Forum Culinar: Tarta sarata cu zucchine si morcov - Forum Culinar

Salt la continut

  • 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tarta sarata cu zucchine si morcov Zucchini bites

#61 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 20 February 2012 - 01:26 PM

tarta asta are interorul mai umed?

#62 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 February 2012 - 03:16 PM

Danna, wow, dupa castagnole acum tarta asta :lol: . Bravo, ma bucur ca ti-a placut, perfecta ti-a iesit!
Yoyo, nu, nu are interiorul umed.
Dar nu e uscata.
E destul de compacta, se taie usor, si rece si calda.
Eu cand o fac, n-o tai niciodata imediat dupa ce o tai din cuptor. O las "sa se aseze" cat de cat.
In plus zucchinele, morcovii si ceapa eu le storc foarte foarte bine inainte de a le amesteca cu celelalte ingrediente.

#63 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 02 March 2012 - 06:24 PM

Am facut-o din nou aseara, dar e inca intacta, ca am facut-o pt seara aceasta.
Si de data asta am facut-o cu faina de linte. Arata superbine...

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-133-13307053924273.jpg

Sunt curioasa sa vad deosebirea de gust intre cea cu faina integrala/tarate de ovaz si cea cu faina de linte. Revin cu impresii si sectiune.
Sorina

#64 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 March 2012 - 06:31 PM

Sunt de-acord cu tine, arata super bine :D !
E bine de stiut pentru cine nu mananca produse cu faina alba :D .

#65 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 March 2012 - 04:13 PM

Gata, hai ca am refacut-o si eu ieri

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322528246484.jpg

#66 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 March 2012 - 05:53 PM

Ce fain arata...
A, ca mi-am adus aminte. Sa stii ca a fost buna si cu faina de linte, da' parca a fost mai buna cu faina integrala/tarate de ovaz (jumi-juma).
Sorina

#67 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 March 2012 - 05:58 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 20 March 2012 - 05:53 PM, a spus:

Ce fain arata...
A, ca mi-am adus aminte. Sa stii ca a fost buna si cu faina de linte, da' parca a fost mai buna cu faina integrala/tarate de ovaz (jumi-juma).


Am mai mancat din ea si azi la pranz, ca mi-a mai ramas.
Pai de-acum stii cum s-o faci, ai facut diferenta intre una si alta, care ti-a placut mai mult aia o faci :hug: .

#68 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 22 April 2012 - 01:08 AM

O mai postez inca o data,sa te convingi ca sta in retetarul familiei forever :sad3: si mai mult nu pun,ca nu vreau s-acaparez topicul :71:

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1267-13350492222002.jpg

Dar sa-ti povestesc eu ce-am patit cu zucchini.Am luat saptamana trecuta cativa si i-am pastrat la frigider,caci n-aveam timp sa fac tarta.Ieri am prajit 2,gust din ei si mare mi-a fost mirarea sa descopar ca erau amari.Asa ca azi i-am curatat pe restul si i-am tinut in apa cu sare inainte sa-i rad.Mi-a fost frica sa nu trebuiasca s-arunc tarta,dar am scapat.Iar ce vezi verde, e praz si cred ca asa va ramane in reteta de-acum incolo,caci ne-a priit mai bine decat ceapa.

#69 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 April 2012 - 11:11 AM

Ellani te cred ca e reteta de familie ca deja ai facut-o de multe ori! Ma bucur tare mult ca te-am putut inspira si e pe gustul vostru!
Zucchine amare n-am nimerit niciodata, nici cand le tineam prea mult in frigider. Dar bine ca ai rezolvat.
Iar prazul e foarteb bun de inlocuit ceapa. Brava :sad3:!

#70 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 04 July 2012 - 01:05 PM

Azi am refacut si eu tarta , dar in forme de briose. Din portia intreaga mi-au iesit 24 de bucati ( doua tavi) . Jumate am pus la congelator pt. sambata, jumate le mancam acum, caldute. Fara decor, ca nu se mai poate sta in bucatarie.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-508-13413998934582.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#71 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 July 2012 - 02:20 PM

Vezi postareakoral, la 04 July 2012 - 01:05 PM, a spus:

Azi am refacut si eu tarta , dar in forme de briose. Din portia intreaga mi-au iesit 24 de bucati ( doua tavi) . Jumate am pus la congelator pt. sambata, jumate le mancam acum, caldute. Fara decor, ca nu se mai poate sta in bucatarie.


Sunt frumoase foc Corina, in forme de briose :floare: !
Eu pe azi o am in plan ca s-o mancam maine :floare: .

#72 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 06 July 2012 - 08:25 PM

Ia , sa le pun si coafate, sa nu se piarda la retete zilnice, plus o poza impreuna cu checul Stellinei, tot in forme de briose.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-508-1341599130117.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-508-13415991406382.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#73 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 16 July 2012 - 03:36 PM

Am facut si eu reteta asta si marturisesc ca am facut-o azi a doua oara, ca prea buna a fost, doar ca data trecuta n-am mai apucat sa pozez nimic :appl:

Uite si dovada:

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-243-13424456550587.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-243-13424456699763.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-243-13424456854203.jpg

Mi-a placut mie asa, in forma de muffin.
DELICIOS, merci

edit: va dati seama ca erau calde spre fierbinti cand ma chinuiam sa le pozez, ca altfel pateam ca data trecuta... asa ca nu li s-a pastrat forma perfecta :appl:

#74 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 07 September 2012 - 04:53 PM

Da, foarte buna tarta!

dovada..

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-1297-13470295777995.jpg

Multumesc pt reteta :rolleyes:
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#75 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 October 2012 - 10:28 PM

Vezi postareakoral, la 06 July 2012 - 08:25 PM, a spus:

Ia , sa le pun si coafate, sa nu se piarda la retete zilnice, plus o poza impreuna cu checul Stellinei, tot in forme de briose.


Mi-au placut si necoafate, dar cu oleaca de freza in plus sunt extraordinare!
Ce le-ai pus, Cori?

Vezi postarearedivivus, la 16 July 2012 - 03:36 PM, a spus:

Am facut si eu reteta asta si marturisesc ca am facut-o azi a doua oara, ca prea buna a fost, doar ca data trecuta n-am mai apucat sa pozez nimic :)

Uite si dovada:

Mi-a placut mie asa, in forma de muffin.
DELICIOS, merci

edit: va dati seama ca erau calde spre fierbinti cand ma chinuiam sa le pozez, ca altfel pateam ca data trecuta... asa ca nu li s-a pastrat forma perfecta :)


Foarte faine si in forme de muffins si ma bucur enorm de mult ca ti-au placut!!
In plus sunt bune si a doua zi!

Vezi postareaOana S, la 07 September 2012 - 04:53 PM, a spus:

Da, foarte buna tarta!
dovada..
Multumesc pt reteta :drool:


Oana sa va fie de bine, eu abia acum am vazut postarile voastre!
Frumos ti-a iesit!

#76 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 January 2013 - 12:53 PM

Am facut si eu tarta, ca ieri am gatit ceva chinezesc, si-mi ramasese jumatate de morcov. Asa un dovlecel de vreo 150 de grame un sfert de ceapa, jumatatea de morcov, un ou, doua linguri de faina cu varf,cascaval ras, o lingurita praf de copt si ulei pana mi s-a parut ca seamana la consistenta cu poza pusa de Any!

Am furat din ea calda, dar sunt absolut sigura ca rece e mai buna, numai ca eu o las altora!! :hungry:

O sa pun si poze!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#77 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 January 2013 - 09:47 PM

Vezi postareazerda, la 17 January 2013 - 12:53 PM, a spus:

Am facut si eu tarta, ca ieri am gatit ceva chinezesc, si-mi ramasese jumatate de morcov. Asa un dovlecel de vreo 150 de grame un sfert de ceapa, jumatatea de morcov, un ou, doua linguri de faina cu varf,cascaval ras, o lingurita praf de copt si ulei pana mi s-a parut ca seamana la consistenta cu poza pusa de Any!

Am furat din ea calda, dar sunt absolut sigura ca rece e mai buna, numai ca eu o las altora!! :)

O sa pun si poze!!


Sunt sigura c-a fost buna, numa' c-a fost putina. Dar cum eu cunosc "pasiunea" ta pentru morcovi :) , e bun si-asa!

#78 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 January 2013 - 10:18 PM

Pai pana pun poze feed back, a fost foarte apreciata! Axum daca stiu ca e apreciata, pot face mai multa.

Si apreciez ca tii minte cat de tare iubesc eu morcovii!!

Uite poza cu portia verisoarei, eu sunt la cura:

Imagine postata

Si ea e la cura dar altfel de cura!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#79 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,408
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 05 May 2020 - 01:04 AM

Mai scoatem retete de la naftalina - delicioasa! am facut-o azi dimineata, inainte sa "plec" la serviciu, acum nu mai e...

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2020/post-192-0-73292800-1588633452.jpg


#80 Useril este offline   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,387
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 05 May 2020 - 01:32 AM

Vezi postareaadi_edi, la 05 May 2020 - 01:04 AM, a spus:

Mai scoatem retete de la naftalina - delicioasa! am facut-o azi dimineata, inainte sa "plec" la serviciu, acum nu mai e...


Super! Daca nu uit, maine cand vin de la serviciu, fac si eu tarta asta. Am toate ingredentele.

Arata acest topic


  • 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi