Forum Culinar: Aperitiv grecesc - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Aperitiv grecesc Antipasto greco

#1 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 December 2010 - 02:52 PM

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-9-12922445001744.jpg

Am luat ceva asemanator de la Lidl, si cand am vazut ardeiasii astia mici si grasi, m-am hotarat sa-mi fac singura aperitivul.

Deci, ardei grasi(dulci) si mici, spalati su curatati de seminte si cotor.
Branza feta sau o telemea buna, zdrobita bine cu furculita.
Ulei de masline extra.
Oregan.
O rosie(facultativ) taiata cubulete .Am facut jumatate cu si jumatate fara.

Am presarat oregan si ulei peste branza feta si am amestecat bine.

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-9-12922442482462.jpg

Daca prefarati adaugati rosia taiata cubulete la amestecul de feta.
Am umplut ardeii cu branza.

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-9-12922443177693.jpg

I-am pus intr-o tava unsa cu ulei, i-am stropit si pe ei cu un pic de ulei si i-am copt 45 de minute, la 180 de grade.I-am tot verificat, cand mi s-au parut moi si copti, i-am scos.

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-9-12922444419476.jpg

Sunt buni calzi si dementiali... reci!

#2 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 13 December 2010 - 06:21 PM

Buni si parfumati.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#3 Useril este offline   sissi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 13 December 2010 - 07:11 PM

:icon_fessee:
Da eu ardei de astia mici nu o sa gasesc veci si pururi in Austria

#4 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,735
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 13 December 2010 - 10:54 PM

Vezi postareaEataly, la 13 December 2010 - 02:52 PM, a spus:

Sunt buni calzi si dementiali... reci!

te cred :toothy9;
Lili, nu curge branza din ei la cuptor? e o tehnica anume de pus in tava? mi-e clar ca ii pui in picioare :appl: da' ma gandesc ca branza se topeste si de fleoshcaie...

#5 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,075
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 December 2010 - 11:21 PM

Waw, ce faini is!

#6 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 December 2010 - 07:49 PM

Da, Boni, eu i-am pus in piciore in forma de chec-cozonac.Asa se sprijina unul de celalat.
Ar merge cu ardei capia, dar nu exagerati de mari.Adica, n-ar fi o problema, ca s-ar manca oricum. =))

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi