Pagina 1 din 1
Aperitiv grecesc Antipasto greco
#1
Postat 13 December 2010 - 02:52 PM
Am luat ceva asemanator de la Lidl, si cand am vazut ardeiasii astia mici si grasi, m-am hotarat sa-mi fac singura aperitivul.
Deci, ardei grasi(dulci) si mici, spalati su curatati de seminte si cotor.
Branza feta sau o telemea buna, zdrobita bine cu furculita.
Ulei de masline extra.
Oregan.
O rosie(facultativ) taiata cubulete .Am facut jumatate cu si jumatate fara.
Am presarat oregan si ulei peste branza feta si am amestecat bine.
Daca prefarati adaugati rosia taiata cubulete la amestecul de feta.
Am umplut ardeii cu branza.
I-am pus intr-o tava unsa cu ulei, i-am stropit si pe ei cu un pic de ulei si i-am copt 45 de minute, la 180 de grade.I-am tot verificat, cand mi s-au parut moi si copti, i-am scos.
Sunt buni calzi si dementiali... reci!
#2
Postat 13 December 2010 - 06:21 PM
Buni si parfumati.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/
http://povesticulinare.blogspot.com/
#3
Postat 13 December 2010 - 07:11 PM
Da eu ardei de astia mici nu o sa gasesc veci si pururi in Austria
#6
Postat 14 December 2010 - 07:49 PM
Da, Boni, eu i-am pus in piciore in forma de chec-cozonac.Asa se sprijina unul de celalat.
Ar merge cu ardei capia, dar nu exagerati de mari.Adica, n-ar fi o problema, ca s-ar manca oricum.
Ar merge cu ardei capia, dar nu exagerati de mari.Adica, n-ar fi o problema, ca s-ar manca oricum.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1