Scrisoare pentru Mos Craciun...
Postat 16 December 2014 - 01:18 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 16 December 2014 - 01:21 PM
Daniella, la 16 December 2014 - 01:18 PM, a spus:
4 copii cuminti, Danny! Ci nu te mai-nerva, ca strica ....
Stellin' io-s de doo ori curioasa, dar abia joi il vad p-al meu, asa ca-ntai il voi vedea p-al tau!
Dar sunt si nelinistita: Renul meu a promis ca azi da cadoul copilului cuminte! S-o fi oprit la vreo crasma? N-am nici o veste.O fi pierdut numarul de telefon? Celalalt ren, care trebuia s-ajunga vineri, a ajuns azi.Asta de trebuia s-ajunga azi...nimic! Renuleeee!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 16 December 2014 - 07:12 PM
Deci am sansa sa gust din ce a fursecarit Pàtru, si o sa ma delectez si cu un salam de sezon.
Merci Peter&Ghitte, si sarbatori fericite si voua.
Fisiere atasate
-
peter&ghitte.jpg (152.16K)
Number of downloads: 0 -
peter&ghitte 1.jpg (142.46K)
Number of downloads: 0
Postat 16 December 2014 - 07:29 PM
Postat 16 December 2014 - 07:34 PM
Postat 16 December 2014 - 07:43 PM
stella, la 16 December 2014 - 07:12 PM, a spus:
Deci am sansa sa gust din ce a fursecarit Pàtru, si o sa ma delectez si cu un salam de sezon.
Merci Peter&Ghitte, si sarbatori fericite si voua.
Oh, ce ma bucur ca a mai ajuns si Mosul asta. I-a trebuit chiar mai mult decit Mosul Nicoletei.. Si doara suntem vecini
Fursecurile de la mine, salamul de show(avu acea caciula de Mos), dar sa vezi jocul de umbre in luminarea aia a lui Brigitte.
(Am sperat sa nu arati scrisul din felicitare)...oricum a fost scrisul mai frumos, ala de duminica.
Sper sa iti si placa fursecurile, ca deh, ce sa-ti trimitem tie, Ambasadoarea Artei Culinare si una din cele mai mari
laudatoare a lui Pătru.
Pătru
Postat 16 December 2014 - 08:04 PM
Postat 16 December 2014 - 08:11 PM
stella, la 16 December 2014 - 08:04 PM, a spus:
Face bine la suflet. Vezi ce suflet "cuminte" sunt??
Peter
Postat 16 December 2014 - 08:18 PM
Multam Mos Zoazore!
1.jpg (82.8K)
coletul in toata splendoarea lui, desfac putin si ma uit atent
2.jpg (36.52K)
5.jpg (42.02K)
vad, admir, si cercetez
3.jpg (58.84K)
ma uit mai atent si admir pe indelete
acum savurez...gata nu mai am timp de scris ca trebuie sa ma bucur iar...imi place...
Postat 16 December 2014 - 08:29 PM
Sa le folosesti cu multa placere Roth, ca din inima au fost date! Bine ca macar au ajuns intregi-intregi!
Postat 16 December 2014 - 10:39 PM
Sa stapaniti cu totii lucrusoarele primite, sa le folositi cu mare drag si placere si sa aveti parte de Sarbatori pline de magie!
Eu, personal, ma bucur tare mult ca am reusit sa surprind niste oameni (si nu numai) deosebiti, tare dragi mie si care merita mult mai mult decat am reusit eu sa trimit. Scuze, mii de scuze pentru cutie, dar chiar n-am mai avut de unde sa scot alta. Macar fetele blanoase sper ca au apreciat-o. Cel putin la noi, Micky da atacul la fiecare cutie. Si pana n-o aduce la stadiul de confetti, nu se lasa!
Cat despre datori-vanduti.... Ia mai gandeste-te nitel, te rog.
Acum ramane de vazut cat ii ia si pachetului "oficial" sa ajunga la destinatie.....
Postat 17 December 2014 - 06:28 AM
Cadourile trimise de voi bucura si pe cei ce nu au participat,inspira bucurie si contribuie din plin la instalarea spiritului de sarbatoare.Aveti suflete mari si apreciati bucuria de a darui.
Peter,Stella,Foxyy,Olguta si toti ceilalti pe care nu i-am numit,chapeau...
Fie ca sarbatorile sa va bucure tot atit cit ati bucurat voi.
Sarbatori Fericite !!!
Postat 17 December 2014 - 06:31 AM
Postat 17 December 2014 - 08:42 AM
Postat 17 December 2014 - 08:58 AM
Daphne, la 17 December 2014 - 06:28 AM, a spus:
Cadourile trimise de voi bucura si pe cei ce nu au participat,inspira bucurie si contribuie din plin la instalarea spiritului de sarbatoare.Aveti suflete mari si apreciati bucuria de a darui.
Peter,Stella,Foxyy,Olguta si toti ceilalti pe care nu i-am numit,chapeau...
Fie ca sarbatorile sa va bucure tot atit cit ati bucurat voi.
Sarbatori Fericite !!!
Am uitat -o pe Zoazorel cu sufletul ei mare cit Romania,chapeau
Daphne, lumea stie ca eu ma bucur si de-un fir de ata, daca-i daruit din suflet. Dar sa aduc un zambet pe buze mi se pare de nepretuit! Poate la Iepuras vei participa si tu!
zerda, la 17 December 2014 - 08:42 AM, a spus:
Eiii, Zerdule, voi imi dati inspiratie si putere.Si-asa mi-e de drag sa vad zambete....c-as darui tuturor cate ceva...Dar...fac si eu ce pot!
Ma bucur ca v-am facut cate o mica bucurie.Atat cat am putut si eu!
Postat 17 December 2014 - 10:11 AM
Foxyy, la 16 December 2014 - 10:39 PM, a spus:
Sa stapaniti cu totii lucrusoarele primite, sa le folositi cu mare drag si placere si sa aveti parte de Sarbatori pline de magie!
Eu, personal, ma bucur tare mult ca am reusit sa surprind niste oameni (si nu numai) deosebiti, tare dragi mie si care merita mult mai mult decat am reusit eu sa trimit. Scuze, mii de scuze pentru cutie, dar chiar n-am mai avut de unde sa scot alta. Macar fetele blanoase sper ca au apreciat-o. Cel putin la noi, Micky da atacul la fiecare cutie. Si pana n-o aduce la stadiul de confetti, nu se lasa!
Cat despre datori-vanduti.... Ia mai gandeste-te nitel, te rog.
Acum ramane de vazut cat ii ia si pachetului "oficial" sa ajunga la destinatie.....
Tu vorbesti? Dupa ce le-ai facut lui Peter & Brigitte?
Si tu esti...Moasa! Si-nca una buuunaaa!
Las-ca va ajunge si "oficialul" la timp!
Postat 17 December 2014 - 04:04 PM
Eu am realizat mai alalteieri ca ca am uitat sa pun in pachet tot ce cumparasem si pregatisem cu drag ... duda ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 18 December 2014 - 09:20 PM
Peter, la 15 December 2014 - 06:48 PM, a spus:
Nu mica ne-a fost mirarea si bucuria cind acum citeva minute am descoperit pachetul Mosului ( in afara concursului).
Foxyy nu esti normala!
Multumim frumos si jur ca nici macar nu am banuit ceva.
Cit de mult am stat in contact in ultimul timp, dar nu am fost deloc pregatiti sa ne iei chiar asa prin surprindere.
Merci, merci si iarasi merci! Deci raminem datori vanduti.
Brigitte si Peter
DAAAA? Nici macar nu va cer permisiunea! Va citez direct: Peter und Brigitte, nu sunteti normali!
Si tot ce-ai scris tu pentru Foxu' vi se potriveste 100 %!
Am ajuns acasa pe la 18, pe la 18:30, dupa ce-am vorbit putin cu mama, am intrat la mine.
Stiam ca ma asteapta ceva, dar nu stiam CE ma asteapta! Si-acu-mi tremura mainile si picioarele de emotie, abia ma stapanesc de plans.De emotie!
Doamne, fetelor, in cutia aia este jumate din sufletul oamenilor alora.Sincer, cand am deschis-o, parca eram un copil in dimineata de Craciun.Nici n-am despachetat, abia mi-am schimbat hainele.Parca descoperisem comoara piratilor.
Si cand nu-Stellina, sunt Peter si Brigitte, sau Zerda, sau...Ca niciuna din voi nu se potoleste si-mi mai faceti asa, cand si cand cate o surpriza d-asta...
Si banuiesc eu, urmeaza si Mosul oficial!
Priviti si judecati singure:
PB1.jpg (65.61K)
PB2.jpg (48.02K)
PB3.jpg (67.88K)
PB4.jpg (67.7K)
PB5.jpg (44.48K)
Gresesc eu cand zic "Pestera lui Ali Baba e la mine acasa?" Acuma's eu datoare la voi!
Va iubesc mult, din tot sufletul meu!
Promit sa fiu cuminte tare-tare!
Sarbatori luminate, in pace, liniste si lumina, frumoase ca sufletele voastre!
Gata, ca iar plang!
Postat 18 December 2014 - 09:33 PM
zoazorel, la 18 December 2014 - 09:20 PM, a spus:
Peter, la 15 December 2014 - 06:48 PM, a spus:
Nu mica ne-a fost mirarea si bucuria cind acum citeva minute am descoperit pachetul Mosului ( in afara concursului).
Foxyy nu esti normala!
Multumim frumos si jur ca nici macar nu am banuit ceva.
Cit de mult am stat in contact in ultimul timp, dar nu am fost deloc pregatiti sa ne iei chiar asa prin surprindere.
Merci, merci si iarasi merci! Deci raminem datori vanduti.
Brigitte si Peter
DAAAA? Nici macar nu va cer permisiunea! Va citez direct: Peter und Brigitte, nu sunteti normali!
Si tot ce-ai scris tu pentru Foxu' vi se potriveste 100 %!
Am ajuns acasa pe la 18, pe la 18:30, dupa ce-am vorbit putin cu mama, am intrat la mine.
Stiam ca ma asteapta ceva, dar nu stiam CE ma asteapta! Si-acu-mi tremura mainile si picioarele de emotie, abia ma stapanesc de plans.De emotie!
Doamne, fetelor, in cutia aia este jumate din sufletul oamenilor alora.Sincer, cand am deschis-o, parca eram un copil in dimineata de Craciun.Nici n-am despachetat, abia mi-am schimbat hainele.Parca descoperisem comoara piratilor.
Si cand nu-Stellina, sunt Peter si Brigitte, sau Zerda, sau...Ca niciuna din voi nu se potoleste si-mi mai faceti asa, cand si cand cate o surpriza d-asta...
Si banuiesc eu, urmeaza si Mosul oficial!
Priviti si judecati singure:
Gresesc eu cand zic "Pestera lui Ali Baba e la mine acasa?" Acuma's eu datoare la voi!
Va iubesc mult, din tot sufletul meu!
Promit sa fiu cuminte tare-tare!
Sarbatori luminate, in pace, liniste si lumina, frumoase ca sufletele voastre!
Gata, ca iar plang!
Nuuuuuuuu, nu mai bocesti! Ajunge ca mi-ai inundat tilifonu' si urechile, acu' vrei sa le uzi si pe-ale altora?????? Ia potoleste-te si savureaza pe-ndelete o bomboana. Ia si-o gura de Chivas, sa capeti curaj!
Acu' ma crede careva? Cand ziceam io ce ziceam despre cei doi omuleti?
Brigitte & Peter, dau cu basca de pamant si va fac si-o plecaciune! Asa oameni ca voi, mai rar! Mai stiu eu cativa (da, sunt pe-aici!) dar sunt marfa rara astfel de personute!
Mi-ati facut si mie o mare bucurie, fiind partasa la aceasta "actiune" minunata si pentru asta nu va voi putea multumi indeajuns niciodata!

Ajutor