Pe scurt am sa va fac o dare de seama .
In ultimul timp sunt cam scumpa la vedere,pentru ca sunt dusa la prasit,la plivit,la fasonat garduri vii .

Cum bine spunea prietena mea.
M-am facut Doamna taranca.

Curtea e foarte mare si mi-am marit si gradina de legume.
Cu alte cuvinte ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual.

Number of downloads: 0
Peste toate,nu-mi ajungeau 2 caini,trei pisici si 16 pui de carne,mi-am luat si doua rate.
Toate bune si frumoase .
Bobocii dragalasi nevoie mare.Le-am facut tarc separat,cu hranitore, adapatoare, dormitoare si piscina.
Am vazut de la inceput ca unul e mai "lenes" si sta mai mult asezat,dar nu mi-am facut probleme .
Ca doar nici noi nu suntem toti la fel de energici.
Dupa 3 saptamani am observat ca e mult mai mic decat celalat si apoi a inceput sa schiopateze.Am crezut ca s-a lovit si o sa-i treaca.
Intra-adevar,in ziua urmaroare mergea bine.
Dupa alte doua zile nu s-a mai ridicat de loc.
I-am veriicat labele.Nu are nimic rupt,nu are nici o rana.Pur si simplu nu se sprijina pe un picior.
Asa ca acum il hranesc din ora in ora,ii fac masaj la labute ,ii dau vitamine,oua fierte,branza de vaci,varza....ma uit la el si sper sa se faca bine.
Problema este ca intre timp celalat s-a dublat ca greutate,.In culcus,cand dorm,se urca uneori pe cel mic.Ziua,daca se sperie calca el .
Daca-i despart,cel mare piuie si plange de mama focului.
A avut cineva rate ?
Aveti un sfat pentru mine ?
Luni il duc la veterinar.
No cam astea-s noutatile.
Va pun cateva poze cu ei de acum o luna.
Se vede ca cel mic statea mai mult jos.Dar pentru ca mergea si se mai balacea si el,nu mi-am dat seama ca are o problema.
Apropo.Ii cheama Foca si Moca.
Cel mic e Moca.