Forum Culinar: Carnavalul Primaverii-concurs la gradinita - Forum Culinar

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Carnavalul Primaverii-concurs la gradinita Va rog frumos,ne votati lucrarile!?

#21 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 13 April 2011 - 06:38 PM

Vezi postareacristinel, la 13 April 2011 - 02:37 PM, a spus:

Buna, Anca! Am votat si eu, desi nu mai am copii asa mici, mi-am facut cont pe scoala mea generala, care inca functioneaza. Mult succes!

Cristinel ,iti multumesc mult!Abia astept sa vad ce torturi ai mai facut!Sa ai o zi frumoasa!

#22 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 15 April 2011 - 01:47 PM

Dragele mele culinarese,va multumesc din suflet pt. ca ati fost tare dragute si ati incercat sa ne ajutati la acest concurs "Carnavalul Primaverii", sa castigam.Din pacate,am sa rog un admin sa inchida acest topic,deoarece nu mai este valabil;in sensul ca mi-am dat seama ca la acest concurs se "fura" voturile,si nu vreau sa fac acelasi lucru si eu doar din dorinta de a fi printre primii 3 !Eu am luat in serios acest concurs,am reusit sa adun aprox. 190 de voturi (insemnanad 190 de adrese de mail,de fapt) mi-am rugat toate nemurile,vecinii,cunostintele ,prietenii de pe mess si de aici de pe forum si cand am vazut ca unii au ...700 de voturi,mi-am pus intrebarea:"cum se poate asa ceva?" din moment ce se poate vota o singura data de pe o adresa de mail,si atunci mi-am gasit si raspunsul "cu adrese de mail fictive",deoarece toti cei care isi faceau cont pe acel site primeau automat aceeasi parola"0000" si nimeni nu verifica autenticitatea adreselor ,imi pare sincer,rau,dar asta e!Faza tare e ca azi am aflat si care era premiul:o diploma de participare pt. toti cei inscrisi in concurs,si...va intreb atunci care-i faza asta cu "goana dupa voturi i/reale". =)) .

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi