Stefano a coborit spre o zona mai din sud :mrgreen:
Ce am baut azi!
#61
Postat 29 January 2010 - 09:30 PM
Stefano a coborit spre o zona mai din sud :mrgreen:
#62
Postat 30 January 2010 - 08:18 PM
#63
Postat 30 January 2010 - 11:12 PM
Eataly a spus:
What's abstinenta?
Si noi suntem fani Berlucchi dar in ultima vreme l-am cam tradat cu Ferrari :mrgreen:
Eu trec iar miine pe aici, ai sa vezi cu ce
#64
Postat 31 January 2010 - 11:55 PM
Imagini atasate
#65
Postat 01 February 2010 - 11:12 PM

Stefano, fidel Toscanei
#66
Postat 03 February 2010 - 10:39 AM

Si aseara la caracatita in ulei si merluciu in vin alb,am servit Gewurztraminer(multumesc ca mi l-ai prezentat Adriana)!Citez:vin aromatic cu note fructate si floreale.
#67
Postat 03 February 2010 - 11:15 AM
Eataly, la 03 February 2010 - 10:39 AM, a spus:
Si aseara la caracatita in ulei si merluciu in vin alb,am servit Gewurztraminer(multumesc ca mi l-ai prezentat Adriana
Ambele sunt foarte pe placul meu, bravo
Uite aici un emoticons care ne place noua, mi l-a trimis Peter
Imagini atasate
#68
Postat 03 February 2010 - 12:41 PM
#70
Postat 06 February 2010 - 01:34 PM
Imagini atasate
#71
Postat 06 February 2010 - 03:07 PM
Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah!
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#72
Postat 06 February 2010 - 06:05 PM
dragos, la 06 February 2010 - 03:07 PM, a spus:
Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah!
Ma ce ma bucuram ca posteaz aci un barbat.
Ma steptam sa vad un wisikionzaroks.
Asta-i ultima reteta de iesit din mahmureala ?
Ca mie asa-mi suna.
Am inteles tot pana la ...frunza.
De care frunza ?
http://povesticulinare.blogspot.com/
#73
Postat 06 February 2010 - 08:56 PM
http://artaculinara....dpost__p__19230
am pus un pecorino sardo, nu puteam servi decit un vin din Sardegna
#74
Postat 06 February 2010 - 08:58 PM
#75
Postat 06 February 2010 - 11:12 PM
Piscotel, la 06 February 2010 - 06:05 PM, a spus:
dragos, la 06 February 2010 - 03:07 PM, a spus:
Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah!
Ma ce ma bucuram ca posteaz aci un barbat.
Ma steptam sa vad un wisikionzaroks.
Asta-i ultima reteta de iesit din mahmureala ?
Ca mie asa-mi suna.
Am inteles tot pana la ...frunza.
De care frunza ?
Neah, cred ca d-ra chifteluta vrea sa-i calce tatalui pe urmele culinare si ii testeaza gusturile ...
#77
Postat 07 February 2010 - 12:16 AM
uptown girl, la 06 February 2010 - 11:12 PM, a spus:
Neah, cred ca d-ra chifteluta vrea sa-i calce tatalui pe urmele culinare si ii testeaza gusturile ...
Si eu cred ca asta-i bautura alla chifteluta
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#78
Postat 07 February 2010 - 12:54 PM
am gasit o reteta de baileys , acolo explica ca se recomanda whiskey irish pentru ca scotchul are un gust o idee afumat, acum la coffee probabil ca nu schimba nimic
#79
Postat 07 February 2010 - 02:12 PM
Maya, la 07 February 2010 - 12:16 AM, a spus:
Mai, eu stiam ca Chifteaua gateste,dar daca s-a apucat si de cocktailuri e precoca rau.
Cand yo da prima placinta din noroi cu flori din ghiveci,atunci sa vezi.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#80
Postat 07 February 2010 - 02:28 PM
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

Ajutor













