajul si stateau pe marginea piscinei cu jeans si plover, bocanci si na, imbracaminte de iarna ca nu si-o pus slapi si costum de baie in bagajul de mana. Si da, si eu simteam racoarea serii si nu bagam aerul conditionat, mai ales daca imi batea briza-n camera noaptea..ca ziua n-am ce face in acolo, nu intru in camera pe timp de zi.
The more I see, the less I know.

#30376 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 22 May 2013 - 09:08 AM

Hello la han, o zi frumoasava urez!
Multumesc de vorbe bune si incurajari, chiar am avut nevoie.
Probleme au fost de tot felul, s-au mai limpezit apele, dar cele mai importante, alea de sanatate, au ramas. Sper ca macar sa fie stationare.
In rest, program obisnuit la mine, iar aseara m-am sarbatorit la restaurant, c-a fost cam pe negandite.

Urez si eu cu intarziere toate cele bune sarbatoritilor, sa fiti sanatosi cu totii, sa va traiasca pruncii si sa fiti ferite de rele.
Drum bun calatorilor, s-aveti succese pe un' va duceti!

Acum ca m-am mai linistit putin sper sa ne convorbim mai des.

#30377 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 May 2013 - 09:17 AM

Ma bucur ca e macar stationar totul! M-am gandit la tine des si cu drag! La multi ani cu intarziere pentru ieri! :pupic:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30378 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 May 2013 - 09:34 AM

Vezi postareazerda, la 22 May 2013 - 09:17 AM, a spus:

Ma bucur ca e macar stationar totul! M-am gandit la tine des si cu drag! La multi ani cu intarziere pentru ieri! :pupic:

Ioana, toate bune si tie, numai belele am avut in ultimul timp.
Dar am si-o veste buna-buna care m-a facut sa ma gandesc la tine, stai c-o zic la locul ei.

#30379 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 22 May 2013 - 09:42 AM

Moata ce bine ca ai aparut cu vesti bune, sanatate si numai bine iti doresc, tie si celor dragi :pupic:
Imagine postata

#30380 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 May 2013 - 09:53 AM

Carmen, merci, ce draguta esti! Sper la vremuri mai bune.

Mda, tocmai observ ca ma lasa bateria la tableta si n-am incarcatorul la mine.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1517
  • 1518
  • 1519
  • 1520
  • 1521
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul