Va mai aduceti aminte de reteta de Nutella Nutella home made?
Ok!
N-am accesoriul ala smecher de la Ka, nici Thermomix.Am un robotel normal de macinat, taiat.
Crema mea e de serie B, nu-i asa ca a Mayei si a Adrianei, dar sunt o pofticioasa inraita.
In blogosfera italiana gasiti reteta de nutella de fistic facuta cu unt si ciocolata alba.
A fost un experiment.Reusit, spun eu.
Cantitati aproximative, puteti sa o faceti mai lichida sau mai consistenta.N-am testat, inca cum se comporta la copt.
Lapte condensat, concentrat, evaporat sau dulce de leche neterminat.Eu am pus un tub de 125 gr.
Fistic crud, nesarat.Un pumn mare.
Am macinat cat mai fin fisticul si am adaugat treptat laptele "stiti voi care"!
Il am de cateva zile in frigider borcanul, inca nu si-a alterat gustul nici culoarea.
Vreau sa testez rezistenta la caldura si sa umplu niste minitarte cu crema respectiva.
Cred ca se poate face cu alune si cu cacao.De incercat!