Asa ca am aflat abia astazi cand nu-sh ce mi-a venit sa intru: felicitari, Angelina! Sa ai o sarcina usoara si un baietel frumos si sanatos! Parca asa ai comandat, baietel, nu?
Sarcina, cea mai frumoasa perioada...
Postat 10 August 2011 - 07:16 PM
Asa ca am aflat abia astazi cand nu-sh ce mi-a venit sa intru: felicitari, Angelina! Sa ai o sarcina usoara si un baietel frumos si sanatos! Parca asa ai comandat, baietel, nu?
Postat 12 August 2011 - 02:10 AM
sissi, la 09 August 2011 - 09:38 AM, a spus:
Lizura, odihna cat mai multa, si sarcina usoara si fara peripetii in continuare! Eu se pare ca sunt in urma cu noutatile pe aici...Cand trebuie sa nasti?
Multzam Sissi! Incerc dar cam asta e situatia. La noi la servici nu exista liniste jur ca au inebunit cu totii in perioada asta.
Postat 12 August 2011 - 02:11 AM
Postat 12 August 2011 - 10:35 AM
Angel, ce surpriza placuta
Felicitari, sarcina usoara, sa vina sanatos, orice ar fi
sa te simti bine
Lizura, mai ai putin, sanatate si sa nasti usor
Postat 12 August 2011 - 12:05 PM
desi m-am cam ametit la inceput acum astept cu nerabdare sa fie copt
Postat 15 August 2011 - 09:36 AM
Carmen L, la 12 August 2011 - 10:35 AM, a spus:
Lizura, mai ai putin, sanatate si sa nasti usor
Multumesc Carmen! Noi din pcate am ajuns iar la spital, iar contractii. La 6 domineata eram istovita si vroiam doar sa ma odihnesc in patul meu pe perna mea. Mi s-au dat 3 zile de repaus la pat, si asa am constatat cu stupoare ca aici nu exista notiunea de concediu medical platit...ori iti consumi propriile zile de vacanta si sick days daca vrei platit, ori te priveste pt ca universitatea nu iti da un sfantz...
Postat 15 August 2011 - 10:22 AM
Multumesc mult Carmen!
Postat 16 August 2011 - 02:04 AM
Cristina, la 15 August 2011 - 10:22 AM, a spus:
Multumesc mult Carmen!
Multumesc Cristina! Abia acum am realizat ca bebe al meu e pe primul loc. In tara asta nebunia nu are leac (lise trage de la toate pesticidele din mincare probabil- agitatia) si nu se potoleste niciodata.
Am un program ingrozitor de aglomerat si cu burta cit China abia ajung acasa la 8 seara.
Asa ca mi-am propus sa le las pe toate balta si sa imi vad de treaba mea.
Iar urmatorul deziderat este sa ne mutam definitiv de aici.
Sa ne spui ce mai face bebelusha ta frumoasa!
Postat 16 August 2011 - 02:10 AM
Lizura, la 16 August 2011 - 02:04 AM, a spus:
Cristina, la 15 August 2011 - 10:22 AM, a spus:
Multumesc mult Carmen!
Multumesc Cristina! Abia acum am realizat ca bebe al meu e pe primul loc. In tara asta nebunia nu are leac (lise trage de la toate pesticidele din mincare probabil- agitatia) si nu se potoleste niciodata.
Am un program ingrozitor de aglomerat si cu burta cit China abia ajung acasa la 8 seara.
Asa ca mi-am propus sa le las pe toate balta si sa imi vad de treaba mea.
Iar urmatorul deziderat este sa ne mutam definitiv de aici.
Sa ne spui ce mai face bebelusha ta frumoasa!
Lasa totul in urma si fa sa-ti fie tie si familiei bine Lizura! Multa bafta si sarcina usoara in continuare!
Nu mai voiam sa pun poze cu Annabelle aici ca sa va las pe voi gravidutele noi venite

Si ca noutate - am trecut si noi de 3 kg- chiar daca parem mare in poza suntem tot mititica.
Postat 16 August 2011 - 02:40 AM
Lasa totul in urma si fa sa-ti fie tie si familiei bine Lizura! Multa bafta si sarcina usoara in continuare!
Nu mai voiam sa pun poze cu Annabelle aici ca sa va las pe voi gravidutele noi venite

Si ca noutate - am trecut si noi de 3 kg- chiar daca parem mare in poza suntem tot mititica.
[/quote]
O ce frumusica si ce atenta este! Chiar ca pare mai maricica datorita privirii foarte atente!
Sa inteleg ca o aveti si pe buni cu voi?
Ehe si noi o s-o avem, dar deocamdata nu stim inca daca va lua viza.
Postat 16 August 2011 - 03:30 AM
Cristina, creste, creste. asa imi zice si sor'mea ca nu mai poate de dragul ei
Postat 16 August 2011 - 09:03 AM
Ia si calatoreste cit mai poti! Eu acum as vrea sa merg undeva, macar in Napa Valley sa vad vii, oite si natura, dar mi-e teama ca bebe al meu e cam grabit si nu e cazul sa plec nicaieri. Merg f greu din cauza lombosciaticii si abia fac fata la chestii obisnuite - ca statul in picioare si gatitul unor lucruri simplute. Dar in primvara la 4 luni si un pic puiul meu s-a plimbat peste ocean - l-am dus in Germania si in Elvetia. Ce mai, e calator deja!
Postat 16 August 2011 - 09:08 AM
Asta e chipurile o lista cu obiecte de luat la spital pt cind nasti!
http://myplanninglis...acking-list.php
Te duci ca Mos Craciun! Cred ca te rid si ciinii daca respecti o asemenea lista! Doamne apara si pazeste, multi elefanti ai in gradina ta!
Postat 16 August 2011 - 10:01 AM
pe mine m-au luat greturile, cum e posibil asa de tarziu??? am stat pe canapea azi si pana si mirosul de spanac pe care il ador mi-a intors stomacul pe dos
am luat-o pe Ada de la scoala si a deschis un pachet de chips in masina. am crezut ca vomit in poala(fara arome sau altceva, simpli, cartof prajit)....aerul dat la maxim direct in mecla...cred ca ma inverzisem deja.
vor sa puna carnati pe gratar diseara
ati mai intalnit greturi asa tarziu???sper sa fie temporar
Postat 16 August 2011 - 11:14 AM
La mine grewturile au inceput prin luna a patra si au tinut pana am nascut
Postat 16 August 2011 - 12:00 PM
MariaSan, la 16 August 2011 - 11:14 AM, a spus:
La mine grewturile au inceput prin luna a patra si au tinut pana am nascut
vb serios???eu stiam ca incep in primele sapt si gata, ...lesin...sa ma ia acum cand am aproape 3 luni?
vai viata mea
Postat 16 August 2011 - 12:04 PM
din batrani se spune ca greturile trec cand incepe opilul sa miste, prin luna a patra. cum esti tu norocoasa, sigur o sa iti treaca curand
Postat 16 August 2011 - 12:10 PM
MariaSan, la 16 August 2011 - 12:04 PM, a spus:
din batrani se spune ca greturile trec cand incepe opilul sa miste, prin luna a patra. cum esti tu norocoasa, sigur o sa iti treaca curand
ce inseamna sa nu stii de-astea
Postat 16 August 2011 - 02:23 PM
o fi doar caz izolat

Ajutor