Forum Culinar: Unde dai si unde crapa? - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Unde dai si unde crapa? Crapaturi la ambele capete ale membrelor posterioare

#1 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 28 August 2011 - 05:59 PM

Unde dai si unde crapa?
Crapaturi la ambele capete ale membrelor posterioare
Calcaie crapate

Disclaimer:
Aveti voie sa radeti despre mine.

Il mai tineti minte pe Gus Portokalos din My Big Fat Greek Wedding?
Umbla la el cu spray-ul Windex si il folosea la toate betesugurile de la arsuri, vanatai, cosuri, etc.
In alt fim o tipesa hispanica folosea pentru riduri ... hemorzom. B)

Eu, dupa o vara de umbalt descut in casa si afara in sandale am (din nou) calcaiele - cam neglijate - crapate.
Am pus pe ele(in ceasul al doisprezecelea), ce n-am pus? Unguente specializate din comert, unsori cu galbenele primite de la babe, sulimanuri emoliente furate de la oglinda Shefei.

Intr-o dimineata cand mi-am amintit de al doilea film am spus WTF!
Am pus mana pe hermorzom si l-am aplicat la celalta extremitate a picorului decat scrie in prospect. Adica pe calcaie. Pana la urma e mai multa logica in asta - caci e cam acelasi membru nespa :D? - decat sa-l intind la colturile ochilor :)

Si mai stiti ceva? Call me crazy:
A functionat !
Imediat s-au ameliorat durerile si in doua zile au trecut de tot.

Oare sa-mi deschid o clinica ? =))
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#2 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 28 August 2011 - 06:28 PM

E buna de retinut ideea. Si eu umblu vara desculta sau in flip-flops si mi se fac calcaiele varza. La mine funcioneaza bine crema aia speciala de calcaie de la Neutrogena. Sotul in schimb are o piele fina la picioare.... ca de, el e toata ziua cu ciorapi si pantofi. Dar si cui i se incing calcaiele!!! =))

#3 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 August 2011 - 07:04 PM

Shefu', eu nu te call crazy deloc. De fapt, prin underground-ul virtual, hemorzomul este foarte cunoscut de catre femei intre 18 si 60 ani -cel putin- ca un antirid de renume =)) Asadar, nu e cazul sa te blamezi si rusinezi deloc :) Bine ca ai scapat de problema.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#4 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 28 August 2011 - 08:51 PM

bine de stiut ! maine fug dupa hermozom (nu ca nu as fi avut de a face in timp cu dumnealui :D , dar s-o gatat )si dau la extremitatile crapate si dureroase B) - pana sa ma apuce `nebunia` torturilor , nu aveam probleme de astea , dar statul in picioare cred ca m-a ajutat oarecum :)
multam de pont shefu` =))

#5 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 29 August 2011 - 12:56 AM

eu cred ca am gene bune ca mie nu-mi crapa calcaiele. in schimb mainile sant aspre si ridate (multe linii in palme) si tot timpul pun ba ulei de masline, creme grase...etc
hemorzomul asta nu l-am vazut pe la mine, o fi sub alta denumire??e bun de avut si am sa-i zic si mamei ca ea are greieri in calcaie saraca...

#6 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 August 2011 - 11:00 AM

Angel, cere la farmacie un unguent pentru hemoroizi :sad3: Si eu ma gandesc sa iau, dupa ce s-a scris pe topicul asta, ca vad ca decolteul incepe sa capete anumite riduri dimineata de cum dorm probabil.
Eu am o problema de vreo 3 ani si mai bine, cred ca de la niste papuci de plaja, ca pe talpa, unde e platoul ala sub degete, s-a intarit ... nu mai e piele fina, dar nu doar pielea, nu stiu cum sa explic ...s-a facut ca o zona tare ... . Degeaba pedichiura ... Oare tot hemorzom sau altceva ar putea sa foloseasca?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 11:01 AM

Vezi postareaAngel, la 29 August 2011 - 12:56 AM, a spus:

eu cred ca am gene bune ca mie nu-mi crapa calcaiele. in schimb mainile sant aspre si ridate (multe linii in palme) si tot timpul pun ba ulei de masline, creme grase...etc
hemorzomul asta nu l-am vazut pe la mine, o fi sub alta denumire??e bun de avut si am sa-i zic si mamei ca ea are greieri in calcaie saraca...

Angel pe maini, am avut un astfel de episod asta iarna, am rezolvat cu Neutrogena.

#8 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 11:40 AM

Mirela, cum zicea si Daniela, este vorba de crema contra hemoroizilor. Nu e cazul sa ne jenam deloc, ca doar nu e facut acu ingredienti din zona pe care ar trebui aplicata. :sad3: Doar ca va sfatuiesc sa fiti extrem de atente daca aveti de gand sa o aplicati la ridurile de la ochi...caci pe indicatii scrie ca nu trebuie aplicata in zonele astea. E posibil sa fiti alergice la vreun ingredient de baza si mai dati in alta belea. Cel mai bine intrebati-va medicul inainte de a o folosi cu scopuri cosmetice.

Si tot cum zice Daniela, pentru maini Neutrogena cu glicerina, concentrata si neparfumata poate face minuni. De asemenea, crema de maini clasica de la Farmec e la fel de buna. Si de la farmacie poti sa iti procuri glicerina si sa aplici pe maini. Nu sta cu mainile mult in apa. Cand umbli cu apa sa nu fie nici prea fierbinte, nici prea rece. La fel, fereste-te de temperaturi extreme, de spalat mainile cu sapunuri stringente, de tinut la soare. Vezi ca in farmacii sunt niste manusi foarte delicate de bumbac, poarta-le cand umbli prin soare. Ori ia-ti niste manusi sic, de danteluta, frumoase. Englezoaicele se fereau mereu de soare in trecut, erau cu manusi si umbreluta si tare despte erau. In special deasupra Australiei stratul de ozon este foarte deficitar. Degradarea barierei de corali contribuie cu atat mai mult la diminuarea protectiei naturale asa incat soarele este foarte agresiv acolo si daunator. Se recomanda ca si copiii sa fie protejati cand ies la plaja. Si, fiind in Australia, cu siguranta poti face rost de seu de oaie. Fa niste cure cu el. Pute ca naiba dar poate da rezultate exceptionale. La fel, cand faci suc de cartof crud, pentru stomac, aplica si pe maini, lasa vreo 15 minute apoi clateste.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#9 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 11:44 AM

:sad3: zi si mie Lapona , ce fac cu talpile intarite (nu la calcaie)? de asta nu se poate sa nu stii tu nimica ... :sad3:

#10 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 11:54 AM

Hihi...eu sunt mai fixista asa cu fatada mea, cred ca sufär de complexul lui Ivan Turbinca...ba nu, nu, mai degraba de ala din Tinerete fara Batranete si Viaat fara de Moarte :sad3:

Stai calma cu decolteul tau ca si eu fac dungi din alea si asta de mult, nu de ieri de-alaltaieri.
Cu calcaiele eu nu am porobleme, haleluia! Uite, daca ai timp, sa citesti in Formula As (www.formula-as.ro), ca gasesti multe tratamente "babesti", de la urinoterapie pana la uleiuri etc. In ce ma priveste, piatra Ponce e sfanta. In nici un caz dat cu lama, la pedichiura, mare mare greseala! Iti faci masaj regulat cu piatra - dar regulat si consecvent- apoi ungi cu crema grasa, cu seu de oaie, vezi tu. Neutrogena are si pentru calcaie crema. Apoi, poti face bai de uleiuri calde. Vezi ca la plafar gasesti Vitaminele A, E, Q10 uleioase, ulei de migdale dulci, de ricin. Faci o amestecatura, tii acolo ca 15 minute, scoti si tamponezi cu servetele de hartie, nu te speli dupa aia. Eu cand merg la sauna fac asa. Imi dau din varful capului pana al unghiilor de la picioare cu ulei de argan ori de masline, stau acolo, ies, fac un dus rapid cu apa calda, fara sapun si ma usuc repede cu propsopul, prin tamponari si asa dorm pana a doua zi. E o senzatie mai neplacuta, dar se merita. Incearca sa iti masezi picioarele seara cu ulei si pui niste soseste foarte lejere si sa dormi asa - daca rezisti. Eu pana acum nu am reusit performanta...urasc sa dorm cu sosete in picioare.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#11 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 29 August 2011 - 12:52 PM

eu am avut o crema pentru calcaie foarte buna, adusa de mama din romania, dar nu stiu cum se numea. Acum ca s-a terminat, am inceput sa fac gomaj cu sare si ulei de masline, apoi o crema grasa de la farmacie si pus ciorapi in picioare pentru jumatate de ora, pana intra crema in piele. Eu fac chestia asta o data pe saptamana, pentru ca sunt lenesa, dar ar fi bine de facut o data la trei zile.

Angel, si eu am aceeasi problema cu mainile, mai ales iarna, am niste maini crete...si asa ma enerveaza...Trebuie mult masaj si crema.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#12 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 August 2011 - 01:19 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 29 August 2011 - 11:40 AM, a spus:

In special deasupra Australiei stratul de ozon este foarte deficitar. Degradarea barierei de corali contribuie cu atat mai mult la diminuarea protectiei naturale asa incat soarele este foarte agresiv acolo si daunator.

io am citit ca flatulenta oilor din Noua Zeelanda ar fi de vina :lol:

#13 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 29 August 2011 - 01:23 PM

Vezi postareamoatza, la 29 August 2011 - 01:19 PM, a spus:

In special deasupra Australiei stratul de ozon este foarte deficitar. Degradarea barierei de corali contribuie cu atat mai mult la diminuarea protectiei naturale asa incat soarele este foarte agresiv acolo si daunator.

esti de belea :D
si cangurii sant beshinosi :D

fetele nu stau fara crema sau bluze la soare. si palarii. isi pun singure crema pe umeri si fatza, asa s-au obisnuit de mici. aici la scoala te tine in clasa daca iti uiti palaria acasa ;)...nu o vezi sa plece fara, intorci masina daca o lasa din greseala ca e prapad :D

o sa caut si eu o crema grasa, poate cu lanolina (ala e seu de oaie??). oricum am crema sub chiuveta si cum spal ceva dau cu crema ...

#14 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 02:40 PM

Vezi postareamoatza, la 29 August 2011 - 01:19 PM, a spus:

:D :D Plus alte cateva amanunte de ordin geografico-economico-astronomic, dar de importanta minora, desigur :D
Ia casapiti draga oilea alea p-acolo!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#15 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 02:41 PM

Darkie, ce te mai sfatuiesc este sa eviti contactul direct cu orice produse de curatat. Poarta manusi.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#16 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 02:49 PM

Merci, Lapona. Nu am dat nici eu cu lama pe picioare/talpi :lol:
Auzi si pentru pori deschisi? desi parca de cand cu crema cu ulei de argan arata mai bine ...mai ales ca e vara si se deschid de la caldura ... As vrea sa am ten de-ala de piersicuta. Si eu sufar de sindromul tinerete fara batranete :D

#17 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 02:53 PM

Tenul cu pori deschisi nu va arata nicicand ca de piersicuta ... regret sa te dezamagesc :lol: . Asa ca, you've got to make the best out of it . Am scris la produsele cosmetice. Biotherm are o gama intreaga pentru astfel de piele si chiar functioneaza. Eu sunt pe deplin multumita.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi