black_cat, la 31 May 2013 - 12:31 AM, a spus:
floricica, la 30 May 2013 - 09:24 PM, a spus:
Daniella, la 30 May 2013 - 08:06 PM, a spus:
floricico, ce unghii vesele ai!
Pai da, eu si cu Bea ce suntem asa colorate, is la mintea ei, ma imbrac ca fiica-ta
Dar mi s-a parut tare greu sa imi pozez unghiile, multe aprecieri celor care au prins tehnica
Eu de azi merit un tort asa si o vacanta

Sotul meu, care e si cel mai bun prieten, e de azi oficial "Fostul" si din coproprietar a ajuns chirasul meu

cu acte. Intr-adevar, mi-am golit contul de economii cumparand partea lui dar l-am aburit sa-mi plateasca vacanta de "stress" si sa aive grija de plante si broaste cat sunt eu plecata. Merit, ca si eu is fata faina
Luna trecuta am facut 10 ani de Canada, luna asta fac 10 ani de la prima intalnire cu fostul meu sot, 5 ani de cand ne-am cumparat casa amandoi si o sa fie primul an cand sunt singura mosiereasa si primul meu divort :)Balamuc la mine =))Azi facem party
Floricica, uite ca aflu noutati de pe forum. Tu mereu ai facut ce ti-ai pus in cap! Sa-ti fie intr-un ceas bun fata draga si sa-ti mearga toate din plin de-acu incolo. Te strang tare tare si te pup apasat!
Multumesc mult si frumos.
Zau ca acum 10 ani nu aveam asta in plan, niciodata n-am imaginat Canada, am venit aici singura,am zis ca stau 3 luni si plec inapoi. Dupa o luna l-am cunoscut pe viitorul/ fostul meu sot. Am iesit cu el sa mancam capsuni pe malul lacului, (deci nici macar nu m-a dus la restaurant, da?) si sa ne cunoastem mai bine, io eleganta, cu taior , fusta scurta, tocuri si perle la gat ca nu imi planificasem asa prima noastra iesire. Eram o suava, o fermecatoare, un boboc de fata

...
Nenicule, cand stateam noi si povesteam mi s-o gainatat un pescarus pe cap si mi-o curs gainatul pe toata fata, nici nu mai vedeam bine si m-o dus sotul ca pe orbi pana la marginea baltii, m-am pus in genunchi si s-o apucat sa ma spele pe fata si pe cap cu apa din lac in pumni.
Dupa inca o luna ne-am mutat impreuna si apoi ne-am "insurat", ne-am luat casa si acum in sfarsit suntem divortati ca el e un porc nesimtit si n-are nici o ambitie iar eu sunt super zeita dar a ramas prietenul meu cel mai bun si de incredere .
Eu pentur el mi-as da si un rinichi, fereasca dumnezeu de nevoie, dar am vrut sa am casa mea, acum ce naiba o sa fac cu ea, habar n-am, o inchiriez si apoi probabil o sa fac un testament sa i-o las lui si prietenei mele, ca mie nu-mi trebuie casa, eu vreau cu cortul, eu vreau crucea rosie, vreau caravane...
The more I see, the less I know.