Eu nu-mi gasesc cablul sa ma scot din aparat
Sarcina, cea mai frumoasa perioada...
Postat 17 July 2010 - 06:41 AM
Postat 17 July 2010 - 01:22 PM
Pisoi, la 16 July 2010 - 04:41 PM, a spus:
in ce luna esti Pisoi? din fata e o burtica frumoasa si nu mare, dar sa vedem si un profil ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 18 July 2010 - 09:48 AM
Postat 19 July 2010 - 02:21 AM
Postat 19 July 2010 - 10:21 AM
Floare albastra, la 16 July 2010 - 07:12 PM, a spus:
Deci ai luat numai 7kg in 6 luni, fuarte fain, felicitari, esti chiar in targhet.
simonaro29, la 17 July 2010 - 06:41 AM, a spus:
Pai cauta-l mai bine, ca noi asteptam sa vedem burtica frumoasa
Daniella, la 17 July 2010 - 01:22 PM, a spus:
sunt in luna a 7a spre sfarsit. asa e, nu e mare, inca mi se vede talia conturata (dar nu in poza asta). O sa incerc sa aduc si o poza cu profilul.
sissi, la 18 July 2010 - 09:48 AM, a spus:
dnp-ul meu e pe 16 septembrie, mai am putiiin
anavlis, la 19 July 2010 - 02:21 AM, a spus:
nu te-ai ingrasat mult sa stii, e normal sa iei ceva pana la nastere, iar tu stai numa bine
bag seama ca nici la al tau nu-i place sa apara pe net:)
Multumesc Silvana
Parca in ultimele zile a inceput sa mi se vada gusha... of... dar la sa ca slabesc eu DUPA.
Asa, nici lui nu-i place
Postat 19 July 2010 - 07:53 PM
Apai noi doua ar trebui sa nastem cam odata, si eu am termen intre 9-19 septembrie.
Postat 21 July 2010 - 02:26 PM
Pisoi, la 20 July 2010 - 09:57 AM, a spus:
Pai sa declaram concursul deschis pentru toate burticile care au termene acum august si septembrie: sa avem cu toate parte de nasteri usoare, fara experiente traumatizante si de refaceri rapide si fara sechele.
Apoi le-om povesti si ne acordam reciproc premiile: fiecare trebuie sa exceleze in ceva bun
Postat 21 July 2010 - 04:59 PM
Postat 22 July 2010 - 08:44 AM
Prin luna a 3-a ( scuzatzi tricoul sifonat
Imagini atasate
Postat 22 July 2010 - 09:15 AM
io ma vait ca am fire albe si le tot vopsesc, vad ca si tu stai bine la capitolul asta
mai sta ascunsa ca nu e lasata burta, dar s-a intamplat sa se lase inainte sa nasti, cate unii prichindei sant secretosi
Postat 22 July 2010 - 09:44 AM
Postat 22 July 2010 - 10:16 AM
mie acu vreun an mi-au iesit si se tot inmultesc, bata-l vina, credeam ca pana pe la 40 macar ma lasa in pace
Postat 22 July 2010 - 10:20 AM
Se vede ca n-ai mai luat in greutate, fuarte fain pentru 'dupa'. Si se vede si seninatatea aia pe care ti-o da sarcina. Multam de poze, esti o frumoasa cu tot cu burtica!
Vezi ca vopselele din ziua de azi, alea fara amoniac, nu mai sunt nocive in sarcina. Cel putin eu asa am inteles.
Eu am renuntat sa ma mai vopsesc de mai bine de un an. Acum am culoarea mea naturala + multe fire arginitii groase si tzapene
M-am tot tinut sa iau frunze de nuc din Romania, dar n-am reusit ca a fost furtuna in fiecare noapte si nu am avut conditii sa le usuc, asa a fost sa fie. Dar parul se poate vopsi cu un decoct de frunze de nuc. Eu asta intentionez pe viitor, ca tare bine ma simt cu parul nevopsit si as vrea totusi sa ascund griul.
Postat 22 July 2010 - 10:22 AM
Am fost la farmacie si am intrebat , si femeia de acolo mi-a aratat ca si vopseaua Henna asta noua ( nu chestia aia ca noroiul verde care se gasea inainte) contzine ceva daunator. Ca pericolul e mic , dra exista.
Mai departe n-am mai intrebat . M-am obisnuit cu ideea. O sa ma vopsesc dupa ce termin cu alaptatul.
Postat 22 July 2010 - 10:24 AM
Pisoi, la 22 July 2010 - 10:20 AM, a spus:
Se vede ca n-ai mai luat in greutate, fuarte fain pentru 'dupa'. Si se vede si seninatatea aia pe care ti-o da sarcina. Multam de poze, esti o frumoasa cu tot cu burtica!
Vezi ca vopselele din ziua de azi, alea fara amoniac, nu mai sunt nocive in sarcina. Cel putin eu asa am inteles.
Eu am renuntat sa ma mai vopsesc de mai bine de un an. Acum am culoarea mea naturala + multe fire arginitii groase si tzapene
M-am tot tinut sa iau frunze de nuc din Romania, dar n-am reusit ca a fost furtuna in fiecare noapte si nu am avut conditii sa le usuc, asa a fost sa fie. Dar parul se poate vopsi cu un decoct de frunze de nuc. Eu asta intentionez pe viitor, ca tare bine ma simt cu parul nevopsit si as vrea totusi sa ascund griul.
Nush , io nu m-as fi simtzit bine dupa cate am auzit...daca ma vopseam. Cica pielea capului suge tot....nush. Ma simt bine asa:)
Cum faci cu frunze de nuc? cu manushi?

Ajutor