Pagina 1 din 1
Salata de dovleac butternut cu spanac si quinoa
#1
Postat 02 October 2011 - 05:46 AM
Azi am facut salata asta pentru prima data, noua ne-a placut si m-am gandit s-o scriu aici.
Am taiat cuburi o jumatate de dovleac butternut, l-am stropit cu ulei de masline si l-am copt in cuptor. Am fiert o jumatate de cana de quinoa si am lasat-o sa se raceasca. Spanacul l-am calit impreuna cu cateva frunze de salvie in ulei de masline si am aruncat peste el o mana de merisoare uscate (cranberry) ... se pot inlocui foarte bine cu stafide.
La final le-am amestecat pe toate in aceeasi tigaie, pe foc mic cat sa se incalzeasca si sa se patrunda aromele.
Minds are like parachutes ... They only function when open!
#2
Postat 02 April 2013 - 07:59 PM
Ria, la 02 October 2011 - 05:46 AM, a spus:
Azi am facut salata asta pentru prima data, noua ne-a placut si m-am gandit s-o scriu aici.
Am taiat cuburi o jumatate de dovleac butternut, l-am stropit cu ulei de masline si l-am copt in cuptor. Am fiert o jumatate de cana de quinoa si am lasat-o sa se raceasca. Spanacul l-am calit impreuna cu cateva frunze de salvie in ulei de masline si am aruncat peste el o mana de merisoare uscate (cranberry) ... se pot inlocui foarte bine cu stafide.
La final le-am amestecat pe toate in aceeasi tigaie, pe foc mic cat sa se incalzeasca si sa se patrunda aromele.
Am taiat cuburi o jumatate de dovleac butternut, l-am stropit cu ulei de masline si l-am copt in cuptor. Am fiert o jumatate de cana de quinoa si am lasat-o sa se raceasca. Spanacul l-am calit impreuna cu cateva frunze de salvie in ulei de masline si am aruncat peste el o mana de merisoare uscate (cranberry) ... se pot inlocui foarte bine cu stafide.
La final le-am amestecat pe toate in aceeasi tigaie, pe foc mic cat sa se incalzeasca si sa se patrunda aromele.
In loc de dovleac pot pune altceva? Nu-mi place de nici o culoare (si nici jupanului). Pot inlocui cu dovlecel? Desi n-o sa mai aiba aroma, asta-i clar.....
#3
Postat 08 April 2013 - 03:12 AM
Foxyy, la 02 April 2013 - 07:59 PM, a spus:
Ria, la 02 October 2011 - 05:46 AM, a spus:
Azi am facut salata asta pentru prima data, noua ne-a placut si m-am gandit s-o scriu aici.
Am taiat cuburi o jumatate de dovleac butternut, l-am stropit cu ulei de masline si l-am copt in cuptor. Am fiert o jumatate de cana de quinoa si am lasat-o sa se raceasca. Spanacul l-am calit impreuna cu cateva frunze de salvie in ulei de masline si am aruncat peste el o mana de merisoare uscate (cranberry) ... se pot inlocui foarte bine cu stafide.
La final le-am amestecat pe toate in aceeasi tigaie, pe foc mic cat sa se incalzeasca si sa se patrunda aromele.
Am taiat cuburi o jumatate de dovleac butternut, l-am stropit cu ulei de masline si l-am copt in cuptor. Am fiert o jumatate de cana de quinoa si am lasat-o sa se raceasca. Spanacul l-am calit impreuna cu cateva frunze de salvie in ulei de masline si am aruncat peste el o mana de merisoare uscate (cranberry) ... se pot inlocui foarte bine cu stafide.
La final le-am amestecat pe toate in aceeasi tigaie, pe foc mic cat sa se incalzeasca si sa se patrunda aromele.
In loc de dovleac pot pune altceva? Nu-mi place de nici o culoare (si nici jupanului). Pot inlocui cu dovlecel? Desi n-o sa mai aiba aroma, asta-i clar.....
Foxyy, scuze, abia acum am vazut intrebarea ta. N-am incercat, dar banuiesc ca ai putea inlocui dovleacul cu cartof dulce, tot asa copt in cuptor. Daca incerci, sa-mi spui si mie cum a fost
Minds are like parachutes ... They only function when open!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1