Forum Culinar: manicotti / cannelloni - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

manicotti / cannelloni de ce imi ies turtite :((

#1 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 12 June 2011 - 05:53 PM

cum sa fac sa imi iasa si mie pastele astea tubulare rotunde si frumoase? Uite asa mi-ar place sa-mi iasa si mine...

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-341-13078936828469.jpg

am facut de cateva ori, inclusiv ieri, manicotti cu branza si nu imi place ca de fiecare data ies turtite, ca aici (poza asta e luata tot de pe internet)

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-341-13078937465509.jpg

Eu le fierb mai intai, ca asa scrie pe cutie, apoi le umplu si le pun cu sos in tava. Le acopar cu folie de aluminiu si le dau la cuptor. Voi cum le faceti?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#2 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,075
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 June 2011 - 10:17 PM

Aura, am mutat aici mesajul tau.
Ti-a explicat Maya la cannellonii ei cum face, ai incercat sa faci ca ea?

#3 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 12 June 2011 - 10:52 PM

Eu nu-i fierb si nici nu acopar,si ramîn în forma.Daca vrei neaparat sa-i fierbi înainte atunci nu-i mai acoperi.Sau nu le mai lasa mult lichid în umplutura,si eventual fara prea mult sos.Pui doar niste cascaval deasupra...altfel se pleostesc.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi