Forum Culinar: Tarta cu dulceata - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tarta cu dulceata super rapida si buna!!

#21 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 November 2011 - 11:04 AM

Vezi postareazerda, la 23 November 2011 - 08:04 AM, a spus:


mie-mi place cum a facut-o any! asa ceva as manca si eu cu placere, sa gasesc cate un cuib!! :violent6:


Si dulceata pe care o punem trebuie sa fie buna, asta-i adevarul.
Cuibul e o bunatate.
Exact ca la panettone cand sper ca in felia mea sa gasesc multa multa crema de fistic :sad1:

#22 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 November 2011 - 12:51 PM

Pai nu am decat trei dulceturi: magiun de caise, dulceata de afine si dulceata de gutui cred ca merge cu toate, sunt facute de mine. Eu pastram dulceata numai pentru clatite, dar poate o deturnez!! :headbang:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#23 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 November 2011 - 01:18 PM

Vezi postareazerda, la 23 November 2011 - 12:51 PM, a spus:

Pai nu am decat trei dulceturi: magiun de caise, dulceata de afine si dulceata de gutui cred ca merge cu toate, sunt facute de mine. Eu pastram dulceata numai pentru clatite, dar poate o deturnez!! :headbang:


Aia de afine pastreaz-o pentru papanasi :) !

#24 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 26 March 2012 - 11:59 AM

Gata, Anny! Am facut-o si pe asta!
Aici e varianta monti. Eu am facut-o cu dulceata de capsuni. Delicioasa! Saru' mana!

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-133-13327559371262.jpg
Sorina

#25 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 March 2012 - 01:10 PM

Mamaaaa cum arata dulceata aia :crying: !!!!!
Sorina, imi place mult de tot cum ti-a iesit consistenta aluatului.
Ma duc sa ma uit la Monti ;) !

#26 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 26 March 2012 - 01:19 PM

SI mie-mi place dulceata, ca de data asta pot sa-i zic dulceata pt ca mi-a ramas fructul intreg. A fost o surpriza placuta si pt mine. :crying:
Sorina

#27 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 29 March 2012 - 12:36 PM

Prezint si eu tarta, n-am sectiune fiindca am dus-o la servici, am mancat-o cu colegele la "5 o'clock tea". Foarte apreciata a fost, voi traduce reteta si voi fura o poza de aici ca sa exemplific consistenta aluatului ca eu n-am facut poze pas cu pas. Am pus si eu doar 120g zahar si am presarat-o cu mieji de nuca.

Mersi de reteta, ieftina, rapida si delicioasa!

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-97-13330172702759.jpg

#28 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 March 2012 - 12:45 PM

Ce frumoasa ti-a iesit si tie Laura :thumleft: ! Ma bucur ca ai mancat-o in companie!
Foarte buna ideea cu miez de nuca, eu as amesteca-o chiar cu gemul direct, ca sa gasesc nuca si prin cuiburi.

#29 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 29 March 2012 - 01:48 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 March 2012 - 12:45 PM, a spus:

Ce frumoasa ti-a iesit si tie Laura :scratch: ! Ma bucur ca ai mancat-o in companie!
Foarte buna ideea cu miez de nuca, eu as amesteca-o chiar cu gemul direct, ca sa gasesc nuca si prin cuiburi.


Da,da!! Buna idee! Mie mi-a venit mai tarziu, tarta era deja in cuptor cand am descoperit miejii de nuca in dulap. De aceea nici nu s-au afundat si nici nu s-au "aurit" prea bine.

Nu mai zic ca o pot adapta pentru cumnata-mea cu faina fara gluten si nici n-are lactoza. Am impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura! :unsure:

#30 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 March 2012 - 01:56 PM

Vezi postarealaura_lala, la 29 March 2012 - 01:48 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 29 March 2012 - 12:45 PM, a spus:

Ce frumoasa ti-a iesit si tie Laura :scratch: ! Ma bucur ca ai mancat-o in companie!
Foarte buna ideea cu miez de nuca, eu as amesteca-o chiar cu gemul direct, ca sa gasesc nuca si prin cuiburi.


Da,da!! Buna idee! Mie mi-a venit mai tarziu, tarta era deja in cuptor cand am descoperit miejii de nuca in dulap. De aceea nici nu s-au afundat si nici nu s-au "aurit" prea bine.

Nu mai zic ca o pot adapta pentru cumnata-mea cu faina fara gluten si nici n-are lactoza. Am impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura! :unsure:


Daca mai vrei retete fara lactoza, eu am mai pus:
tort de mere http://artaculinara...._1
tort de ciocolata http://artaculinara...._1

#31 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 29 March 2012 - 02:02 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 March 2012 - 01:56 PM, a spus:

Daca mai vrei retete fara lactoza, eu am mai pus:
tort de mere http://artaculinara...._1
tort de ciocolata http://artaculinara...._1


Mersi mult Any! :scratch:

#32 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 March 2012 - 10:07 AM

Hielloouu! Anutz! :-*

N-am respectat chiar tot fata ca-i mai presus de je :71: sa respect un reptept' ,am avut 2 oua mari si un albus :) am pus ulei ...
am batut albusele cu zaharul da' nu chiar batz,ca o bezea mai moale asa am adaugar galbenusele uleiul esenta de rom si coaja de potricala'faina amestecata cu 1 lingurita de praf de copt ,(zeama de lamaie am pus o data cu romul sa se activeze praful de copt in compozitie)dulceata am avut multe feluri stii cum e la mine o su' de borcane incepute asa ca de gutui (de la mama),de portocale si gref'rosu facute de io',caise (mama),capsuni cumparat...

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-405-13330956737608.jpg


Am dat olea cu lingura sa acopar olea' cuiburile de dulceata..

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-405-13330956817413.jpg

Gata..

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-405-13330956908117.jpg


Imagine atasata: monthly_03_2012/post-405-13330956991628.jpg

Adriana am gasit si tarta ta cu marmelada :)



Deci va multumesc frumos :)

#33 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 March 2012 - 10:14 AM

Geanino pot sa zic woww! Ti-a iesit de-a dreptul minunat :71: !
Pai fata draga, nici nu ma asteptam sa respecti reteta, nu erai tu daca o faceai :) .
Si-apoi mi-ai dat o super idee :-* , de data asta am vreo 4 borcane de dulceata incepute-n frigider:piersici, caise, capsuni, smochine.
Fac si eu ca tine, le combin! Cu ocazia asta fiecare felie are un gust diferit!

#34 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 March 2012 - 10:19 AM

Vezi postareaany_annette, la 30 March 2012 - 10:14 AM, a spus:

Geanino pot sa zic woww! Ti-a iesit de-a dreptul minunat :) !
Pai fata draga, nici nu ma asteptam sa respecti reteta, nu erai tu daca o faceai :-* .
Si-apoi mi-ai dat o super idee :) , de data asta am vreo 4 borcane de dulceata incepute-n frigider:piersici, caise, capsuni, smochine.
Fac si eu ca tine, le combin! Cu ocazia asta fiecare felie are un gust diferit!

Ha ha ha ! Asa sa faci, sar-na inca o data de retept. :71:

Uitai sa micsorez pozele acu' o fac :)

#35 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 March 2012 - 11:02 AM

Vezi postareaGeany, la 30 March 2012 - 10:19 AM, a spus:

Ha ha ha ! Asa sa faci, sar-na inca o data de retept. :71:

Uitai sa micsorez pozele acu' o fac :)


Cu placere Geany, e pe lista si la mine!

#36 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 30 March 2012 - 02:08 PM

Eu sunt in cautarea unui dulce rapid, fiindca daca nu fac diseara, o sa ma topesc de pofta si ceva cumparat nici nu ma gandesc sa pap, nu descoperisem topicul asta, dar acum dupa ce l-am citit sunt gata sa comit si eu tarta asta simpla si dulce cu D de la dulceata...o sa vin la noapte cu dovada negresit.
Any, sunt nevoita sa-ti amintesc faptul ca pentru mine esti maiastra!

#37 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 March 2012 - 03:16 PM

Vezi postareaGelutza, la 30 March 2012 - 02:08 PM, a spus:


Any, sunt nevoita sa-ti amintesc faptul ca pentru mine esti maiastra!


Ei da, vezi de treaba, n-am nik in plus dar nici in minus fata de nimeni :notworthy: ! Invat si eu aici cu voi, din mers.
Te astept Gela, sper sa fie pe gustul tau, ca de rapida e rapida.

#38 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 April 2012 - 03:34 PM

Cu dulceata de piersici si gem de caise

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-13-13335464640952.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-13-13335464821194.jpg

Fug sa fac una pentru socrella!

#39 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 April 2012 - 05:05 PM

Ce-mi placeeee! Am sa o fac si eu, sper, in seara asta, daca nu maine... vad eu. Oricum de facut o fac. :toothy9;
Sorina

#40 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 10 April 2012 - 02:54 PM

Mi-a placut ideea lui Geany de a goli borcanele incepute:

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13340624215191.jpg

Buna, rapida, se face repede, si daca n-ai chef de bucatarit.Eu tot cu ulei am facut-o.
Multam fain Any!

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi