cum sa fac sa imi iasa si mie pastele astea tubulare rotunde si frumoase? Uite asa mi-ar place sa-mi iasa si mine...
am facut de cateva ori, inclusiv ieri, manicotti cu branza si nu imi place ca de fiecare data ies turtite, ca aici (poza asta e luata tot de pe internet)
Eu le fierb mai intai, ca asa scrie pe cutie, apoi le umplu si le pun cu sos in tava. Le acopar cu folie de aluminiu si le dau la cuptor. Voi cum le faceti?
Pagina 1 din 1
manicotti / cannelloni de ce imi ies turtite :((
#1
Postat 12 June 2011 - 05:53 PM
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
#2
Postat 12 June 2011 - 10:17 PM
Aura, am mutat aici mesajul tau.
Ti-a explicat Maya la cannellonii ei cum face, ai incercat sa faci ca ea?
Ti-a explicat Maya la cannellonii ei cum face, ai incercat sa faci ca ea?
#3
Postat 12 June 2011 - 10:52 PM
Eu nu-i fierb si nici nu acopar,si ramîn în forma.Daca vrei neaparat sa-i fierbi înainte atunci nu-i mai acoperi.Sau nu le mai lasa mult lichid în umplutura,si eventual fara prea mult sos.Pui doar niste cascaval deasupra...altfel se pleostesc.
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Arata acest topic
Pagina 1 din 1