E o reteta simpla.
Pentru incepatori,dar gustul e divin.
Trebuie sa o incercati neaparat !
Emoticonul e potrivit,pentru ca trebuie stropite cu bere.
Avem nevoie de :
-o vanata mare,sau 2 mai mici-aprox 400 g
-2 oua,
-faina,pesmet
-200g mozarella,sau orice branza care se topeste frumos la cuptor
-rosii sau pulpa se rosii depelate
-sare,piper,busuioc,ulei de masline
-ulei pentru prajit
Procedimento vorba Dorei,
Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja.
Le-am sarat ,piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire.
Am pregatit ingredientele pentru pane
Am imbracat vinetele in rochite si le-am bronzat in ulei,pe ambele fete.
Am pregatit vasul.L-am uns cu putin ulei si apoi am asezat vinetele.
Pe fiecare medalion,se pune o bucata de mozarella,o rosie sau rosii cuburi depelate.
Parfumati medalioanele cu frunzulite de busuioc,sare ,piper si cativa stropi de ulei de masline.
Asa arata inainte de a le da la cuptor.
Dupa 15- 20 de minute sunt gata.
Pofta buna !