Adriana, la 06 September 2011 - 07:42 PM, a spus:
Nu's nebunoaie, is 2 frumoase.

Or fi ele frumoase, dar tot imi dau de furca...
moatza, la 06 September 2011 - 07:48 PM, a spus:
imi pare bine, Sorina! imi place aerul de vacanta pe care-l aveti.
Mi-ar fi parut mai bine daca as fi reusit in ce mi-am propus cand am fost acasa... asta-i viata!
Doamne, ca bine a mai fost in vacanta... se cunoaste, nu?
Eataly, la 06 September 2011 - 08:26 PM, a spus:
Sorinuca, cand ai spus cat ai slabit, am vrut sa-ti spun: pune si tu o poza.
Arati....wow!
Si parul scurt te intinereste.
Si fetele-s frumoase.Aia mica avea o grimasa pe fata si cea mare cu gura pana la urechi.
Bentornata!
Uite ca am prins curaj si am pus o poza... Glumesc, nu e chestie de curaj ci o chestie pur practica. Pana de curand eu am fost pozarul titular al familiei, asa ca nu prea gasesti poze cu mine. De cand cu Eos-ul s-a indragostit si soata de meseria asta, asa ca acum am si eu pozeee...
De aratat waw... nu stiu ce sa-ti zic... Nu prea sunt convinsa, dar in schimb pot sa-ti spun ca ma simt al naibii de bine-n pielea mea. Asta DA! Cine spunea ca femeia devine consapevole de ea si de feminilitatea ei in jur de 35 de ani, avea maaare dreptate. Nu am crezut prea mult in chestia asta, dar in cazul meu e a avut dreptate. Ma simt bine! Acum 10 ani (poate un pic mai mult) aratam ca acum... eram tanara, sanatoasa, draguta, cu acelasi nr. de kilograme si totusi nu ma simteam cum ma simt acum. Ciudat, pana la urma lupta asta cu kilogramele a folosit la ceva...
Cu parul a fost o intreaga poveste. Cred ca am facut schimbarea asta radicala acum vreo 2 luni. Am socat populatia, bre! Singura care a deschis juma de gura in favoarea mea a fost socrela (si ea are parul scurt, asa ca e mai obisnuita cu ideea), restul au ramas cu efectiv cu gura deschisa ca la dentist. Nu reusea niciunul sa incropeasca doua cuvinte.
In sfarsit, dupa ce ne-am intors de la mare s-a hotarat si soata sa-mi spuna ca pana la urma am avut dreptate, imi sta mai bine cu parul scurt...
Giulia se stramba pt ca Mara o strangea/spanzura de gat, pt ca mergea de ore bune pe jos si nu prea mai avea chef de nimic... a fost prea brava picea lu' mama. Era in picioare de la h7,30 si a rezistat eroic pana la h18, cand efectiv a cazut lata.
Si gata, ca am scris un roman intreg. Bine v-am regasit! Pupici!