Forum Culinar: Piept de rata cu pere si vin rosu - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Piept de rata cu pere si vin rosu

#21 Useril este offline   georgeleus 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 30-December 13
  • LocationPloiesti

Postat 08 January 2014 - 05:00 PM

Vezi postareaEataly, la 08 January 2014 - 04:39 PM, a spus:

Sper ca am raspuns la toate intrebarile si bine ai venit la noi! :wasted:


Cam da :)

Ma simt eu in minoritate :lol: , but it feels good to be here.
Merci.
Nu-i problema ca-mi place sa gatesc, mai rau e ca-mi place sa si mananc.

#22 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,016
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 08 January 2014 - 06:46 PM

trick-ul la pieptul de rață este să-l pui cu pielea in jos în tigaia rece și fără ulei. pentru medium rare dureaza cam 8-10 minute. cind pielea e crunchy și colorată frumos, eu îl intorc pe verso pentru 2-3 minute și gata. cu cît îl ții mai mult, cu atît devine mai talpă...

editai ca să pun și exemplificarea

Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1215-13891997427507.jpg

#23 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 08 January 2014 - 09:30 PM

el le-am prajit pe partea cu piele 4min, pe cealalta parte 3min si-apoi la cuptor incins - n-am grade - 14min. erau doi piepti marisori.

Imagine atasata: monthly_01_2014/post-100-13892093641558.jpg

#24 Useril este offline   georgeleus 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 30-December 13
  • LocationPloiesti

Postat 09 January 2014 - 09:19 AM

Fainosag.

In opinia mea, langa farfuriile alea ar merge un sos.

Dac-ar fi dupa voi, care considerati ca s-ar potrivi ?
Nu-i problema ca-mi place sa gatesc, mai rau e ca-mi place sa si mananc.

#25 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 09 January 2014 - 02:23 PM

Ca tot veni vorba de perioada asta ca nu se gasesc pere bune, cred ca as incerca un piure facut din pere din compot subtiat cu vin rosu aromatizat cu scortisoara si cuisoare, incalzit si scazut binisor... il vad cam ca pe un gem subtire. Daca nu are nimeni curaj sa incerce, incerc eu, dar cind oi lua rata...

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi