Forum Culinar: Cuptorul... - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cuptorul...

#1 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 16 June 2011 - 07:40 PM

Cutia asta de se incalzeste si facem in ea ce ne trece prin cap. De se incalzeste cu gaz au cu corent, din fericire se incalzeste. Uneori mai mult, alteori mai putin, de multe ori iese din el ce trebe, uneori nu iese cum trebe si ne enervam... si o lom de la capat.

In cautarile mele bilderbergice pre net dau de fel de fel de chestii. Si dadui si de o chestie cu sfaturi care ne-ar putea fi de folos in folosirea cuptorului. Si ma gandii sa va zic si voo.

Chestia e ca mi-e lene sa traduc din engleza asa ca o sa pui in engleza. Si cine o avea chef si rabdare ii rugat(a) sa efectueze traducerea de riguare pentru cele/cei ce nu stapanesc limba (destul de bine).

Precum vedeti, facui ca la rebus de ingrosai cuvinte tematice :)

Asadar, sa purcedem la drum. Este vorba despre un fel de calibrare a cuptorului, ca sa stiti si voi cam cum se potrivesc indicatiile de temperatura cu temperatura din cuptor, fara a folosi un termometru pe care nu-l aveti la indemana.
Apoi, o jmecherie pentru a mentine temperatura cat mai constanta in cuptor, mai ales atunci cand mai deschideti usa ca sa verificati ce se petrece inlauntru.


Calibrate Your Oven with Sugar, Keep Its Temperature Steady with a Pizza Stone

http://lifehacker.co...d-a-pizza-stone

si

The Two Things You Should Do to Your Oven RIGHT NOW

http://answers.oreil...oven-right-now/


Spor!

"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi