![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
BLAT:
- 3 oua intregi
3 linguri de zahar
3 linguri de faina
aroma de portocala ( optional)
CREMA:
- 500 gr branza de vaca
piure de gutuie ( cat va lasa inimna)
zahar pt dulceata / jeleu
3-4 linguri de peltea de gutui
( in cazul in care nu aveti zahar de dulceata , 2 foi de gelatina )
Se face un blat normal din pandispan:
Se separa ouale , se bat albusurile separat , apoi se adauga zaharul in ploaie , se bat mai departe , se adauga faina si galbenusurile si se amesteca pale-pale
![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Compozitia se toarna in tava - a mea a fost micutza , cam 20/30 ( se foloseste hartie de copt):
![Imagine atasata: 85_d8678c872f244fca4e044003b86c4f87.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/85_d8678c872f244fca4e044003b86c4f87.jpg)
Se coace la 180 de grade cam 20 de min sau se face testul cu scobitoarea. Se scoate blatul , se lasa la racit:
![Imagine atasata: 85_1cdea13992b5fee5c7632790620971aa.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/85_1cdea13992b5fee5c7632790620971aa.jpg)
Si apoi se taie in 2:
![Imagine atasata: 85_b4f6d2ab8b40e0697f97daafd86d2613.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/85_b4f6d2ab8b40e0697f97daafd86d2613.jpg)