Chiar a fost foarte buna,mult mai buna decît ma asteptam
Am folosit:
- 5 fire de praz
- 200 g masline cu tot cu sîmburi
- 400 g rosii pelati în suc propriu
- 1 cana vin alb
- 1 lingura patrunjel tocat
- 2-3 linguri ulei
- 3 foi dafin
- sare,piper
Am curatat prazul,l-am spalat bine de tot(atentie,posibil sa fie murdar si pe interior),
apoi l-am taiat rondele de 3-4 cm.Rosiile le-am toacat cubulete,iar maslinele le-am
lasat asa cu sîmburi.Pe noi nu ne deranjeaza.Eu folosesc mereu kalamata cu sîmburi.
Parzul l-am calit vreo cîteva minute în ceva ulei,dupa care l-am stins cu o cana de vin alb,
apoi am adugat si frunzele proaspete de dafin.
Am adaugat rosiile,maslinele si patrunjelul,am condimentat,si am lasat sa fiarba acoperit
vreo 20-25 minute pe foc moderat.Cînd si cînd am amestecat.
Cu aceasta ocazie am inaugurat si vasutele primite cadou de la Ramona si Lili