Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1531
  • 1532
  • 1533
  • 1534
  • 1535
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#30641 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 03 June 2013 - 08:01 AM

Buna dimineata la han si sa aveti o zi faina si o saptamana usoara :)

Geani si Stella, super faine prajiturile voastre. Balesc aici pe tastatura.... Cred ca bag si eu o placinta cu mere zilele astea, ca prea mi-e pofta :)

Saptamana asta sunt libera joi, vineri si sambata si iar ma duc la plaja, acuma cat nu e apa fierbinte si poti sa te racoresti. Abia astept :) :)

#30642 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 03 June 2013 - 08:03 AM

Neata, la noi e frumusel deocamdata, dar se anunta ploi zilele astea, din nou.
Mai, ce prajituri apetisante ati facut toate, din toate-as manca, si cheescake si turnata si placinta cu mete ce sa mai zic....
Cami, foarte faine pozele, iui ce pofta mi-ai facut de mare.

#30643 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 03 June 2013 - 08:39 AM

'Neaţa la han.
La noi iar e nor, a plouat azi noapte tare. Ceva mai departe, înspre munţi, a fost furtună. Şi tot acolo, departe, am văzut şi curcubeul :)
Io-s tot cu biţa, doar-doar mă trezesc niţel că tare mi-e somn :) Aş lenevi şi eu cu Cami pe plajă, daaaaa....

Bia, nu ştiu ce prăjituri ai văzut tu, eu nu văd nimic :)

Vă doresc tuturor o săptămână uşoară.

#30644 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 03 June 2013 - 09:05 AM

Buna dimineata fetelor.

Cami te invidiez sincer, relaxare frumoasa pe plaja.

Stella mi-ai incalzit sufletul de dimineata cu bucata muzicala, e minunata, pianistul traieste muzica, multumesc :) Bine ca se mai incalzeste si pe strada ta.

O saptamana frumoasa tuturor.
Imagine postata

#30645 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292

Postat 03 June 2013 - 11:34 AM

Buna ziua la han! Eu azi mi-am luat o zi libera (de fapt lucrez de acasa), asa incat stau in pat, cu pisica si laptopul in brate. Afara pare caldut, e soare si un pic de vant. M-am apucat sa tin Montignac, de o saptamana nu mai mananc nimic cu zahar si nici carbohidrati, mi-a luat o carte, mai studiez pe net, sambata am gatit conform monti si nu mi se pare prea greu (inca). Sper sa ma tina cat mai mult :)
Asta mic toarce, de afara se aud copiii la ora de sport- este o scoala in spatele blocului meu unde am ferestrele, e placut.
O zi frumoasa de luni va doresc si voua!

#30646 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2013 - 11:43 AM

Vezi postareaManeki Neko, la 03 June 2013 - 11:34 AM, a spus:

Buna ziua la han! Eu azi mi-am luat o zi libera (de fapt lucrez de acasa), asa incat stau in pat, cu pisica si laptopul in brate. Afara pare caldut, e soare si un pic de vant. M-am apucat sa tin Montignac, de o saptamana nu mai mananc nimic cu zahar si nici carbohidrati, mi-a luat o carte, mai studiez pe net, sambata am gatit conform monti si nu mi se pare prea greu (inca). Sper sa ma tina cat mai mult :)
Asta mic toarce, de afara se aud copiii la ora de sport- este o scoala in spatele blocului meu unde am ferestrele, e placut.
O zi frumoasa de luni va doresc si voua!

Fain inceput de saptamana ai, Maneki! Sa stii ca Montignac nu e foarte greu de tinut, e chiar destul de permisiv, asa ca iti tin pumnii!

#30647 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 03 June 2013 - 11:52 AM

Buna ziua si de la mine. Nimic nou sub soare! Care soare? Deci ploua la infinit, e frig, prin satele vecine chiar jale, ca le intra apa în casa, si nici o veste ca s-ar opri...
In satul vecin acusi trece apa peste poduri, noi avem noroc ca sîntem situati mai pe deal. In Orase mai mari, de prin împrejurimi - ca Passau s-a umflat Dunarea si Inn-ul, iar orasul e inundat nasol...

Fisier atasat  passau (1).jpeg (50.45K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  passau (2).jpeg (29.38K)
Number of downloads: 0

Afisul ala e pe fereastra unei gradinite din Passau.

Fisier atasat  passau KG.jpeg (29.91K)

Rosenheim

Fisier atasat  rosenheim.jpeg (31.25K)

Nici prin alte parti n-arata mai bine, nu doar în sud. Scoli, gradinite, strazi... închise.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#30648 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 03 June 2013 - 11:56 AM

Doamne Maya ce trist :)
Sper sa se mai opreasca ploile, sa se retraga apele.
Bine ca macar voi sunteti aparati :)
Imagine postata

#30649 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2013 - 11:58 AM

Oau, Maya, n-am stiut ca situatia e asa urata, groaznic.

#30650 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 03 June 2013 - 11:58 AM

Vezi postareastella, la 03 June 2013 - 07:39 AM, a spus:

Buna dimineata la tot boborul ce trece la han.
E soare :) si cica o sa avem chiar 18 grade...wow.
fug la treburi, alea alea...diseara concert...nimic deosebit decat solistul(pianist) care este incredibil.
un tanar de 29 ani ucrainian de origine...parca e extraterestru, absolut fenomenal...am facut cu el integrala concertelor de rahmaninov.
ia
http://www.youtube.c...h?v=XhUbnJQuHuU

o zi faina tuturor.

Interesant ca aseara am fost la un recital de pian cu o colega de serviciu si o fatuca de clasa a 10a a interpretat chiar piesa asta a lui Debussy. Profesoara colegei mele e rusoaica :)...

#30651 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 June 2013 - 12:12 PM

Vaii de mine draga Maya! sa ne fereasca d-zeu de furia apelor :)

#30652 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2013 - 12:17 PM

Da Ioana (Zerda) pe unde o fi umbland?! ai fost la nunta te-ai tzopait?! cum a fost?! :)

Eu am fost la cumparaciuni cu domnu' Geany,am achizitionat iar roasioare dealea dulci si bune,jur ca nici in plin sezon vara de la tarani nu-s asa de gustoase si miros a rosie ,asa ca suntem acoperiti pana s-or mura crastravetii' si pepenasul :) am mai luat olea de cas bun de oi (13 lei kg.) si pulpite dealea mici si bune tare imi plac mie alea,cele mari uriase grase si pline de apa sunt blleeaahh!! :) tocmai se inabusa cu niste vin,si le fac un piure si salata ,asa ca asta-i meniul :)

#30653 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2013 - 12:19 PM

Vezi postareaCami, la 03 June 2013 - 08:01 AM, a spus:

Buna dimineata la han si sa aveti o zi faina si o saptamana usoara :)

Geani si Stella, super faine prajiturile voastre. Balesc aici pe tastatura.... Cred ca bag si eu o placinta cu mere zilele astea, ca prea mi-e pofta :)

Saptamana asta sunt libera joi, vineri si sambata si iar ma duc la plaja, acuma cat nu e apa fierbinte si poti sa te racoresti. Abia astept :) :)

Pare rau daca ti-am facut pofta :) nu te pot servi decat virtual din pacate :) ... :)

#30654 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 03 June 2013 - 12:57 PM

Buna ziua , fetelor , n-am mai intrat de multa vreme dar nu-mi vad capul de treburi. La noi a dat soarele , Doamne ajuta!
La servici n-am fost azi ca Elena-i bolnavioara de joi. A avut o enterocolita puternica. Atat de puternic a fost virusul ca vineri i-au iesit punctuletze aproape pe tot corpul. Mici, mici si rosii. Am crezut ca-i ceva pojar. Si tare rau i-a fost saracutza. Cred ca ne-a dat si noua ceva ca parca-parca nici noua nu ne era prea bine. Azi o mai urmaresc si daca e bine o trimit maine la cresa.

Georgiana , La multzi ani apuc sa-tzi spun si eu abia acum , dupa atata vreme! Scuze!

#30655 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2013 - 01:01 PM

Simo, chiar mi-era dor de tine si ma intrebam ce mai faci, ca n-ai mai intrat demult. Imi pare rau ca a fost bolnavioara Elena, tare-s urate enterovirozele astea...

#30656 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 03 June 2013 - 01:07 PM

Sunt bine, numai ca am muncit ca un erou , am avut sute de teze de corectat si cate si mai cate...plus ca m-am bagat la servici intr-o chestie care-mi da si mai mult de lucru.

Si gradina.....

cand eram mica ma puneau ai mei sa plivesc in gradina ca pedeapsa pt trasnaile pe care le faceam. Acum toata ziua-s la plivit. I-am zis la d-l Mutti ca daca nu se apuca si el de plivit scoatem plantele si facem Steingarten! ( gradina din pietre)

#30657 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2013 - 01:08 PM

Auci! Simo' multa sanatate Elenutei! :) :) si bub' deabea a trecut de asta , simptome febra mare durei si deranjat la burtica si voma :) a dormit cu o galetusa la cap saracutul ca-i era frica,ca iar ii vine in timp ce doarme .

#30658 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 June 2013 - 01:57 PM

Sanatate Nenenei.
Maya draga si aici in partea germana e cam albastra situatia si o au inca sub control...dar natura e cateodata
incontralabila si nu putem decat sa oftam, uitandu-ne la nenoriciri.

#30659 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 June 2013 - 02:29 PM

Buna ziua la Han!

Vorba lui Geany, "sa ne fereasca DD de furia apelor", bietii oameni!

Mutti, multumesc frumos de urari, chiar daca sunt cu intarziere, daca sunt din suflet asta conteaza cel mai mult! Si multa sanatate Elenei!

Of, fetelor, am o inima...au venit astazi cei de la resurse umane sa ma anunte oficial ca incepand cu data de 13 mai sunt...absent nemotivat si nu voi primi salariu decat pentru 6 zile lucrate. Sunt disperata! Plang incontinuu! Cu ce imi platesc eu rata la banca, cu ce am gresit in fata lui DD sa ma pedepseasca in asa fel?!?! Cu ce?!?!
Am spus in fiecare zi sefilor de aici, mi-au zis ca cu :snorting: nu se poate discuta, asta inseamna ca pana la urma trebuie sa ma intorc la vechia directie, doar ca sa fiu platita, dar daca eu nu vreau lucrul acesta, de ce sunt obligata??? In ce tara traim, unde este democratia si libertatea cuvantului si a omului, eu numai inteleg nimic?????
Numai stiu ce sa fac??? Este un haos in mintea mea!!!
Vineri dupa-amiaza mi-a fost rau, era sa lesin pe strada, noroc ca nu eram singura, nu mai pot sa mananc, am incontinuu un nod in gat, parca numai pot sa traiesc, oricat ma straduiesc, pe ai mei nu vreau sa-i ingrijorez foarte tare, mai ales pe mama, mi-e frica sa nu pateasca si ea ceva din cauza suferintei mele si copilului la fel.
Sper ca voi sa ma intelegeti!!!!! :notworthy:
GEORGIA

#30660 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 03 June 2013 - 02:34 PM

Gio, îmi pare tare rau sa te vad atît de trista! :snorting: :notworthy:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-