Motanul incaltat ;))
Postat 08 January 2020 - 11:03 AM
pe ce site? n-or avea si 35? sunt bune ptr plimbari
Postat 08 January 2020 - 01:06 PM
moatza, la 08 January 2020 - 11:03 AM, a spus:
pe ce site? n-or avea si 35? sunt bune ptr plimbari
De aici le-am luat, dar ma gandesc ca or mai fi si pe alte site-uri. Cred ca merge sa faci o cautare dupa denumire, ca le-am mai vazut si prin alte locuri!
https://www.asortie....dama-leon-32002
E misto ca sunt si cu talpa ortopedica....sper doar sa nu se lalaie pielea.
Postat 08 January 2020 - 01:17 PM
Si , stai linistita, dupa acelasi principiu ma uit si eu la reduceri la ce imi place mie...dar raman doar cu holbatu'

@ Titiri, ia uite ce am gasit eu, omoloagele ghetelor tale ^^

M-a, gandit ca ti-ar placea sa le vezi

Eu pe astea le am in vizor ...

Postat 08 January 2020 - 01:41 PM
Postat 08 January 2020 - 01:44 PM
Atat de mult imi plac pantofii de la marca asta; toti, inca nu am gasit model sa nu-mi placa....

Mda...keep dreaming... Radeam cu sotul zilele trecute...Mi-au spus de la medic ca trebuie sa ma operez, sa imi scoata fierea si eu nu vreau (am oaresce amintiri neplacute de la ultima operatie, chiar daca nu are nimic aface una cu alta); sotul tot insista ca trebuie sa o fac...I-am spus ca daca imi ia niste pantofi de la marca asta ma operez, daca nu, nu

Zi buna!
Postat 08 January 2020 - 02:04 PM
credeam ca-i bareta cu incheietoarea, dar nu! la cum ma stiu eu, cu bolta mai accentuata, s-a putea sa ma deranjeze.
din cauza boltei mai inalte, eu nu ma simt bine fara toc, nu am sustinere pe scobitura piciorului...eeeei, harfe si rasini!
Postat 08 January 2020 - 02:15 PM

Eu am fost operata pentru prima data acum cativa anisori si m-am trezit in timpul operatiei. Nu a fost foarte funny...
Sa revenim la shoshoni, zic, ca aici motanul e cel mai important

Si ca tot a inceput Mino, sa continuam, pai? Vine vara, tre sa ne facem car ca acusica ne bate concediul la usa si noi nu avem cu ce sa ne ducem la haladuit. Este?
Iaca ce mai gasii din seria trekking, hiking, walking, moving. De vara:

Favoritele mele si care nu mai sunt pe marimea mea, ovcorz...

mino, la 08 January 2020 - 01:41 PM, a spus:
O, da, la pretul asta sunt foarte foarte ok. Stii ca daca te prinde ploaia in ele, se strange pielea. Lasa ca vezi tu la vara.
@ Moatza: Daca tu ai arcada piciorului inalta, ai fost la ortoped? Talonetele pot ajuta foarte mult daca ai probleme, doar ca ia ceva timp sa te acomodezi cu ele. Se schimba centrul de greutate si provoaca la inceput dureri. Eu am talonete de sport si am doua numere mai mari la sport decat port initial.

Postat 08 January 2020 - 03:48 PM
Postat 08 January 2020 - 05:09 PM
Despre favoritele tale (din care nu mai au numarul tau

Postat 08 January 2020 - 06:09 PM
Titirimundi, la 08 January 2020 - 05:09 PM, a spus:
Ai incercat vreo forma de medicina alternativa pan-acu', sau mergi direct pe abordarea clasica?
(Scuzati, de obicei intru doar sa ma uit la poze, sa-mi clatesc ochii si sa ma inspir cu incaltarile voastre, da' acu' am simtit nevoia sa intervin.

Postat 08 January 2020 - 06:46 PM
moatza, la 08 January 2020 - 02:04 PM, a spus:
credeam ca-i bareta cu incheietoarea, dar nu! la cum ma stiu eu, cu bolta mai accentuata, s-a putea sa ma deranjeze.
din cauza boltei mai inalte, eu nu ma simt bine fara toc, nu am sustinere pe scobitura piciorului...eeeei, harfe si rasini!
Si eu sunt cu bolta inalta dar astea sunt ok. Poate si din cauza ca sunt putin mai mari?
Postat 08 January 2020 - 07:16 PM
Titirimundi, la 08 January 2020 - 05:09 PM, a spus:
Despre favoritele tale (din care nu mai au numarul tau

Pai nu-i stiu eu pe Panama Jack?

Despre sanatate (parca era pe undeva un topic din asta cu operatii, probleme...): Am cunoscut oameni carora li s-a scos fierea la 30 de ani si tineau regim de ani de zile, de cand fusesera operati. Ma rog, light diet, sa zic asa, nu tu alcool, prajeli etc. Mama, careia i s-a scos fierea acum ceva ani, are aceleasi simptome si crize in continuare... Nush ce sa zic. Si eu ma lupt cu niste probleme de ani de zile carora nu le da nici un medic luminat ori ba de cap, de am ajuns de disperare asvara la un nene din asta de face voodoo si care ameteste credulii pe bani buni. In Barlad. Dar, ce nu face omul de disperare...ca daca sanatate nu e, nimic nu e. Evident ca a fost un mare part . Acum mi-a spus un amic din Tg. Jiu de un medic in toata legea care ar aplica metode bioenergetice si la care a fost sotia lui dupa o cazatura urata cu urmari la coloana si la care tratamentele clasice au ramas fara succes. Ar fi facut 10 sedinte la el si i-ar fi trecut simptomele.
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 08 January 2020 - 07:17 PM

Postat 08 January 2020 - 09:59 PM
O sa caut discutia cu probleme de sanatate si scriu acolo. Nu vreau sa stric topicul asta frumos cu probleme de genul asta.
Mai bine sa vorbim de Chie Mihara, vrei?

Aceasta postare a fost editata de Titirimundi: 08 January 2020 - 10:37 PM
Postat 09 January 2020 - 12:20 PM
Titirimundi, la 08 January 2020 - 09:59 PM, a spus:
O sa caut discutia cu probleme de sanatate si scriu acolo. Nu vreau sa stric topicul asta frumos cu probleme de genul asta.
Mai bine sa vorbim de Chie Mihara, vrei?

Nu! Si asa traira (mai ales conturile lor!) fericiti pana la adanci batranete!

Aia negri sunt absolut beliciosi (=bengosi si deliciosi ^^) ! Si mi-ai adus aminte ca am si eu o pereche oarecum asemanatoare de la Clarks. De fapt, am avut niste ani buni cand purtam doar de genul. Am o pereche pe care am gasit-o la reducere faina rau, sunt atat de draguti, dar au inceput sa se "corodeze" pe interior...

Postat 11 April 2020 - 02:54 PM

Postat 12 April 2020 - 07:12 PM
Lapona Enigel, la 11 April 2020 - 02:54 PM, a spus:

Au facut stanga-mprejur, i-am trimis inapoi la origini.

😮😮
Arata bestial. Ce pacat ca nu sunt comozi😣
Postat 14 April 2020 - 08:50 AM

Iti mai trimit vreo doi:

Postat 14 April 2020 - 11:26 AM

Postat 14 April 2020 - 02:46 PM
Am cateva perechi cu toc inalt, insa merg fara probleme pe ei.

Postat 14 April 2020 - 04:24 PM