Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1921 Useril este offline   Butterfly 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 13-February 10
  • Locationorasu' de pe Bega

Postat 06 January 2012 - 01:18 PM

Vezi postareafeli, la 05 January 2012 - 04:46 PM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 05 January 2012 - 10:58 AM, a spus:

feli ar fi prima.
eu a doua
butterfly
carpatica
mai e o fata dar nu-mi aduc aminte nick-ul :scratch:
kiva e ultima :)

Chiar prima? abea astept sa scapppppppp :mellow:

Deja am inceput sa-mi fac bagajul, ieri si azi mi-am spalat toate haniutele de bebe, mai am sa le strang apoi sa le asej in dulap.

Bagajul de spital incepe sa prinda contur cam mare...imi trebuie un geamantan :P se pare ca voi avea nevoie de multe....mai bine pregatesc din timp sa nu cunva sa am surprize sa vina bebe mai repede...

Saptmana viitoare cel tarziu pun sotul sa-mi monteze paturul si termin cu toate.

De saptamana viitoare incep si scoala apoi stresiunea :P nu mai am timp sa ma ocup cu de-a lui bebe lucruri...trebuie sa mai si invat...sper sa pot sa dau toate examenele si sa le si i-au indiferent cu ce note....la vara as vrea sa imi pot da disertatia...sa termin si cu masteratul :floare: :tongue3: :rolleyes:

Planuri am multe....cate reusesc sa le duc la bun sfarsit voi vedea...

Feli, vad ca noi suntem in aceeasi barca :lol: si eu sunt ultimul an la master si mi-as dori tare mult sa termin in vara. tot am zis ca lucrez la disertatie sa o termin pana in aprilie cand vine galushca da io stiu daca reusesc ca am o lene.... de ma doare.
Ma tot gandesc cum o sa fie in sesiunea din vara cu bebe de o luna jumate, daca o sa ma lasa sa invat, dar si altele au mai trecut pe aici si eu scos-o la capat! :iamwithstupid:

#1922 Useril este offline   feli 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 20-December 11

Postat 06 January 2012 - 03:48 PM

Vezi postareaButterfly, la 06 January 2012 - 01:18 PM, a spus:

Feli, vad ca noi suntem in aceeasi barca :hug: si eu sunt ultimul an la master si mi-as dori tare mult sa termin in vara. tot am zis ca lucrez la disertatie sa o termin pana in aprilie cand vine galushca da io stiu daca reusesc ca am o lene.... de ma doare.
Ma tot gandesc cum o sa fie in sesiunea din vara cu bebe de o luna jumate, daca o sa ma lasa sa invat, dar si altele au mai trecut pe aici si eu scos-o la capat! :notworthy:

daca ar durea lenea....vai....nici eu nu am facut mare lucru la disertatie....ma enerveaza ca eu pot sta ori in picioare ori pe orizontala...nu pot sedea mai mult de 15 min...si mi asa aiurea eu nu stiu invata numai la birou cu foi si creion in fata...avand in vedere ca toate materile sunt pe baza de probleme....cateodata mai am dureri de spate si solduri numai la invatat nu imi sta capul...vom vedea :P

de scos la capat o scot eu cunva daca nu anul asta la anul in februarie...m-am mai scos si altadata,

marea problema e ca NU AM CHEF DE INVATAT...e al 5-lea an..mi-a cam ajuns, cel putin momentan

sarcina usoara iti doresc si bafta in sesiunea :)
Imagine postata

#1923 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 06 January 2012 - 06:35 PM

Fetelor imi permit sa va dau o info poate foloseste la cineva
Azi pe France24 vorbeau de un nou aparat de verificat ce face copilul cind e singur sau cu bona
Se cheama SMART BABY MONITOR si inregistreaza tot ce face copilul si ti l trimite pe tel(tot smart)
Inregistreaza si ce face bona:))) ziua si noaptea ,ii poti vorbi copilului si ii poti pune cintecelele pe care trebuie sa le inregistrezi
Dar pretul e...299E :notworthy:(
Ma rog e bine de stiut nu???

#1924 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 06 January 2012 - 10:27 PM

Vezi postareacarmaw, la 06 January 2012 - 06:35 PM, a spus:

Azi pe France24 vorbeau de un nou aparat de verificat ce face copilul cind e singur sau cu bona
Se cheama SMART BABY MONITOR si inregistreaza tot ce face copilul si ti l trimite pe tel(tot smart)
Inregistreaza si ce face bona:))) ziua si noaptea ,ii poti vorbi copilului si ii poti pune cintecelele pe care trebuie sa le inregistrezi
Dar pretul e...299E :)(

Carmaw, cred ca daca am vedea tot ce face bona (sau nu face) sau oricine ar sta cu bebe (bunici, matusi, tati) nu am mai lasa copilul de langa noi! E bine de stiut ca ai o persoana de incredere care sa aiba grija de copil, dar chiar sa supraveghez orice miscare cred ca m-ar termina nervos, ca stii cum e, nimeni, dar nimeni, nu are grija mai bine de copiii nostri decat noi insine... :)

#1925 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 07 January 2012 - 09:03 AM

Vezi postareaCarpatica, la 06 January 2012 - 10:27 PM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 06 January 2012 - 06:35 PM, a spus:

Dar pretul e...299E :D(

Carmaw, cred ca daca am vedea tot ce face bona (sau nu face) sau oricine ar sta cu bebe (bunici, matusi, tati) nu am mai lasa copilul de langa noi! E bine de stiut ca ai o persoana de incredere care sa aiba grija de copil, dar chiar sa supraveghez orice miscare cred ca m-ar termina nervos, ca stii cum e, nimeni, dar nimeni, nu are grija mai bine de copiii nostri decat noi insine... :D

Da te cred ai dreptate...oricum am scris si eu...o vorba!
:D

#1926 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 07 January 2012 - 09:09 AM

n-am fost prea paranoica nici la prima, acuma...n-as da atatia bani. disper cand vad ce scoruri au chestiile de copii.
am monitor fara video, doar cand plange aud. si cand se foieste sau chitaie doar. e destul de senzitiv, nu am vrut neaparat si cu video. diferenta doar de vreo 1504 plus.

mersi de idee carmaw.

#1927 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 07 January 2012 - 09:29 AM

Eu imi permit sa intreb ce pampersi si ce lapte praf folositi in Romania?
Pot trage nadejde sa gasesc ceva ecologic?
Imagine postata
Imagine postata

#1928 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 07 January 2012 - 09:32 AM

[/quote]

Carmaw, cred ca daca am vedea tot ce face bona (sau nu face) sau oricine ar sta cu bebe (bunici, matusi, tati) nu am mai lasa copilul de langa noi! E bine de stiut ca ai o persoana de incredere care sa aiba grija de copil, dar chiar sa supraveghez orice miscare cred ca m-ar termina nervos, ca stii cum e, nimeni, dar nimeni, nu are grija mai bine de copiii nostri decat noi insine... :D
[/quote]
Eu cu mama am incredere 100% dar cu bona nu l-as lasa sub nici o forma...realitatea e ca atunci cind e strain si nu e carne din carnea ta nu prea te intereseaza daca plinge sau sau daca e necajit sau si alte lucruri mai grave pe care nici nu vreau sa le mentionez.
Imagine postata
Imagine postata

#1929 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 09 January 2012 - 05:12 PM

Vezi postareaMaya, la 24 December 2011 - 02:15 AM, a spus:

Dragalasii! :love:
Salmida, sarbatori fericite alaturi de familie! Imagine postata

Multumim, Maya, am avut sarbatori minunate, desi nu a mirosit a cozonac si sarmale ca in alti ani. Am suplinit cu meniuri mai rapide. :)

#1930 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 09 January 2012 - 05:14 PM

Vezi postareastella, la 24 December 2011 - 01:07 AM, a spus:

Salmida, minunati copilasi, sa fie sanatosi si voiosi si sa va bucurati cu totii de primul lor Craciun :D

Stella, pupici multi, chiar daca mai tarziu. :)

#1931 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 09 January 2012 - 05:51 PM

Piscotel, mami si tati sunt f fericiti ... mai ales ca puii nostri iau frumos in greutate.

Butterfly, felicitari pt nazdravana si sarcina usoara in continuare. Prima jumatate a trecut. :)

Feli, pupam! Se intampla sa ramana numai unul, dar acesta nu e deranjat cu nimic in crestere. Multe nici nu afla ca initial au fost doi. Ai grija de tine! :)

Carpatica, esti frumoasa si tu si burtica de la 18 saptamani.

De Angel nu mai zic nimic! La fel de frumoasa si radioasa ca intotdeauna. Mai ai un pic!

Multumesc, Lizura! Am ales alimentarea lor cu sonda si asta au la nasucuri, pana s-au invatat sa suga si si-au dezvoltat reflexul suptului. Pt ca daca le introduceam biberon de la inceput nu mai luau sanul. S-au nascut cu o luna inainte de termen. Acum ca sug amandoi am introdus si biberon si pana azi au luat fiecare aproape 1 kg in greutate.

Laponica, felicitari si tie pt eveniment si sa te vad la topicul acesta atunci cand va doriti si va propuneti. :) E superb cu gemeni!

Pt ca vorbeati de kg. Eu aveam 22 kg in plus cand am nascut si acum, dupa nici 5 saptamani de la nastere am 6 kg pe plus. Nu am facut nimic special si mananc cat pot de bine pt ca alaptez. Dupa controlul postoperator de peste cateva saptamani sper sa primesc semnal verde si la reluarea mersului la sala, daca o sa fie timp. :)

In loc de monitor noi o sa ne folosim smartphones. Deocamdata dorm in acealsi patut in dormitor cu noi si nu e nevoie de monitorizare. Sunt app-uri pe market (gratis!) si un telefon functioneaza ca emitator si celalalt ca receptor. Aveti si imagine si sonor … in plus bani economisiti. ;)

#1932 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 10:48 PM

Mergem marti sa-l/s-o vedem pe bebe la 20 de saptamani! Speram sa ne arate daca e fetitza sau baietel! Am niste emotii deja...

#1933 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 13 January 2012 - 10:56 PM

Vezi postareaCarpatica, la 13 January 2012 - 10:48 PM, a spus:

Mergem marti sa-l/s-o vedem pe bebe la 20 de saptamani! Speram sa ne arate daca e fetitza sau baietel! Am niste emotii deja...

Sanatos sa fie, ca asta e important. In rest..... oricum va fi iubit! :floare:

#1934 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2012 - 11:08 PM

Vezi postareaFoxyy, la 13 January 2012 - 10:56 PM, a spus:

Vezi postareaCarpatica, la 13 January 2012 - 10:48 PM, a spus:

Sanatos sa fie, ca asta e important. In rest..... oricum va fi iubit! :floare:

Da, Foxyy, asa e, bineinteles ca o sa iubim copilul si o sa ne bucuram indiferent ca e baiat sau fata. Da' eu sunt o curioasa... mi-e greu sa astept si astea 20 de saptamani sa aflu, dar sa mai astept inca 20... (mai ales cand stiu cat de usor se poate vedea la eco). Uau, greu ar fi. Da, stiu, sunt o rasfatzata, ca doar pe vremea cand am fost noi bebei nu se putea vedea asa ceva, si n-or patit mamele noastre nimc daca or asteptat. Si totusi, abia astept!

#1935 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 13 January 2012 - 11:17 PM

Vezi postareaCarpatica, la 13 January 2012 - 11:08 PM, a spus:

Da, Foxyy, asa e, bineinteles ca o sa iubim copilul si o sa ne bucuram indiferent ca e baiat sau fata. Da' eu sunt o curioasa... mi-e greu sa astept si astea 20 de saptamani sa aflu, dar sa mai astept inca 20... (mai ales cand stiu cat de usor se poate vedea la eco). Uau, greu ar fi. Da, stiu, sunt o rasfatzata, ca doar pe vremea cand am fost noi bebei nu se putea vedea asa ceva, si n-or patit mamele noastre nimc daca or asteptat. Si totusi, abia astept!

Te cred! Te asteptam aici cu vestile! :floare: :floare:

#1936 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 14 January 2012 - 02:22 AM

mie mi se pare mai super sa nu aflu desi vroiam sa aflu si eu. cu Sara, ea se nascuse si moasa si D nici macar nu s-au gandit sa-mi zica ce e, am urlat la ei: hello, imi zice si mie cineva ce e??dude amandoi, daca stiau ei ce le mai pasa de mine :spam1:

si acum abia astept sa vad ce e, se 'misca' diferit, Sara am crezut ca e baiat in ce hal ma bombarda :sm2:..

#1937 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2012 - 04:21 AM

Vezi postareaAngel, la 14 January 2012 - 02:22 AM, a spus:

mie mi se pare mai super sa nu aflu desi vroiam sa aflu si eu. cu Sara, ea se nascuse si moasa si D nici macar nu s-au gandit sa-mi zica ce e, am urlat la ei: hello, imi zice si mie cineva ce e??dude amandoi, daca stiau ei ce le mai pasa de mine :spam1:

si acum abia astept sa vad ce e, se 'misca' diferit, Sara am crezut ca e baiat in ce hal ma bombarda :sm2:..

Sa stii ca ma gandesc la tine atunci cand ma apuca nerabdarea si te admir pentru puterea pe care o ai sa astepti. Hai ca nu mai ai mult! Deci tu nici la Sara n-ai stiut dinainte?

Si eu simt sarcina asta diferita tare de cea dinainte, si mi-a fost (si inca imi este) mult mai rau decat la prima, si lumea imi zice ca o sa am fata, dar cine stie... Mai am prietene care au avut a treia sarcina (dupa 2 baieti) diferita fata de celelalte doua si a zis ca precis e fata, dar a fost tot baiat.

#1938 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 14 January 2012 - 07:33 AM

n-am aflat la nici unul. la Ada am fost sigura ca e fata. la Sara am crezut ca e baiat pana la sfarsit , mai aveam vreo 2 sapt pana la due date si am simtit ca e tot fata. si asa a fost.
acum nu simt nimic :spam1: :sm2:...el e convins 100% ca e baiat dar nu are pb nici cu alta fata, el a vrut 3 copii indiferent de ce sex au. eu sincer nu a nici un sentiment ce ar putea fi, am fost la un pas sa aflu si m-am razgandit. asta e acum.....

#1939 Useril este offline   feli 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 20-December 11

Postat 14 January 2012 - 04:10 PM

Mie toata lumea imi spune ca am baiat....le-am spus ca ultima data imi spunea medicul ca e fetita...au zis ca nu are dreptate....am burtica ca o minge, e asa soada :blink: eu nu mai sunt curioasa deloc...mi-am pregatit nume de baiat si acum nu ajung la o intelegere cu al meu cum ii punem daca e fetita...el vrea neaparat numele meu..eu vreau altcunva..pana la urma le punem pe amandoua dar problema e ca el vrea primul nume ca pe mine...eu nu vreau :71: ar fi a treia generatie : si pe mama o cheama la fel...si mama a avut aceeias problema cu tata cand m-am nascut eu :71:

Si eu zic ca e baiat...la cat de neastamparat e...sunt tare curioasa cand mai am un bebe sa pot face diferenta...si daca e fetita va semana cu taica-so ca el e tot timpul in priza si nu poate sta locului...eu sunt mai linistita :lol:

Am un mare offfffff: imi place sa gatesc...cam incepatoare dar...si acum cum nu pot face mai nimic ma roade la degete cand citesc pe aici...ma ia cu pofte :71: pofta de gatit..ca de mancat am pitici mei ...as manca numai ceapa...si inainte nici nu vroiam sa aud de ea :71:)

Angel....ai niste fete mortale...am o verisoara care acum i-a venit a treia fetita...spera sa fie baiat dar na fost sa fie...asa scumpa e si cuminte.
Imagine postata

#1940 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 14 January 2012 - 09:08 PM

Nu stiam ca e vreo regula si ca baietii sunt mai neastamparati in burtica. :floare: La mine a fost invers. Fetita a fost mai zglobie in burtica, ea a si declansat nasterea pt ca a fost prima la "iesire". Si asa e si acum.
Cert e ca dadeau mult din picioare amandoi si la fel fac si acum. De multe ori le bag marginea paturicilor dupa salteaua de la patutz ca sa nu se descopere. :71:

Carpatica, tin pumnii pt marti. Indiferent ce e, iti doresc sa fie ... in grafic.

Eu una nu cred ca as fii rezistat sa nu stiu ce sex au bebeii. Recunosc! :occasion14:

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul