Carmella, la 07 March 2011 - 05:29 PM, a spus:
Midii pane pe frigaruie (daca mai zice cineva ceva de pane imi cer ban definitiv de pe artaculinara pe cuvint ca am inteles ca sint "de porc")
Alexandru, la 09 March 2011 - 12:58 PM, a spus:
Ca sa faci paneu aerat, amesteci faina cu fecula de porumb (Maizena)în proportia de 3:1 si un pic de drojdie deshidratata, apoi adaugi sifon sau apa gazoasa sau bere, cît mai rece, amestecînd pîna obtii densitatea dorita (cam ca pentru clatite, chiar un pic mai subtire). Poti sa pui si cîteva cuburi de gheata, idea este sa creezi un soc termic cînd treci de la panaj la uleiul fierbinte.
Inspirata de poza Carmellei si de explicatiile lui mon cher am purces astazi la facerea frigaruilor de midii in pastella, abia acu imi dau seama ca am uitat sa le trec prin faina inainte de pastella
Astea erau midiile mele din Chile, congelate, in timp ce stateau la soare ca sa se dezghete mai rapid
Pe frigarui
Trecute prin pastela
La prajit
Si gata, astea erau primele 2 cind pastela era mai groasa, la ultimele, topindu-se cuburile de gheata era evident mai subtire
Initial cind l-am gusta pe primul nu eram asa de entuziasmata, dar dupa aceea mi-au placut, e o experienta placuta care se va repeta cu siguranta
Sunt mai bronzate decit ale Carmellei, ramine dubiul daca cele din poza au fost prajite pe frigaruie sau nu, eu de teama ca nu s-ar fi copt in interior poate le-am lasat mai mult, pentru ca erau si destul de mari.
Numa Carmella tre sa le guste si sa-mi confirme
Mersi Carmella si mon cher de idee si de explicatii