Forum Culinar: Acciughe sott'olio - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Acciughe sott'olio

#1 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 September 2011 - 02:26 PM

Pestisorii astia mici se gasesc de cumparat varsate, vinzatorul are niste cutii mari de tabla cu pestisorii conservati sub sare, 200 de gr = 7 €, cu multa rabdarica se curata de sare si de spina dorsala sub jet de apa, se pun intr-o cutiuta si se acopera cu ulei, se pastreaza in felul asta la frigider mult si bine si se pot folosi la multe retete.
Imagine atasata: monthly_09_2011/post-4-13163487349881.jpg

un exemplu
Acciughe in salsa verde
Sosul verde se obtine amestecind ulei extravirgin de masline cu patrunjel si usturoi. Se pastreaza la frigider citeva zile bune.
Imagine postata

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi