![:floare:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/floare.gif)
Unul nou i-a luat locul
![:lol:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif)
Dupa, a devenit
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
Blaturile le coace bine exact in temperatura indicata in retete.
![:-*](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/11.gif)
Insa, cind coc aluat cu fructe la mijloc, sau cu brinza...dragul de aragaz nu coace bine, parte de jos nu e coapta ca lumea, sau e coapta pe fund si aluatul din interior-vecin cu fructele sau brinza e clisa> necopt.
Cind mi-a instalat aragazul, am vazut ca rafturile au alte locatii - usor schimbate.CU alte cuvinte mijlocul aragazului vechi nu e la fel cu mijlocul celui nou.
M-am uitat in cartea lui si zice :ca e posibil de la asezarea tavii pe raft.
Daca asez tava mai sus un pic se arde suprafata. Am incercat asta dupa ce copsesem pe raftul de dedesubt...si nu mi-a iesit nimic, poate ochii...Am acoperit cu hirtie copt suprafata sa nu se arda, dar blatul, interiorul prajiturii -tot nu a iesit crescut frumos ( deja l-am compromis_
Pina acum am stricat 3 praji. E vorba de praji in tava intinsa de marimea tavii normale de aragaz.
Am o solutie: sa le iau pe rind, sa incerc cu tava sus . jos. la"stinga" la dreapta" si sa arunca ataita matarial? dar muncesc pentru el, sa i ia naiba pe aia de la fabrica de aragazele lu'peste prajit!
![:cheers:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif)
A avut cineva exper. similara?
1. daca asez tava pe raftul de un pic mai sus decit jumatea aragazului, ar trebui sa micsorez temperatura ? sau sa micsorez timpul?
2.Daca asez pe raftul de putin mai jos decit mijlocul aragazului, sa maresc temeperatura si timpul?
in speranta ca intelege cineva ce am scris, then,/// ma "apuc "de fumat.
..si cind ma gidesc ca aragazul ala vechi,batrin, era super..pina sa dea ortul popii evident.