Forum Culinar: Gazpacho de pepene rosu - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Gazpacho de pepene rosu supa rece

#1 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 June 2011 - 03:39 PM

Este o supa rece, dar eu l-am folosit ca aperitiv, servit in cupe de inghetata.

Dau cantitatile asa cum le-am gasit, dar eu am pus totul dupa gust. Are un gust dulceag, de la pepene, deci daca il vreti mai putin dulce se reduce din cantitatea de pepene.

1/4 pepene rosu, 1/2 ardei rosu, 1/2 ceapa, 2 rosii, 1 pahar mic de suc de rosii, 1 lingura ulei de masline, sare si piper.

Se mixeaza toate legumele, iar la sfarsit se adauga sucul de rosii si uleiul. Se filtreaza supa pentru a obtine un gazpacho fin si omogen. Se pune sare si piper si se tine la frigider cel putin 1 ora.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi