![Imagine atasata: monthly_06_2011/post-701-13092271848871.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2011/post-701-13092271848871.jpg)
![Imagine atasata: monthly_06_2011/post-701-13092270544477.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2011/post-701-13092270544477.jpg)
INGREDIENTE:
![Imagine atasata: monthly_06_2011/post-701-13092269844144.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2011/post-701-13092269844144.jpg)
- 1 ½ cani faina
- 1 plic praf de copt (10 gr)
- ½ lingurita de sare
- 3 oua
- ½ ceasca de zahar granulat
- 1 cutie branza Ricotta (250 gr)
- ¼ ceasca unt topit nesărat
- ¼ ceasca de lapte
- 1 cana afine proaspete
- zahar pudra pentru ornat
- alune feliate pentru ornat (optional)
![Imagine atasata: monthly_06_2011/post-701-13092270045348.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2011/post-701-13092270045348.jpg)
Intr-un bol de marime medie amestecati împreună primele 3 ingrediente, faina, praful de copt si un praf de sare.
![Imagine atasata: monthly_06_2011/post-701-13092270108639.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2011/post-701-13092270108639.jpg)
Într-un castron separat, amestecati împreună ouăle şi următorele 4 ingrediente de pe lista (zaharul, untul,ricotta si laptele).
![Imagine atasata: monthly_06_2011/post-701-1309227018082.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2011/post-701-1309227018082.jpg)
Cu un robot de bucatarie se amestecă bine ingredientele si apoi se presara usor amestecul uscat de faina, avand grija sa nu se formeze cocoloase. Se toarnă compozitia într-un vas pentru tarta uns in prealabil cu puin unt si se presara cu afine.
![Imagine atasata: monthly_06_2011/post-701-13092270259448.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2011/post-701-13092270259448.jpg)
Eu am presarat si putine felii de alune.
![Imagine atasata: monthly_06_2011/post-701-13092270323526.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2011/post-701-13092270323526.jpg)
Se încălzeste cuptorul la 350 ° si se lasa tarta aproximativ 30 de minute.
Se lasa putin sa se raceasca si se pudreaza cu zahăr înainte de servire.
![Imagine atasata: monthly_06_2011/post-701-13092270420671.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2011/post-701-13092270420671.jpg)
![Imagine atasata: monthly_06_2011/post-701-13092269934315.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2011/post-701-13092269934315.jpg)