Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#581 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 02:23 PM

Vezi postareasimonaro29, la 05 August 2010 - 12:36 PM, a spus:

Io-l pun in mancare chinezeasca , la legume la wok...asta in mod general. Cand am arsuri pun rondele de ghimbir in apa. Sau il razui. Mie-mi place gustul mult , e piscacios.

Si in ceai e bun , adica o rondea peste ceaiul fierbinte il aromatizeaza placut.

Analiza a iesit bine dar io tot ma intzep sa vad ce-o fi. Intzepaturile-s nimica toata. Numaica tot arunc din fasii ca ma intzep si nu iese destul sange , apoi da aparatul eroare....naja...ma specializez eu :P

Cumnata-mea atat se vaita ca trebuia sa se intzepe de 6 ori pe zi ( inainte si dupa masa). Nici nu simtzi intzepatura.

Si din apa sau ceai il si consumi? sau bei doar zeama?
Eu il pun si la fripturi si in salata de ton cu fasole rosie. Dar nu pera iau ca e scump ..., iar barbatul mofturuz :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#582 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 August 2010 - 02:25 PM

Simona, bine ca ai primit-o!
Nu ai mai spus nimic in ultimele zile de vreo graba, numai luni te apucase panica. Cred ca inca ai de copt...

Auzi in Germania Elena e un nume considerat frumos (De la frumoasa Elena?) Stiu ca in Italia e considerat f frumos. Ma cheama si pe mine, dar nu imi place. Nu-mi spune nimeni si nu ma serbez, dar eu apar tot timpul in acte oficiale asa ca apar cu tot numele.

#583 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 02:30 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 02:23 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 05 August 2010 - 12:36 PM, a spus:

Io-l pun in mancare chinezeasca , la legume la wok...asta in mod general. Cand am arsuri pun rondele de ghimbir in apa. Sau il razui. Mie-mi place gustul mult , e piscacios.

Si in ceai e bun , adica o rondea peste ceaiul fierbinte il aromatizeaza placut.

Analiza a iesit bine dar io tot ma intzep sa vad ce-o fi. Intzepaturile-s nimica toata. Numaica tot arunc din fasii ca ma intzep si nu iese destul sange , apoi da aparatul eroare....naja...ma specializez eu :P

Cumnata-mea atat se vaita ca trebuia sa se intzepe de 6 ori pe zi ( inainte si dupa masa). Nici nu simtzi intzepatura.

Si din apa sau ceai il si consumi? sau bei doar zeama?
Eu il pun si la fripturi si in salata de ton cu fasole rosie. Dar nu pera iau ca e scump ..., iar barbatul mofturuz :D

La noi e un euro maciulia aia...iau de la asiatici. Il mai si pap , cateodata.

#584 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 02:31 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 02:25 PM, a spus:

Simona, bine ca ai primit-o!
Nu ai mai spus nimic in ultimele zile de vreo graba, numai luni te apucase panica. Cred ca inca ai de copt...

Auzi in Germania Elena e un nume considerat frumos (De la frumoasa Elena?) Stiu ca in Italia e considerat f frumos. Ma cheama si pe mine, dar nu imi place. Nu-mi spune nimeni si nu ma serbez, dar eu apar tot timpul in acte oficiale asa ca apar cu tot numele.

mie-mi place :D

Imi place Elena , Maria , Sofia , Iulia.

Le-am ales pe primele: Elena Maria se va numi .

#585 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 August 2010 - 02:36 PM

Maria imi place f mult si a mea posbil sa se nasca de sf maria pe 8 august :D
Dar o va chema Beatrice, ca imi place si mai mult. : :P

#586 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 02:38 PM

8 septembrie , vrei sa spui ? :D
E fain , Beatrice , tare fain!

#587 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 05 August 2010 - 03:15 PM

Simona ma bucur ca analizele sunt bune, ai intrebat acolo totusi de ce bebelusa are vezica plina?
Nume faine aveti la fetite, noi daca aveam fetita ii puneam Sophia Maria, sau Sophia Nicol, da asa daca e baiat ii punem numele Patrick Michael.
O sa incerc si eu ghimbirul pt arsuri si aici papaia e destul de scumpa.

#588 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 03:23 PM

Pai , la diabetologie nu stie. Am scris ieri ca si doctoritza mea a zis ca ea nu ar fi pus diagnosticul asta...dar ca , na , profesorul stie mai bine. A recunoscut ca ea n-a stiut asa ceva.
Ieri s-a uitat inca o data sa vada daca-i fata sau baiat , ca cica la baietzi sunt caile urinare mai inguste si d-aia e vezica plina. La asta s-a uitat si profesorul ieri , daca-i fata sau baiat...facea misto de mine:
Atzi cumparat numai roz? Oare cum i-ar sta la un baiat in roz?

Mi-a stat inima in loc! Te pregatesti psihic pt ceva si vine ...altceva !!!

#589 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 August 2010 - 03:37 PM

da, da pe 8 septembrie

la mine e sigur fata, ca am facut amnio

la voi daca o fi baietel in loc de fetita sau fetita in loc de baietel o sa fie multe de schimbat? sau doar cateva hainute?

(eu am facut cameretta in culori care sa mearga si pentru al doilea: eventual baietel
si restul iau pe portocaliu, rosu, galben ... merg si la baietel ...

lasa tu fata Simona, sanatos sa fie pruncul ... alfel ... ce-o da Dumnezeu!

da acu, astia doi ieri ce au confirmat? fata sau baiet?

#590 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 04:00 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 03:37 PM, a spus:

da, da pe 8 septembrie

la mine e sigur fata, ca am facut amnio

la voi daca o fi baietel in loc de fetita sau fetita in loc de baietel o sa fie multe de schimbat? sau doar cateva hainute?

(eu am facut cameretta in culori care sa mearga si pentru al doilea: eventual baietel
si restul iau pe portocaliu, rosu, galben ... merg si la baietel ...

lasa tu fata Simona, sanatos sa fie pruncul ... alfel ... ce-o da Dumnezeu!

da acu, astia doi ieri ce au confirmat? fata sau baiet?

au zis ca e fata!

nu se schimba nimic daca va fi baiat , tot in rochitza va iesi din spital ca-i pregatita!

#591 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 August 2010 - 04:21 PM

:P :P =)) =)) =))
sper sa fii tu sefa si in cazul asta, sa nu te aud ca-ti aduce sotul pantalonasi dc o fi baiet... hai ca poze la bebel in rochita si cu palariuta nu a pus nimeni pana acu ... ai fi premiera ... :P

#592 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 August 2010 - 05:25 PM

am uitat sa va zic o chestie :P ! si doctorului am uitat sa-i spun!
de cateva luni (2-3-4) in buric mi-au aparut niste alunite, care cresc si ele o data cu burta. acu mai mai sa iasa de acolo din gaura. o fi de rau?
si pe burta din pielea mea neteda ... am numa buburuze ... alunite sau excrescente mici mici ... ce-o fi?
si pe mameloane ...

a mai patit careva?

Simona sa stii ca mi.a disparut durerea din mana dupa Bowen. Le mai am amortite si usor dureroase ca si inainte dar mi-a dispaut durerea aia de mi se pusese de vreo 10 zile pe dosul palmei
in schimb picioarele butuci!
si ce ma intreb eu: voua vi s-au spart capilarele si facut vanatai prin jurul gleznelor? mie da =))

#593 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 05 August 2010 - 05:28 PM

Daniela, nu stiu ce sa zic cu alunitele/excrescentele alea. Si eu am dar nu asa multe si nu stiu sa fie in legatura directa cu sarcina, parca le am mai demult. Eu zic sa intrebi la medic.

Am observat si eu deasupra gleznelor cateva capilare din astea sparte intr-un loc, dar destul de discret. of... :P

#594 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 August 2010 - 05:39 PM

Cu alunite si alte bubite nu am treaba, da cu vasele de singe sparte am avut si la prima mult mai multe decit la a2a, dupa nastere incet incet au disparut, acum mai am ceva vase sparte da nu ca la prima sarcina.
La mine daca iese fata am un sac de hainute roz, asa ca nu-i bai, oricum am camera copiilor e neutra , hainele sunt culori deschise merg si la fetita, nu toate da ata ete, de nu simona daca tu faci baiat si eu fata facem schimb de hainute :P

#595 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 August 2010 - 05:56 PM

imi era frica deodata ce sangele ala nu a mai putut urca de acolo si a stagnat in capilare ca nu o sa se mai duca ... sper sa ai dreptate sissi

auoleu, deci numai eu am alunite ... :P

#596 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 August 2010 - 10:02 AM

Azi am primit email de la Milupa Elterndienst sa ma anunte ca am 38 de saptamini,de fapt am 37 plus 1, in fine nu asta voiam sa zic, printre alte articole interesante scria despre calmante in timpul travaliului, o chestie interesanta , a aparut Mobile PDA, peridurala care iti simti picioarele da nu mai simti durerea, singurul efect secunadr ar fi mincarimile.Luni cind merg la monitorizare musai sa intreb daca face si la spitalul unde o sa nasc eu, nu toate spitale fac Mobile PDA.

#597 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 06 August 2010 - 10:04 AM

Vezi postareasissi, la 06 August 2010 - 10:02 AM, a spus:

Azi am primit email de la Milupa Elterndienst sa ma anunte ca am 38 de saptamini,de fapt am 37 plus 1, in fine nu asta voiam sa zic, printre alte articole interesante scria despre calmante in timpul travaliului, o chestie interesanta , a aparut Mobile PDA, peridurala care iti simti picioarele da nu mai simti durerea, singurul efect secunadr ar fi mincarimile.Luni cind merg la monitorizare musai sa intreb daca face si la spitalul unde o sa nasc eu, nu toate spitale fac Mobile PDA.

si cu riscurile ce faci? Te lasi sa te intzepe astia in coloana?

#598 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 August 2010 - 10:21 AM

Ma las ca m-am mai lasat si la prima nastere, din 17 ore de travaliu 6 ore am avut pda, da cum am stagnat cu dilatatia la 9 cm au oprit si Pda si de la 12 dupa amiaza pina la 17,38 m-am chinuit iar.Efecte secundare nu am avut, dureri de spate aveam dinainte, dureri de cap nu am avut.
Oricum luni la monitorizare o sa intreb despre asta si alte calmante plus acupunctura.

#599 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 06 August 2010 - 10:29 AM

Vezi postareasissi, la 06 August 2010 - 10:21 AM, a spus:

Ma las ca m-am mai lasat si la prima nastere, din 17 ore de travaliu 6 ore am avut pda, da cum am stagnat cu dilatatia la 9 cm au oprit si Pda si de la 12 dupa amiaza pina la 17,38 m-am chinuit iar.Efecte secundare nu am avut, dureri de spate aveam dinainte, dureri de cap nu am avut.
Oricum luni la monitorizare o sa intreb despre asta si alte calmante plus acupunctura.

Eu cred ca ma rezum la acupunctura :rolleyes:

Am fost ieri al Hebamme , a zis ca mai dureaza aproape 2 saptamani la mine. Incercam sa facem acupunctura mai des si ....sex!!!
Poate vine mai repede ca daca nu profesorul era hotarat , pe 16 -Einleitung !

Cred ca nu ma las , si stii de ce? Pt ca eu am avut ciclul de 32 de zile , nu de 28 , si am citit pe net ca dpn-ul ar fi pe 19-20 august , atunci. Am intrebat-o pe doctoritza , ea ca harrr , marrr....miercuri am Termin la ea , atunci o sa insist!!!

Mai am Zyclus Calender , cred , i-l arat si sa vedem atunci!

Oricum , Hebamme mi-a zis ca dupa sex sa stau cu perna sub fund cam 2 ore ca sa nu iasa sperma afara.

#600 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 August 2010 - 11:17 AM

Si eu tot la 32 de zile am ciclu ,mie de la inceput mi-a zis si doctorita mea si doctorul la care am facut Combinedtest au zis ca am avut ovulatia mai tirziu si cel mai probabil data nasterii va fi 1 septembrie, bebe avea virsta ecografica mai mica, intre timp sa facut bebeloi, asa ca poate veni oricind inainte de termen.
Simona, am mai zis si mie mi-a zis dr de sex si bai caldute si masat sfircurile.
Eu abia astept sa vad cum e luni la control.

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul