Pagina 1 din 1
Cu acul prin ou
#1
Postat 15 June 2011 - 06:24 PM
Nu-i aşa că v-am băgat în ceaţă cu titlu reţetei, da las' că vă lămuriţi pe parcurs despre ce e vorba
Nu e nevoi să scotociţi prin sertarul cu d'ale broderiilor şi nici să mergeţi la mercerie pen'că ce vă trebuie se găseşte la numai la supermarket sub numele de Golden needle, Ace de aur sau ciuperci Enoki. În imagine, un exemplar de 150 de grame metrice.
Cine se încumetă să le cumpere, trebuie să le scurteze de rădăcini, se le taie ad libitum după care tre'să le bage-n ou, moment în poa'să strige evrika apropo de titlu topicului. Dacă dorm ai casei, puteţi striga evrika aici, cât de tare doriţi, că nu deranjaţi pe nimeni
Între timp puteţi încinge o tigaie cu ce lichid sau solid vă place (mie îmi place cu unt) după care aranjaţi compoziţa gen muşuroi, că e mai uşor la întors
sau gen omletă
Frigeţi întorcând pe amble părţi şi cînd sunt gata, serviţi-le cu salată de roşii
Timp de preparare: 10 minute
Dificultate: din ciclul "ştiu să fac omletă"
Nu e nevoi să scotociţi prin sertarul cu d'ale broderiilor şi nici să mergeţi la mercerie pen'că ce vă trebuie se găseşte la numai la supermarket sub numele de Golden needle, Ace de aur sau ciuperci Enoki. În imagine, un exemplar de 150 de grame metrice.
Cine se încumetă să le cumpere, trebuie să le scurteze de rădăcini, se le taie ad libitum după care tre'să le bage-n ou, moment în poa'să strige evrika apropo de titlu topicului. Dacă dorm ai casei, puteţi striga evrika aici, cât de tare doriţi, că nu deranjaţi pe nimeni
Între timp puteţi încinge o tigaie cu ce lichid sau solid vă place (mie îmi place cu unt) după care aranjaţi compoziţa gen muşuroi, că e mai uşor la întors
sau gen omletă
Frigeţi întorcând pe amble părţi şi cînd sunt gata, serviţi-le cu salată de roşii
Timp de preparare: 10 minute
Dificultate: din ciclul "ştiu să fac omletă"
#3
Postat 15 June 2011 - 07:56 PM
Enoki sînt excelente, poti încerca si varianta asta : înfasori un snop de enoki într-o fîsie subtire de piept afumat, rumenesti la tigaie cu un pic de unt, servesti alaturi de omleta
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#7
Postat 16 June 2011 - 01:39 PM
Ce fragede tre' sa fie... Pe aici prin supermarketuri nici vorba de asa delicatesa. Deocamdata ma delectez cu pozele tale. Daca locuiesti in Romania poti sa-mi spui si mie din ce supermarket le-ai cumparat?
#8
Postat 16 June 2011 - 03:31 PM
Dexter,foarte faina reteta.Eu înca nu am ajuns la Asia-Shop.Poate trec chiar azi.Poate au ciuperci de astea.
(Ai urmarit Dexter,sau e doar o coincidenta de nume? ...eniuei,eu ma bucur de pe acum de sezonul 6 )
(Ai urmarit Dexter,sau e doar o coincidenta de nume? ...eniuei,eu ma bucur de pe acum de sezonul 6 )
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#9
Postat 16 June 2011 - 03:53 PM
Laura, din păcate nu te pot ajuta cu supermarketul
Maya, nu e nici o coincidenţă
Maya, nu e nici o coincidenţă
#11
Postat 01 April 2012 - 05:40 PM
n-am mai dat de mult cu acu prin ou da' azi brodai o omletă, cinci pe faţă, treijpe pe dos
la final adăugai nişte ciucurei de roşii şi un nasture de pătrunjel
la final adăugai nişte ciucurei de roşii şi un nasture de pătrunjel
#12
Postat 06 March 2017 - 08:48 PM
am băgat din nou acele-n ou(ă) și ... le-am mâncat. ză omleta rulz, prima mea rețetă pe arta
#13
Postat 26 April 2017 - 10:42 PM
Nu am incercat niciodata ciuperci Enoki, par prea mici, se simt in mancare?
#14
Postat 27 April 2017 - 12:17 AM
diana, se simt chiar bine dar nu sunt ciuperci din care să faci tocăniță
#15
Postat 01 December 2018 - 07:53 PM
Heave ho, buccaneers ;)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1