Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#1101 Useril este offline   Micul 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 190
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationTargu Mures

Postat 13 January 2015 - 09:32 PM

Toata admiratia, Adriana.
Redivivus, sa le folosesti sanatoasa. Le meriti din plin.

#1102 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 14 January 2015 - 02:20 PM

Felicitari mosilor! Cadouri minunate si inspirate.

Adriana, suflet bun si mare :toothy9;
Imagine postata

#1103 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 January 2015 - 05:24 PM

Heiiii lume. a ajns si Mosul *Craciunita* mea oficiala.
Merci Julix, am zis eu ca ajunge dupa calendarul pe vechi...numai bine de Sf Vasile B)
poza urmeaza.
Julix a pus o *gramada* de dulciuri ( vrea sa ma ingrase la loc B) )
un splendid set vesel si colorat ( cercei si colier) 6 canutze /butoiase, ( din pacate unul s-a spart total si unul si-a pierdut tortitza) un stergar, un minunat borcan de dulceata( dupa culoare ar parea afine, dar oi vedea cand il deschid) si mai ales o felicitare homemade superba.
merci Mosule drag , m-ai rasfatat prea mult ( de fapt am fost tare rasfatata anul asta, cu cei doi mosi suplimenrtari) si
mai ales ca m-am bucurat de bucuria fiecaruia, si e si asta un cadou.
=)) :D :toothy9;

#1104 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 14 January 2015 - 06:51 PM

Vezi postareastella, la 14 January 2015 - 05:24 PM, a spus:

Heiiii lume. a ajns si Mosul *Craciunita* mea oficiala.
Merci Julix, am zis eu ca ajunge dupa calendarul pe vechi...numai bine de Sf Vasile B)
poza urmeaza.
Julix a pus o *gramada* de dulciuri ( vrea sa ma ingrase la loc B) )
un splendid set vesel si colorat ( cercei si colier) 6 canutze /butoiase, ( din pacate unul s-a spart total si unul si-a pierdut tortitza) un stergar, un minunat borcan de dulceata( dupa culoare ar parea afine, dar oi vedea cand il deschid) si mai ales o felicitare homemade superba.
merci Mosule drag , m-ai rasfatat prea mult ( de fapt am fost tare rasfatata anul asta, cu cei doi mosi suplimenrtari) si
mai ales ca m-am bucurat de bucuria fiecaruia, si e si asta un cadou.
=)) :D :toothy9;

In sfarsit, ca la cate peripetii am avut..., incepand cu statul la coada la 1 bucata posta care nu avea legatura cu vamuiala (pierdut 1 bucata zi de pomana), stat la alta coada in alta zi la alta posta, aia care face vamuiala. Cand sa intru, hop se termina programul. Cum tocmai ma apucasem sa fac scandal, un nene vames imi explica foarte calm ca nu am tot ce-mi trebuie, adica punga din aia cu bule de aer. Eu prevazatoare scot din straita punga, o arat, ii explica ca vin de la 60 km sa pun un amarat de pachet,il induplec, verifica nea vamesu pachetul, ma lasa sa ambalez cat am putut de bine, imi ia pachetul si il aseaza mai mult trantit peste un alt maldar de pachete, spunandu-mi "Doamna, sa stiti ca nu ajunge maine si nici de Craciun", la care eu cu gura mea pocita de vrajitoare intreb "Dar macar ajunge la Craciunul pe vechi?" A ras si mi-a garantat ca sigur. Maine ma duc sa-l iau de gat ca a mintit.
Am platit, am plecat fericita ca am pus pachetul, dar simteam eu ca ceva nu e in regula. Abia duminica asta am aflat ce nu era in regula, cand am cautat in straita cu care am fost la Sv. Am trimis coletul dezbracat, intr-o cutie infecta de carton ( procurata cu greu de la scoala, de la laptic), cutie pe care am scris adresele in mare graba sub privirea amenintatoare a vamesului. Ambalajul cu mos Craciun il pastrez pentru la anul, vorba mamei.

Cat despre continut, imi pare tare rau ca nu au ajuns canutele toate intregi. Atat felicitarea cat si setul vesel si colorat sunt handmade, facute de manusitele mele. Dulceata e de trandafirii din gradina proprie, iar ciocolata (departe de mine gandul de a te pune la ingrasat) e numai din aia romaneasca. Adevarul ca este cumplit de greu sa faci un cadou, chiar si simbolic, unor persoane care nu duc lipsa de nimic. Ma bucur ca au ajuns renii mei in toiul unor sarbatori si nu s-au transformat in iepurasi. Ca la cat a fost de cald zilele astea...

#1105 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 14 January 2015 - 07:04 PM

Julix draga mea. Imi pare rau ca ai trudit atat de mult.
Alta data daca mai sunt mosi si particip am sa-i dau foxulinei o adresa in RO, daca corespondentul meu e din RO,
caci asa e tare complicat.
Eu m-am bucurat nespus de ce era hand made, si de stergar :toothy9;.

#1106 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 14 January 2015 - 07:09 PM

si dovada.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  mosul.jpg (127.64K)
    Number of downloads: 0

#1107 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2015 - 07:30 PM

Vezi postareastella, la 14 January 2015 - 07:04 PM, a spus:

Julix draga mea. Imi pare rau ca ai trudit atat de mult.
Alta data daca mai sunt mosi si particip am sa-i dau foxulinei o adresa in RO, daca corespondentul meu e din RO,
caci asa e tare complicat.
Eu m-am bucurat nespus de ce era hand made, si de stergar :toothy9;.

Initial am vrut sa trimit prin Angela si implicit prin fratele tau pachetul, care ar fi ajuns in timp record si eram amandoua fruntase pe ramura. Pe mine nu umblatura ma sperie, ci prostia si rautatea unora. Cand am stat la prima coada, ca am pus si un plic in Polonia cu felicitari handmade facute de elevii mei, am gasit pe cineva cu radacini in satul meu care lucreaza acolo. Am vorbit cu ea, i-am spus la ce am venit. Putea sa imi spuna ca stau degeaba. Aveam timp sa ma duc la cealalta posta si sa pun pachetul, fara sa mai fac o mie de drumuri. De alta data stiu ce am de facut.

#1108 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 14 January 2015 - 07:47 PM

Ooo, ce frumos! Julixa cea inimoasa i-a trimis cadou Stellinei cu inima cat Asia! Nici ca se putea mai frumos!
Stellin, dulceata aia e magnifica, stiu exact ce spun, iar cand iti vei pune cerceii si margelele, vei simti mainile Julixei!
Bravo!Imagine postata Imagine postata
Fox, dupa calculele tale, ar mai fi reni pe drum? Sau incepem "vanatoarea" de iepurasi?
Pastele ortodox va fi pe 12 aprilie, cel catolic, le 5 aprilie am inteles.Zic bine?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1109 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 15 January 2015 - 12:05 AM

Am luat nitel topicul la puricat. Superbe cadouri, felicitari tuturor pentru inspiratie si gest, ati trimis cadouri grozave! Iar "copilasii" cuminti sa le foloseasca cu mult drag si spor! :toothy9;
Zoazo, dupa stiinta mea, ar mai fi niste reni abramburiti si intarziati.... Mai asteptam prin zona tre' sa ajunga si ei.

#1110 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 January 2015 - 12:13 AM

Zoazo, stiu eu dulceata aia de tradashiri =)).
Foaxo, zici ca mai sunt reni impotmoliti? las' ca ajung si aia acusica.
:toothy9;

#1111 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 15 January 2015 - 07:41 AM

Da, renii mei sunt impotmoliti :toothy9; Cred ca se transforma in iepurasi =)) Macar stiu ca au ajuns in Romania...

#1112 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 January 2015 - 01:50 PM

ce frumos! inca pastram calda aroma de sarbatori, inainte de a-si iti capul verde natura primavaratica!
ah, ce frumoase si vesele sunt bijourile! bravos Julix/Stella!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1113 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 January 2015 - 03:58 PM

Lumeee, lumeeee, mare minune. Astazi am primit avizul prin care sunt anuntata sa ma prezint la oficiul postal, ala cu vama, sa ridic una bucata colet. Cand am citit mai bine, am crezut ca ori nu mai stiu sa citesc, ori am nevboie si de ochelari de apropiere. Sunt programata pentru a ridica coletul pe data de ... aici sa bata tobele... 13/I, adica pe 13 ianuarie. Sa cad jos. Am sunat la posta si am cerut sa nu returneze coletul pana nu ma duc eu sa-l ridic. Mi-au spus ca trebuie sa platesc sederea uin vama (ce noutate!) ca ei mi-l tin pana la anul pe vremea asta. Nui stiu cand ajung sa-l ridic, pentru ca am o perioada aglomerata(incheiere de medii, 3 proiecte eTwinning in derulare, de pregatit un cerc pedagogic pentru data de 30 ianuarie, 1 formare pe Erasmus+) si nu am cum sa plec de la scoala, pentru ca tocmai marti si joi am ore de la 8-14 (cam cand este programul la vama de la posta). O sa incerc sa fac ceva, adica sa apelez la unii si la altii.

#1114 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 19 January 2015 - 10:42 PM

Vezi postareajulix_2007, la 19 January 2015 - 03:58 PM, a spus:

Lumeee, lumeeee, mare minune. Astazi am primit avizul prin care sunt anuntata sa ma prezint la oficiul postal, ala cu vama, sa ridic una bucata colet. Cand am citit mai bine, am crezut ca ori nu mai stiu sa citesc, ori am nevboie si de ochelari de apropiere. Sunt programata pentru a ridica coletul pe data de ... aici sa bata tobele... 13/I, adica pe 13 ianuarie. Sa cad jos. Am sunat la posta si am cerut sa nu returneze coletul pana nu ma duc eu sa-l ridic. Mi-au spus ca trebuie sa platesc sederea uin vama (ce noutate!) ca ei mi-l tin pana la anul pe vremea asta. Nui stiu cand ajung sa-l ridic, pentru ca am o perioada aglomerata(incheiere de medii, 3 proiecte eTwinning in derulare, de pregatit un cerc pedagogic pentru data de 30 ianuarie, 1 formare pe Erasmus+) si nu am cum sa plec de la scoala, pentru ca tocmai marti si joi am ore de la 8-14 (cam cand este programul la vama de la posta). O sa incerc sa fac ceva, adica sa apelez la unii si la altii.

Macar a ajuns! :thumleft:

#1115 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 January 2015 - 11:54 PM

Vezi postareajulix_2007, la 19 January 2015 - 03:58 PM, a spus:

Aberatiile postelor ...postasi din toate tarile uniti-va :D :floare:
In concluzie au ajuns si ultimii reni . :thumleft:

#1116 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 29 January 2015 - 10:52 AM

Desi nu am participat la frumoasa voastra actiune , cineva s-a gandit la mine si mi-a trimis ceva buun , ce mi-am dorit de Craciun si nu am gasit.
Multumesc Adriana, panettone a fost papat rapid si cu pofta , nu am apucat sa-l pozez in toata splendoarea lui. Foarte frumos ambalat, foarte gustos. Iar sfatul pe care mi l-ai dat in felicitare o sa-l urmez, sa fii sigura de asta :occasion14:

#1117 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,594
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 January 2015 - 11:10 AM

Ma bucur ca era bun, cind tu ai scris ca nu l-ai gasit aici deja nu se mai gaseau de cumparat ca trecuse sezonul si l-am gasit intimplator, dar dupa locul in care era facut am presupus ca trebuia sa fie bun si ma bucur ca imi confirmi asta. :occasion14:

#1118 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 29 January 2015 - 11:14 AM

:occasion14: Foarte bun!

#1119 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2015 - 06:22 PM

Am scapat vie si nevatamata de minuntul cerc pedagogic, care mi-a mai scos un fir alb pe langa cele 5-6 pe care le aveam, asa ca pe marti ridic pachetul si pun si poza. Si am facut la poze astazi la activitate pana m-au lasat acumulatorii. Cand sa fac poza la masa cu bunatati, baterii ioc. Asta e.

#1120 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 February 2015 - 08:19 PM

Am reusit sa ridic coletul de la Cami. Am avut o surpriza de proportii, mai ales ca mi-a trimis ceva ce chiar nu aveam.

Fisier atasat  IMG_1115.JPG (201.75K)
Number of downloads: 1

Am primit niste globuri delicate, care chiar daca nu au fost agatate in pomul de Craciun din anul acesta, o sa fie vedete la Craciunul viitor.

Fisier atasat  IMG_1116.JPG (203.26K)

Seturile de fasii pentru quilling sunt extraordinare, pentru ca nuantele acestea nu le am, dar cel mai tare m-au impresionat conurile pentru rularea fasiilor, pentru a le da o forma si bineinteles aparatul acela mic, cu care sa incretesc fasiile.

Fisier atasat  IMG_1119.JPG (175.51K)

Fisier atasat  IMG_1117.JPG (193.64K)

Ursuletii de ciocolata se pot ingurgita in orice perioada a anului.

Multumesc din suflet pentru toate surprizele. Cami, te asigur ca le voi folosi cu mare drag si mai ales ii voi face pe elevii de la cercul de quilling sa realizeze lucrari si mai interesante prin experimentarea unor noi forme.

Fisier atasat  IMG_1120.JPG (173.89K)

Cei care au rabdare sunt rasplatiti din plin, nu-i asa? Deci pana la urma, tot am fost cuminte anul asta.

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul