julix_2007, la 10 February 2015 - 08:19 PM, a spus:
Am primit niste globuri delicate, care chiar daca nu au fost agatate in pomul de Craciun din anul acesta, o sa fie vedete la Craciunul viitor.
Seturile de fasii pentru quilling sunt extraordinare, pentru ca nuantele acestea nu le am, dar cel mai tare m-au impresionat conurile pentru rularea fasiilor, pentru a le da o forma si bineinteles aparatul acela mic, cu care sa incretesc fasiile.
Ursuletii de ciocolata se pot ingurgita in orice perioada a anului.
Multumesc din suflet pentru toate surprizele. Cami, te asigur ca le voi folosi cu mare drag si mai ales ii voi face pe elevii de la cercul de quilling sa realizeze lucrari si mai interesante prin experimentarea unor noi forme.
Cei care au rabdare sunt rasplatiti din plin, nu-i asa? Deci pana la urma, tot am fost cuminte anul asta.
In sfarsit au ajuns si renii mei la destinatar
Ma bucur tare mult ca-ti plac chestiutele pentru quilling, eu nu ma pricep la asta, asa ca am luat la plezneala. Uite ca am pleznit bine
Ornamentele de brad le folosesti la Craciunul viitor, iar cu ciocolata eu nu m-as risca, tinand cont ca e de doua luni pe drumuri si cine stie de cate ori s-a topit si solidificat
Anunt aici oficial, sa stie tot poporul: nu mai pun dulciuri in pachete. Sau orice alte chestii perisabile. Deci, fetele care veti primi iepurasi/reni de la mine, nu veti primi dulciuri. E pacat sa le pun si sa se strice pe drum sau sa se topeasca si sa ajunga terci.
Deci, Foxilici, cred ca putem declara Operatiunea Mos Craciun 2014 oficial incheiata
Sa zburde iepurasii de-acuma

Ajutor