Este o supa rece, dar eu l-am folosit ca aperitiv, servit in cupe de inghetata.
Dau cantitatile asa cum le-am gasit, dar eu am pus totul dupa gust. Are un gust dulceag, de la pepene, deci daca il vreti mai putin dulce se reduce din cantitatea de pepene.
1/4 pepene rosu, 1/2 ardei rosu, 1/2 ceapa, 2 rosii, 1 pahar mic de suc de rosii, 1 lingura ulei de masline, sare si piper.
Se mixeaza toate legumele, iar la sfarsit se adauga sucul de rosii si uleiul. Se filtreaza supa pentru a obtine un gazpacho fin si omogen. Se pune sare si piper si se tine la frigider cel putin 1 ora.
Pagina 1 din 1
Gazpacho de pepene rosu supa rece
#1
Postat 15 June 2011 - 03:39 PM
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1