A fost o experienta frumoasa, pentru cei care nu stiu de ce am fost depunctata ,sa tineti seama de acest aspect daca o sa participati la acest concurs ,au avut invelisul dur.Acesta a fost "motivul"cu toate ca dupa premiere au fost din nou unii membri din juriu si s-au contraziz ca nu ar fi avut nici o importanta asta deoarece era la sectiunea decorare tort si era strict legat de aspectul lui .Dar domnul presedinte al juriului a spus ca anul viitor va fi jurizata fiecare sectiune in parte deci martipan, creatii din zahar sau ciocolata toate separat .Primele impresii au fost ca suntem intr-o tara straina ca toti vorbeau pe ungureste dar dupa cum sa jurizat m-am trezit in Romania
GastroPan 2011
Postat 22 March 2011 - 10:09 AM
A fost o experienta frumoasa, pentru cei care nu stiu de ce am fost depunctata ,sa tineti seama de acest aspect daca o sa participati la acest concurs ,au avut invelisul dur.Acesta a fost "motivul"cu toate ca dupa premiere au fost din nou unii membri din juriu si s-au contraziz ca nu ar fi avut nici o importanta asta deoarece era la sectiunea decorare tort si era strict legat de aspectul lui .Dar domnul presedinte al juriului a spus ca anul viitor va fi jurizata fiecare sectiune in parte deci martipan, creatii din zahar sau ciocolata toate separat .Primele impresii au fost ca suntem intr-o tara straina ca toti vorbeau pe ungureste dar dupa cum sa jurizat m-am trezit in Romania
Postat 22 March 2011 - 11:03 AM
floare de colt 5, la 22 March 2011 - 10:09 AM, a spus:
Stai ca nu inteleg. Vrei sa zici ca din cauza pastei folosite??? Adica era mai buna pasta aia cumparata lipicioasa si cu gust artificial? In alte cuvinte asta ti-au spus??? Nu pot sa cred!!! Ma asteptam la asta de la un amator, nu de la profesionisti ...
Postat 22 March 2011 - 12:05 PM
O aiureala chestia asta pentru care te-au depunctat!
P.S. La faza cu "tara straina" m-a socat putin si pe mine, desi sunt nascuta si crescuta aici. Nu vreau sa deschid o polemica "nationalista", n-am eu inclinatii de aceasta natura, dar nu mi-a placut numarul mare de reprezentari, mai mult sau mai putin ascunse de simboluri nationaliste maghiare, atat din partea participantilor romani de etnie maghiara cat si a participantilor din Ungaria: tricolorul maghiar infipt peste tot, imagistica Sf Istvan (intemeietorul regatului maghiar) aparuta in vreo 3 lucrari "artistice", harta Ungariei mari, ce include si Transilvania, etalata pe un tort si alte cele. Ma rog, no comment.
Postat 22 March 2011 - 12:11 PM
Andrada ai facut o sculptura ireala. Sincera sa fiu nici nu mi-am putut imagina ca se poate realiza asa ceva din ciocolata si mai ales ridicat la un asemenea rang. Esti o adevarata profesionista.
Mariana cum de fiecare data ti-am spus: ador torturile tale care sunt o fila de poveste traspuse intr-un decor perfect si ireal. Pentru mine tu ai fost si vei ramane o profesionista in decorarea torturilor.Esti un model in aceasta lume fantastica a decoratiunilor! Felicitari pentru oprele de arta ce le faci de fiecare data.
Postat 23 March 2011 - 03:58 PM
KikenHana, la 22 March 2011 - 12:05 PM, a spus:
O aiureala chestia asta pentru care te-au depunctat!
P.S. La faza cu "tara straina" m-a socat putin si pe mine, desi sunt nascuta si crescuta aici. Nu vreau sa deschid o polemica "nationalista", n-am eu inclinatii de aceasta natura, dar nu mi-a placut numarul mare de reprezentari, mai mult sau mai putin ascunse de simboluri nationaliste maghiare, atat din partea participantilor romani de etnie maghiara cat si a participantilor din Ungaria: tricolorul maghiar infipt peste tot, imagistica Sf Istvan (intemeietorul regatului maghiar) aparuta in vreo 3 lucrari "artistice", harta Ungariei mari, ce include si Transilvania, etalata pe un tort si alte cele. Ma rog, no comment.
Fetelor, citindu-va comentariile legate de jurizare si punctare, respectiv ce alte imnterpretari i s-a dat acestei expozitii...revin la trista constatare (care nu e de azi de ieri) ca vorba ceea: nu mai vezi padurea din cauza copacilor. Ma uit cat de crasa si evidenta este lipsa eticii, transparentei si a fari-play-ului in general in Romania...precum si lipsa completa de profesionalism din partea celor care organizazea asa ceva. Pai cum mai sa nu faci cat se poate de clare criteriile de jurizare si ce rahat e asta ca se scad puncte din cauza materialului dur unde consistenta pastei de zahar nu are nici o relevanta??? Si cum maica sa lasi in concurs asemenea blasfemie (unde coarnili lu' Scaraotzchi s-o mai vazut tort-biserica??? mi-e rau!!! cu reclama firmei deasupra) cand tematica e primavara!! Alioooo, juriuuul, pai unde dai si unde crapa nenicaaaa?
Imi pare rau ca nici mass-media nu isi face treaba pe acolo. Eu o luam pe tanti Angela la felicitari si-pa aia la intrebari, sa iesplice mneaei publicului profan subliminala legatura intre maiestuasa ei creatie si primavara - si ce are tanti Angela cu toate acestea in comun?!?1
Iar faza cu a transforma o competitie de profil gastronomic inntr-o avangarda politica ieftina (pe o tema mega rasuflataaaaa!!!) mi se pare de tätä jiena dragi conationali, pretini si tavaräshi!
Postat 25 March 2011 - 02:06 PM
Postat 03 March 2012 - 10:50 PM
dia, la 27 February 2012 - 05:08 PM, a spus:
GastroPan
Mergem?
Andrada participi la expo?
Mie mi-ar placea sa merg
http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 03 March 2012 - 11:10 PM
Toate produsele prezentate în concurs vor rămâne expuse pe toată perioada desfăşurării expoziţiei GastroPan. Odată înregistrate, produsele pot fi retrase din concurs doar după închiderea programului expoziţiei (25.03.2012, ora 17:00).
Deci care e proceadura?
Mersi anticipat de raspuns
Postat 04 March 2012 - 04:35 PM
Cosmina N, la 03 March 2012 - 11:10 PM, a spus:
Cosmina N, Andrada si Mariana pot sa-ti raspunda.
...vin si eu sa va vad si sa fac poze
Postat 04 March 2012 - 04:47 PM
dana3262, la 04 March 2012 - 04:35 PM, a spus:
Cosmina N, Andrada si Mariana pot sa-ti raspunda.
...vin si eu sa va vad si sa fac poze
Mersi
Postat 05 March 2012 - 08:57 PM
Postat 05 March 2012 - 11:37 PM
dia, la 05 March 2012 - 10:34 PM, a spus:
Multumesc, sunt foarte emotionata! Ce ma bucur ca vom avea ocazia sa ne cunoastem
Postat 06 March 2012 - 11:36 AM

Ajutor