Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#1121 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 11 February 2015 - 08:20 AM

Vezi postareajulix_2007, la 10 February 2015 - 08:19 PM, a spus:

Am reusit sa ridic coletul de la Cami. Am avut o surpriza de proportii, mai ales ca mi-a trimis ceva ce chiar nu aveam.

Atasament IMG_1115.JPG

Am primit niste globuri delicate, care chiar daca nu au fost agatate in pomul de Craciun din anul acesta, o sa fie vedete la Craciunul viitor.

Atasament IMG_1116.JPG

Seturile de fasii pentru quilling sunt extraordinare, pentru ca nuantele acestea nu le am, dar cel mai tare m-au impresionat conurile pentru rularea fasiilor, pentru a le da o forma si bineinteles aparatul acela mic, cu care sa incretesc fasiile.

Atasament IMG_1119.JPG

Atasament IMG_1117.JPG

Ursuletii de ciocolata se pot ingurgita in orice perioada a anului.

Multumesc din suflet pentru toate surprizele. Cami, te asigur ca le voi folosi cu mare drag si mai ales ii voi face pe elevii de la cercul de quilling sa realizeze lucrari si mai interesante prin experimentarea unor noi forme.

Atasament IMG_1120.JPG

Cei care au rabdare sunt rasplatiti din plin, nu-i asa? Deci pana la urma, tot am fost cuminte anul asta.

In sfarsit au ajuns si renii mei la destinatar :rolleyes:

Ma bucur tare mult ca-ti plac chestiutele pentru quilling, eu nu ma pricep la asta, asa ca am luat la plezneala. Uite ca am pleznit bine :( (sau plesnit? :) :( zau ca nu stiu si mi-e lene sa caut in DEX).
Ornamentele de brad le folosesti la Craciunul viitor, iar cu ciocolata eu nu m-as risca, tinand cont ca e de doua luni pe drumuri si cine stie de cate ori s-a topit si solidificat :)

Anunt aici oficial, sa stie tot poporul: nu mai pun dulciuri in pachete. Sau orice alte chestii perisabile. Deci, fetele care veti primi iepurasi/reni de la mine, nu veti primi dulciuri. E pacat sa le pun si sa se strice pe drum sau sa se topeasca si sa ajunga terci.

Deci, Foxilici, cred ca putem declara Operatiunea Mos Craciun 2014 oficial incheiata :) .
Sa zburde iepurasii de-acuma :(

#1122 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 11 February 2015 - 02:08 PM

Cum p-aici e frig, m-am simtit iar ca la Craciun! Ce frumooos! Imagine postata
Cami, nu-ti face probleme pentru dulciuri, rezista si au termen mare de valabilitate! Si doar la tine ce-a stat la cald pachetul, ca dup-aceea doar in frig, asa ca nu-i nici un bai cu dulciurile! Imagine postata
Julix, sa le folosesti cu drag!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1123 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 11 February 2015 - 02:10 PM

Vezi postareaCami, la 11 February 2015 - 08:20 AM, a spus:

Vezi postareajulix_2007, la 10 February 2015 - 08:19 PM, a spus:

Am reusit sa ridic coletul de la Cami. Am avut o surpriza de proportii, mai ales ca mi-a trimis ceva ce chiar nu aveam.

Atasament IMG_1115.JPG

Am primit niste globuri delicate, care chiar daca nu au fost agatate in pomul de Craciun din anul acesta, o sa fie vedete la Craciunul viitor.

Atasament IMG_1116.JPG

Seturile de fasii pentru quilling sunt extraordinare, pentru ca nuantele acestea nu le am, dar cel mai tare m-au impresionat conurile pentru rularea fasiilor, pentru a le da o forma si bineinteles aparatul acela mic, cu care sa incretesc fasiile.

Atasament IMG_1119.JPG

Atasament IMG_1117.JPG

Ursuletii de ciocolata se pot ingurgita in orice perioada a anului.

Multumesc din suflet pentru toate surprizele. Cami, te asigur ca le voi folosi cu mare drag si mai ales ii voi face pe elevii de la cercul de quilling sa realizeze lucrari si mai interesante prin experimentarea unor noi forme.

Atasament IMG_1120.JPG

Cei care au rabdare sunt rasplatiti din plin, nu-i asa? Deci pana la urma, tot am fost cuminte anul asta.

In sfarsit au ajuns si renii mei la destinatar :rolleyes:

Ma bucur tare mult ca-ti plac chestiutele pentru quilling, eu nu ma pricep la asta, asa ca am luat la plezneala. Uite ca am pleznit bine :( (sau plesnit? :) :( zau ca nu stiu si mi-e lene sa caut in DEX).
Ornamentele de brad le folosesti la Craciunul viitor, iar cu ciocolata eu nu m-as risca, tinand cont ca e de doua luni pe drumuri si cine stie de cate ori s-a topit si solidificat :)

Anunt aici oficial, sa stie tot poporul: nu mai pun dulciuri in pachete. Sau orice alte chestii perisabile. Deci, fetele care veti primi iepurasi/reni de la mine, nu veti primi dulciuri. E pacat sa le pun si sa se strice pe drum sau sa se topeasca si sa ajunga terci.

Deci, Foxilici, cred ca putem declara Operatiunea Mos Craciun 2014 oficial incheiata :) .
Sa zburde iepurasii de-acuma :(

Absolut deloc. Au ajuns perfect intacti si nedeformati. Si oricum s-au mancat/digerat si nu au produs stricaciuni. Ma indoiesc ca se va intampla ceva dupa o saptamana.

#1124 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 20 October 2015 - 09:16 AM

Anul asta mai convocam reni si mosi craciuni? Daca da, I'm in :rolleyes:

#1125 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 October 2015 - 02:15 PM

La ce peripetii am avut cu mosii, ma tem de greci chiar si cand imi aduc daruri. Dar parca-parca, ma mananca pielicica...

#1126 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 October 2015 - 11:53 AM

copila ma intreba deja de 1 luna :hug: , cand ajunge postasul cu coletul de Mos Craciun, de la prietenele mele. Deci, nici nu se discuta: si eu sunt IN.
Pe cai si la cumparaturi!:sleepy1:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1127 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2015 - 12:10 PM

Pai se poate sa deceptionam copilul? Vin si eu!Imagine postataImagine postata

#1128 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 26 October 2015 - 12:31 PM

Am zis ca scriu dupa operatiunea "iepuru'", da' uite ca n-am mai scris. Asa ca vin acum cu cateva observatii. Va rog sa nu le luati drept atac la persoana, sau mai stiu eu ce.... nu e cazul. Sunt niste chestii observate de mine de-a lungul timpului si acum cred ca e timpul sa vi le expun si voua.

In momentul in care va bagati la asa ceva, ganditi-va bine la urmatoarele chestiuni (majore): timp, bani si "interlocutori".
Aveti nevoie de ceva timp pentru a cauta cadouri si, dupa cum bine s-a vazut pana acum, posta / curierii nu functioneaza cel mai bine in perioada Sarbatorilor, asa ca incercati sa faceti in asa fel incat sa trimiteti pachetul din timp.

Din punct de vedere financiar, e posibil sa aveti nevoie de multi bani pentru a-l expedia. Nu de putine ori cheltuielile postale s-au dovedit a fi mai mari decat cadoul in sine.... Nu exista nici o garantie ca pachetul va fi trimis cuiva ce sta in blocul alaturat, nici macar in acelasi oras.... Sa nu mai vorbim de trimis pachete peste mari si tari.

Cat despre "interlocutori" - asa cum s-a mai intamplat, e posibil sa trebuiasca sa trimiteti cadoul cuiva pe care nu-l cunoasteti prea bine, sau, e posibil sa-l primiti de la cineva care nu va cunoaste. In plus, riscul de a trimite / primi duplicate, e foarte mare. Nu stim cu adevarat ce au ceilalti in casa sau daca au anumite afinitati sau alergii, asa ca e foarte posibil sa mai nimerim si pe-alaturi, din cand in cand.
In astfel de situatii, frumos si politicos ar fi sa nu existe nici un fel de comentariu / remarca vis-a-vis de aceasta problema si sa apreciem efortul facut de persoana care a trimis cadoul. Un simplu si politicos multumesc e suficient.

Va rog sa va ganditi foarte bine inainte de a va inscrie la o astfel de chestiune si sa luati in calcul tot ce am scris mai sus.
In caz ca apar remarci neadecvate, imi rezerv dreptul de a le sterge imediat ce le vad si fara nici o explicatie. Iar persoana / persoanele care se angajeaza in astfel de discutii nu vor participa la vreo astfel de actiune viitoare. Inclusiv orice este legat de acest post. L-am scris numai pentru a va face sa va ganditi de mai multe ori inainte de a va inhama la ceva ce e posibil sa va depaseasca si nu vad de ce ar putea aparea vreun comentariu, de orice fel, legat de acest text.
Daca, totusi, simtiti ca aveti ceva de spus, va rog s-o faceti in particular, trimitandu-mi mesaj privat sau mail.

In incheiere, le rog pe fetele care deja au spus ca vor sa participe, sa se gandeasca din nou si sa-si reitereze pozitia.

Repet - tot ce am scris mai sus se bazeaza pe observatiile facute de-a lungul timpului si nu reprezinta in nici un caz vreun atac la persoana sau observatie indreptata asupra unei anumite persoane.

#1129 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2015 - 12:52 PM

Foxyy, corecte si de bun simt observatiile. Valabile la acest joc, dar idem si in viata reala, nu!? Jocul de-a Mos Craciun este si frumos, dar si greu. Implica timp, bani si o bucatica de suflet. Intr-adevar taxele postale sunt mari, pentru cei care au de trimis in afara tarii unde traiesc.
Cu totii stim cat suntem de ocupati in sapte directii in decembrie..., dar in final e tare frumos. Fiecare poate cantari daca bucuria daruirii este mai mare decat ceea ce primeste (Care se poate potrivi sau ba)

PS1: Cine-mi cade de Mos, sa nu se streseze deloc, picea mea doar la vederea coletului e de o bucurie maxima ... ! Daca contine si vreun dulciuletz succesul e garantat. Pur si simplu ii plac surprizele. In fiecare zi ma pune sa ne jucam de-a surpriza: inchide ochii, tadaaam...si scoate cune stie ce biletel pe care a scris MAMA, sau vreun motz de par ambalat festiv de catre ea. :sleepy1:

PS2: Am primit saptamana trecuta un colet de la firma mama (stiam ce contine si nu era nimic pt un copil, of course), dar n-am avut timp sa-l deschid la birou, deci l-am luat acasa ca nici eu nu puteam sa rabd pana a doua zi. Pana picea nu l-a deschis ea sa se asigure ca nu e nici o caramea si nici jucarioara, nici clamita pentru ea, nici nu a putut sa se aseze sa manance. :71: Ar fi jurat ca o pacalesc si ca e un colet de la Mosul, sau chiar daca e de la "seful" contine ceva cat de mic si pt ea... :hug:...poate o bombonica...

Concluzie, confirm respectarea celor de mai sus si reconfirm participarea la actiunea Mos Craciun, Decembrie 2015.

#1130 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 26 October 2015 - 02:27 PM

Foxxy, reepet si eu ce-a zis Daniela: observatii de bun simt. Intr-adevar, costa timp si bani sa trimiti un pachet in strainatate, dar, pentru mine, bucuria cu care au fost primite pachetele mele a meritat din plin efortul.
La fel zic si eu: cine trebuie sa-mi trimita mie sa nu se streseze, cele mai importante sunt gandurile bune si bucatica de suflet pe care le trimite expeditorul.
Vreau sa fiu in continuare parte din aceasta actiune frumoasa. :P

#1131 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 October 2015 - 11:24 AM

Propun 10 noiembrie, ora 9:00 (ora Romaniei) ca data-limita pentru inscriere. Sunteti de acord?

1. Cami
2. Daniella
3. zoazorel

#1132 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 October 2015 - 12:08 PM

Vezi postareaFoxyy, la 27 October 2015 - 11:24 AM, a spus:

Propun 10 noiembrie, ora 9:00 (ora Romaniei) ca data-limita pentru inscriere. Sunteti de acord?

Asta inseamna ca mai sunt mai putin de 2 saptamani pt inscrieri. Bun.

#1133 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 October 2015 - 12:23 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 October 2015 - 12:08 PM, a spus:

Asta inseamna ca mai sunt mai putin de 2 saptamani pt inscrieri. Bun.

Si mai bine de-o luna pentru cumparaturi si expediere.....

#1134 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 27 October 2015 - 12:36 PM

1. Cami
2. Daniella
3. zoazorel

9:00 a.m.? Imagine postata

#1135 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 27 October 2015 - 01:40 PM

Vezi postareazoazorel, la 27 October 2015 - 12:36 PM, a spus:

1. Cami
2. Daniella
3. zoazorel

9:00 a.m.? Imagine postata

Da, ca sa nu mai stau noaptea sa ma joc pe net cu programul de imparteli aleatorii si apoi sa trimit mesaje... Fac totul dimineata, la prima ora. :P

#1136 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 November 2015 - 02:04 PM

Si cu mine 4. Nu am de ce sa semnez ca sunt de acord cu termenii si cu conditiile, mai ales ca nu am comentat legat de continut, nu imi permit asa ceva. Eu apreciez efortul si gestul. E adevarat ca am oftat legat de ghinionul avut, dar nu cu destinatarii/expeditorii de departe, ci cu nesimtirea de aproape. Cat despre continut, nu asta este important pentru mine.

#1137 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 November 2015 - 11:48 AM

1. Cami
2. Daniella
3. zoazorel
4. julix_2007

#1138 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 06 November 2015 - 01:18 PM

Slabut Mos anul asta! Doar patru elfi? Si mai sunt patru zile!

#1139 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 07 November 2015 - 03:43 PM

Si eu vreau sa fiu Mos anul asta!
Am ezitat pana acum pentru ca am vrut sa trimit un plic mai mare in Romania si mi-au zis aia de la posta un pret astronomic, acum am sa printez pagina online inainte sa ma duc sa pun pachetul. Atata ca poate sa dureze 4-6 saptamani pana ajunge.

#1140 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 09 November 2015 - 09:02 AM

1. Cami
2. Daniella
3. zoazorel
4. julix_2007
5. adi_edi

Arata acest topic